Оновлення (2015 – 2017)

13 серпня 2017,  01:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний і наповнений екшеном трейлер 3 сезону серіалу «Нарко», на рахунку якого 2 номінації на «Золотий глобус» і 3 номінації на «Еммі». Після смерті Пабло Ескобара (Вагнер Моура) на чолі колумбійського наркобізнесу став картель Калі, і він веде іншу гру. Розслідувати його злочини буде агент УБН Хав'єр Пенья (Педро Паскаль), але вже без допомоги свого партнера з попередніх сезонів Стіва Мерфі (Бойд Холбрук).

Серіал, в нових серіях якого також зіграють Андреа Лонда, Метт Вілан та Майкл Сталь-Девід, повертається з новими серіями 1 вересня.

18 липня 2017,  02:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові серії кримінальної драми «Нарко» покажуть зміни, що сталися в колумбійському наркобізнесі після смерті Пабло Ескобара (Вагнер Моура). Агент УБН Хав'єр Пенья (Педро Паскаль) тепер буде розслідувати діяльність картелю Калі, очолюваного могутніми хрещеними батьками, які ведуть свій злочинний бізнес не так, як це робив Ескобар, вважаючи, що краще давати хабарі чиновникам та тримати свої криваві справи подалі від газетних заголовків.

Прем'єра всього 3 сезону відбудеться 1 вересня на сайті Netflix.

29 серпня 2016,  10:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому напруженому трейлері 2 сезону кримінальної драми «Нарко» Бойд Холбрук і Педро Паскаль оголошують війну колумбійського наркобарона Пабло Ескобар, за втілення якого Вагнер Моура був в цьому році був номінований на «Золотий глобус».

Прем'єра 2 сезону відбудеться 2 вересня на Netflix.