Новини серіалів про (2019 – ...)

31 травня 2019,  00:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не ходіть, діти, гуляти на болото... Там водяться страшні монстри, показує нам повноцінний трейлер нового фентезійного серіалу «Болотна тварюка», заснованого на коміксах DC.

Серіал «Болотна тварюка» розповість про доктора Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), яка розслідує те, що здається смертельним вірусом, який народився на болоті маленького містечка в Луїзіані, але незабаром разом з новим другом Алеком Голландом (Енді Бін з майбутнього фільму жахів «Воно 2») відкриває, що це болото містить містичні й жахливі секрети. Коли незрозумілі та лякаючі кошмари виходять з темного болота, усі опиняються в небезпеці.

Прем'єрна серія серіалу «Болотна тварюка», продюсером якого виступає режисер фільмів «Аквамен» та «Закляття» Джеймс Ван, вийде у п'ятницю, 31 травня.

24 травня 2019,  23:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тихий ранок головної героїні швидко обертається кошмаром на яву в третьому тизер-трейлері горор-серіалу від DC і Джеймса Вана «Болотна тварюка».

Фентезійний серіал «Болотна тварюка» буде заснований на коміксах DC і познайомить нас з доктором Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), яка намагається з'ясувати, звідки на болоті маленького містечка в Луїзіані з'явився смертельний вірус, і незабаром вона відкриває, що це болото приховує містичні й жахливі секрети. Також в трейлері згадується трагічна історія, яка сталася з сестрою Еббі, і героїня каже, що це вона її вбила.

Дивіться також другий тизер-трейлер серіалу «Болотна тварюка», який дозволяє ближче познайомитися з напарником Еббі в цьому небезпечному розслідуванні Алеком Голландом (Енді Бін). Прем'єра серіалу відбудеться 31 травня.

20 травня 2019,  17:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри з болота виходять на полювання в новому тизер-трейлері фентезійного горора «Болотна тварюка», який заснований на коміксах DC.

Другий трейлер присвячений героєві на ім'я Алек Голланд (Енді Бін з майбутнього фільму жахів «Воно 2»), який знаходить на болоті, що розташоване поруч з маленьким містечком в Луїзіані, дивний живий організм. Він показує свою знахідку головній героїні серіалу Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), і разом вони відкривають, що цей організм може заражати трупи і перетворювати їх на ходячих монстрів.

Перша серія серіалу «Болотна тварюка», продюсером якого виступає режисер фільмів «Аквамен» та «Закляття» Джеймс Ван, вийде 31 травня.

13 травня 2019,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Дивні речі відбуваються на цьому болоті...» Стримінговий сервіс DC Universe поділився прекрасним і одночасно лякаючим промо-роликом своєї нової супергеройської горор-драми «Болотна тварюка».

Серіал «Болотна тварюка» («Swamp Thing») буде слідувати за молодою жінкою на ім'я Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), яка розслідує те, що здається смертельним вірусом, який народився на болоті маленького містечка в Луїзіані, але незабаром вона відкриває, що це болото містить містичні і жахливі секрети. Коли незрозумілі й лякаючі кошмари виходять з темного болота, всі жителі містечка опиняються в небезпеці.

Прем'єра серіалу «Болотна тварюка», який продюсує режисер фільмів «Аквамен» і «Закляття» Джеймс Ван, відбудеться наприкінці місяця, 31 травня.

24 квітня 2019,  23:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Аквамен» і «Закляття» Джеймс Ван продюсує новий серіал від DC «Болотна тварюка», чий тизер-трейлер змусить вас бояться ходити на болото.

Серіал «Болотна тварюка» («Swamp Thing») розповість про молоду жінку Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), яка розслідує те, що здається смертельним вірусом, який народився на болоті маленького містечка в Луїзіані, але незабаром відкриває, що це болото приховує містичні й жахливі секрети. Коли незрозумілі та лякаючі кошмари виходять з темного болота, всі опиняються в небезпеці.

Прем'єра серіалу «Болотна тварюка» відбудеться 31 травня.

19 квітня 2019,  02:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це найгірший день, щоб бути героєм. Канал Syfy поділився офіційним трейлером 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Криптон».

У нових серіях головний герой серіалу Сег-Ел (Камерон Каффе), який в майбутньому стане дідусем Супермена, буде намагатися зупинити генерала Зода (Колін Селмон), який захопив владу на Криптоні і збирається поневолити всю галактику. Поки на планеті назріває революція, Сег-Ел разом з Адамом Стренджем (Шон Сайпос) стикається в лісі з новим лиходієм Лобо (Еммет Джей Скенлен), а також в трейлері з'являються Брейніак (Блейк Рітсон) та монстр Думсдей.

У кінці трейлер офіційно повідомив, що прем'єра 2 сезону серіалу «Криптон» відбудеться на початку літа, 12 червня.

Раніше на цьому тижні був представлений тизер нового серіалу «Болотна тварюка», також заснованого на коміксах DC.

18 квітня 2019,  14:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс DC Universe опублікував в мережі перший тизер свого нового науково-фантастичного серіалу з елементами фентезі та горора «Болотна тварюка», який представляє перший погляд на саму Болотну тварюку.

Читати далі...