Новини серіалів про (2017 – 2019)

17 січня 2019,  01:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біллі Руссо повертається з військом, щоб помститися Френку Каслу, у свіжому трейлері 2 сезону серіалу «Каратель».

У фіналі 1 сезону поєдинок Френка Касла (Джон Бернтал) та його колишнього друга і товариша по службі Біллі Руссо (Бен Барнс), який його зрадив, завершився перемогою першого: Френк розбив обличчя Біллі об дзеркало, але залишив його в живих. Тепер Біллі ховає своє обличчя в шрамах під маскою Джігсо і відкриває на Френка криваве полювання. Тим часом Каратель вирішує допомогти молодій дівчині Емі Бендікс (Джорджіа Вігхем), яку хочуть убити небезпечні люди, а в перервах між бійками герой пристрасно цілується з новою жінкою, як показує даний трейлер.

Прем'єра нових серій «Карателя» відбудеться вже цієї п'ятниці, 18 січня.

10 січня 2019,  19:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк Касл не може стояти осторонь, коли страждають невинні люди, показує повноцінний трейлер 2 сезону його антигеройського серіалу «Каратель».

У майбутніх серіях колишній морпіх-який-став-лінчувальником Френк Касл (Джон Бернтал) намагається вести тихе життя в дорозі, поки випадково не втручається в бійку в барі і не рятує життя молодої дівчини на ім'я Емі Бендікс (Джорджіа Вігхем). Її загадкова історія зацікавлює Френка, і коли він вирішує допомогти дівчині, то привертає увагу нових ворогів, а скоро на нього відкриває полювання ще й колишній друг Біллі Руссо (Бен Барнс), який надягає маску і стає лиходієм Джігсо (Jigsaw). І поки Френк бореться з усіма ними, йому треба раз і назавжди визначитися з тим, чи бажає він прийняти свою долю в якості Карателя й надалі рятувати людей.

Всі серії 2 сезону «Карателя» стануть доступні для перегляду на стримінговому сервісі Netflix на наступному тижні, 18 січня.

4 січня 2019,  23:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біллі Руссо надягає маску і готується до реваншу з Френком Каслом в свіжому тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Каратель».

«Каратель» є спін-оффом «Шибайголови» і слідує за пригодами колишнього морпіха Френка Касла (Джон Бернтал), який стає лінчувальником, щоб помститися за смерть своєї родини. В 1 сезоні він вів протистояння зі своїм колишнім товаришем по службі і близьким другом Біллі Руссо (Бен Барнс), який вижив у поєдинку з Карателем, але в результаті отримав серйозні пошкодження обличчя. Тизер-трейлер показує його шрами, а також маску, надівши яку, він з Біллі перетворюється на суперлиходія Джігсо (Jigsaw).

Виходу нових серій серіалу «Каратель» чекати залишилося недовго вони з'являться на Netflix рівно через два тижні, 18 січня.

5 січня 2018,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Каратель», спін-офф «Шибайголови», повернеться з 2 сезоном, повідомила компанія Netflix за допомогою невеликого тизеру.

«Каратель» розповідає історію колишнього морпіха Френка Касла (Джон Бернтал), чия сім'я була убита. Він вирішує стати лінчувальником, який готовий будь-якими методами боротися зі злочинністю.

Прем'єра 1 сезону «Карателя» відбулася в листопаді минулого року, і зараз він доступний для перегляду на Netflix.

30 квітня 2016,  22:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix официально объявил, что антигерой Каратель получит свой сольный сериал, и уже представил к нему первый тизер.

Читати далі...
17 січня 2016,  13:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хоча Каратель Джона Бернтала ще не встиг з'явитися в нових серіях «Шибайголови», Netflix вже розробляє для нього сольний спін-офф.

Читати далі...