Новини про серіал (2017 – 2018)

29 травня 2020,  20:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта глава хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця» представить багато нових персонажів, яких зіграють актори Пріянка Чопра, Джонатан Грофф, Ніл Патрік Гарріс та Яхья Абдул-Матін II.

Читати далі...
20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
9 вересня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нових серій супергеройського серіалу «Залізний кулак» компанія Marvel опублікувала напружений промо-ролик, який показує фрагменти бійок з його 2 сезону.

У 2 сезоні свого сольного серіалу Денні Ренд (Фінн Джонс) намагається захистити місто в відсутність Шибайголови (Чарлі Кокс) і по ходу справи знайти своє місце в цьому жорстокому світі та зрозуміти, ким він є сам по собі. Денні доведеться зіткнутися зі своїм минулим в особі майстра кунг-фу Давоса (Саша Дхаван), який теж навчився викликати Залізний кулак і отримав лиходійське прізвисько Сталевий змій. Коллін Вінг (Джессіка Генвік) продовжує допомагати Денні в боях з бандитами, але свої внутрішні поєдинки він може виграти тільки сам.

У промо-ролику ви також можете побачити лиходійку Тифозну Мері (Еліс Ів), яка б'ється з Денні в метро.

Прем'єра 2 сезону «Залізного кулака» відбулася 7 вересня.

19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
16 серпня 2018,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не зброя, яку потрібно тримати в руках. Це зброя, яку потрібно використовувати.»

Денні Ренд стикається з минулим у повноцінному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Залізний кулак», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після трагічних подій «Захисників» Денні Ренд (Фін Джонс) самовіддано намагається зберегти мир у Пекельній кухні в пам'ять про Шибайголову (Чарлі Кокс), але він занадто часто використовує свій Залізний кулак, чим викликає у Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) тривогу за його фізичний і моральний стан. Раптом в Нью-Йорк повертається Давос (Саша Дхаван), з яким Денні тренувався разом у К'унь-Лунь. Але тепер Давос теж має силу Залізного кулака і виступає в якості суперлиходія Сталевого Змія, тому на допомогу Денні та Коллін приходить Місті Найт (Сімон Міссік) із «Люка Кейджа».

Прем'єра нових серій «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
28 липня 2018,  18:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Денні Ренд з'являється в супергеройській масці з коміксів в новому тизер-трейлері 2 сезону серіалу від Marvel та Netflix «Залізний кулак».

Тизер отримав назву «Спогади» і показує, як Денні (Фінн Джонс) прогулюється по вулицях Нью-Йорка з Коллін (Джессіка Хенвік), але кожна дрібниця, кожний повсякденний рух людей навколо нагадують йому про минуле жорстокі поєдинки з якимось бородатим чоловіком у масці в містичному місті К'унь-Лунь. Коллін каже, що погане вже в минулому, і Денні відповідає їй, що він на це сподівається.

Нові серії «Залізного кулака» вийдуть на Netflix на початку осені, 7 вересня.

25 липня 2018,  22:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel представила на минулій конвенції San Diego Comic-Con розширений трейлер до фінальних серій 1 сезону свого супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Читати далі...
20 липня 2018,  19:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не бійка. Це тільки розігрів.»

За допомогою нового тизер-трейлера стримінговый сервіс Netflix оголосив, що супергеройський серіал «Залізний кулак» повернеться восени.

В трейлері Денні Ренд (Фін Джонс) стає на захист Пекельної кухні. Він гуляє по вулицях і говорить про те, що «готується війна», що «тепер це його місто» і він «повинен його захищати». Наткнувшись на бандитів, які хочуть пограбувати старого, Денні відволікає їх і відправляє в нокаут. Але незабаром підтягуються їх дружки, і героєві доводиться використовувати свою суперсилу, щоб їх перемогти.

Прем'єра 2 сезону «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

4 червня 2018,  21:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли жінки вибираються в бар, щоб не думати про свої проблеми, їх краще не чіпати, попереджає новий фрагмент 2 сезону супергеройського серіалу «Люк Кейдж».

Офіцер поліції Місті Найт (Сімон Міссік) намагається впоратися із втратою своєї руки, якої позбулася під час трагічних подій «Захисників». Вона відчуває себе безсилою й самотньою, але це не так. Місті знаходить підтримку в особі подруги Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) з «Залізного кулака», з якою вони вирішують випити в барі. Там до Місті підходить місцевий негідник, обзиває її й погрожує, і тут вона вирішує повернути свою силу, доводячи собі, що і з однією рукою може за себе постояти.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Люка Кейджа».

Ви теж не можете дочекатися 22 червня, коли вийдуть нові серії? В образі куленепробивного супергероя в них повернеться Майк Колтер.

22 лютого 2017,  18:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Останнім Захисником, який буде захищати Нью-Йорк від небезпеки разом зі Шибайголовою, Джессікою Джонс і Люком Кейджем, стане Денні Ренд відомий як Залізний кулак. І в закулісній фічуретці свого сольного серіалу актор Фінн Джонс розповідає, що всередині його супергероя горить вогонь, який він не завжди може стримувати.

Повноцінний трейлер «Залізного кулака», чия прем'єра відбудеться 17 березня, дивіться тут.

8 лютого 2017,  12:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер супергеройського серіалу від Marvel «Залізний кулак» повідомляє про прибуття в Нью-Йорк останнього Захисника Денні Ренда (Фінн Джонс), який за допомогою майстра бойових мистецтв Колін Уінг (Джессіка Хенвік) і медсестри Пекельної кухні Клер Темпл (Розаріо Доусон) боротиметься зі своїм жорстоким дядьком Гарольдом Мічамом (Девід Венем), прибравшим до рук сімейний бізнес.

Прем'єра серіалу, який підведе до подій «Захисників», відбудеться 17 березня.

2 лютого 2017,  20:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Джесіки Джонс» Крістен Ріттер розкрила, які будуть стосунки у її супергероїні і Шибайголови в «Захисниках».

Читати далі...
24 жовтня 2016,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділилися відео, що показує створення вражаючого арту з головним героєм свого нового супергеройського серіалу «Залізний кулак», якого грає Фінн Джонс. Даний арт став першою обкладинкою коміксу про Деніела Ренда, що була намальована з Джонса, а її автором виступив художник Джей Анаклето, який працював над обкладинками для коміксів про Людину-павука та Тора.

Новий тизер-трейлер серіалу, якій познайомить нас з черговим марвеловским супергероєм, дивимося тут.

9 жовтня 2016,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер-трейлер супергеройського серіалу «Залізний кулак» знайомить нас з новим героєм Денні Рендом, який є живою зброєю і повинен почати боротися за те, що по праву належить йому. Тільки так він зможе знайти свій шлях.

Детальніше про цього марвеловского супергероя, якого грає Фінн Джонс, читайте тут.