Оновлення (2015 – ...)

9 серпня 2017,  18:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прев'ю першого епізоду передачі «Автомобільне караоке», що заснована на однойменній рубриці «Дуже пізнього шоу з Джеймсом Корденом», показує, як в машині з Джеймсом Корденом запалює сам Вілл Сміт. Актор виконує з ведучим кілька своїх пісень та розповідає, що Барак Обама не проти, щоб він зіграв його в байопіку, і що в 16 років, коли майбутній актор та співак все ще ходив до школи, по радіо вже крутили його перший хіт.

На жаль, тут не показано, як вони співають головну тему «Принца з Беверлі-Гіллз», але її можна буде прослухати в повному епізоді, який доступний для перегляду на сайті Apple Music.

24 березня 2017,  17:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий «Дуже пізнього шоу» та просто талановитий актор і співак Джеймс Корден вирішив поставити свою версію діснеївського мюзиклу «Красуня і чудовисько». Він сам тут зіграв Белль, а на ролі Чудовиська, Гастона, ЛеФу і Люмьера запросив Дена Стівенса, Люка Еванса та Джоша Гада, разом з якими виконував ключові номера мюзиклу на пішохідному переході в Лос-Анджелесі, поки машинам горіло червоне світло.

Обов'язково до перегляду, незалежно від того, чи є ви прихильником «Красуні і чудовиська», чи ні.

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

28 лютого 2017,  16:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На своєму «Дуже пізньому шоу» Джеймс Корден вирішив відтворити знамените прослуховування з фіналу мюзиклу «Ла-Ла Ленд», що в оригіналі виконує Емма Стоун, яка отримала за цю роль у неділю «Оскар». Тільки заспівав він не про свою тітоньку, яка стрибнула в Сену босоніж, а про те, як на церемонії Кращим фільмом випадково назвали «Ла-Ла Ленд».

У кінці «Оскара» Воррен Бітті спершу оголосив, що статуетка дісталася «Ла-Ла Ленду», але потім виявилося, що у нього в руках був не той конверт, і переможцем стало «Місячне сяйво».

19 грудня 2016,  00:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік, що минає, ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив відзначити за допомогою своєї традиційної рубрики «Караоке в машині із зіркою». Цього разу до нього в авто сіла Мерайя Кері, і разом з нею, а також з такими зірками, як Адель, Елтон Джон, Леді Гага, Демі Ловато, Нік Джонас, Гвен Стефані, Кріс Мартін, Селена Гомес й одягнені Red Hot Chili Peppers, Корден запально виконав її безсмертний хіт «All I Want for Christmas Is You».

20 листопада 2016,  15:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб потрапити на «Дуже пізніше шоу», зірці «Фантастичних звірів» Едді Редмейну та його чарівній валізі довелося пройти обшук, який здійснив підступний працівник аеропорту у виконанні ведучого шоу Джеймса Кордена. І в результаті у цього дуету вийшов один з кращих скетчів цього року.

Побачити Редмейна разом зі справжніми чарівними звірами вже можна в приквелі «Гаррі Поттера», нашу рецензію на який читайте тут.

21 жовтня 2016,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зазирнувши на «Дуже пізніше шоу», Том Круз за допомогою ведучого Джеймса Кордена розіграв за 9 хвилин всі свої знамениті ролі, в числі яких фільми франшизи «Місія нездійсненна», а також кінокартини «Людина дощу», «Інтерв'ю з вампіром», «Кілька хороших хлопців», «Останній самурай» та «Війна світів». І в якості бонуса — поява Куби Гудінга мол., з яким Круз знімався в «Джеррі Магуайері».

Актора вже можна побачити в українських кінотеатрах у бойовику «Джек Річер: Не відступай».

4 жовтня 2016,  13:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден влаштував касту «Гранд Туру» в особі Джеремі Кларксона, Річарда Хаммонда і Джеймса Мея справжнє випробування, змусивши їх проїхати по треку якомога швидше, відповідаючи при цьому на найрізноманітніші та найкаверзні питання.

Прем'єра нового автомобільного шоу від колишніх ведучих «Топ Гір» відбудеться 18 листопада.

28 серпня 2016,  21:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка, чиї пісні увійшли в більш як 150 саундтреків до фільмів, серіалів і телепрограм, Брітні Спірс, нарешті, забралася в машину до Джеймса Кордена і взяла участь в караоке для його «Дуже пізнього шоу», заспівавши в тому числі хіти «Oops!...I Did it Again», «Toxic» і «... Baby One More Time», для якого обидва переодяглися в той самий костюм школярки з її кліпу.

25 серпня 2016,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому скетчі «Дуже пізнього шоу» Джон Красінскі і Джеймс Корден розкривають, що саме їхній дует був першим вибором режисерів на головні ролі в таких культових фільмах, як «Декілька хороших хлопців», «Віднесені вітром» і «Кримінальне чтиво», але, на жаль, незабаром їх замінювали іншими акторами.

Їх останньою спільною роботою мала стати казка «В темному-темному лісі», але тут роль Красінскі відійшла його дружині Емілі Блант.

4 серпня 2016,  20:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Джейсона Борна» Метт Деймон запросив ведучого «Дуже пізнього шоу» Джеймса Кордена взяти участь в зйомках свого шпигунського екшену, забувши попередити, що Кордену доведеться виконувати замість нього усі трюки...