Новини серіалів про (2015 – 2018)

29 лютого 2024,  16:51 | Новини серіалів

Нові світлини зі знімального майданчика супергеройського серіалу «Шибайголова: Народжений заново» показують возз'єднання Метта Мердока та Вілсона Фіска.

Читати далі...
7 жовтня 2022,  02:15 | Новини серіалів

Ми так довго цього чекали і нарешті дочекалися! Чарлі Кокс знову вдягнув костюм Шибайголови у новій серії супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка».

Читати далі...
13 квітня 2020,  14:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Долорес і Мейв продовжують своє протистояння в словесній формі в промо-ролику 6 серії 3 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка готує чимало сюрпризів.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  20:33 | Новини серіалів

У 2 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» відважні сестри-відьми Вера-Вон, яких тепер усі вважають мертвими, зіткнуться з судами над відьмами і зроблять все, щоб їх зупинити.

Зачаровані повинні навчитися орієнтуватися в новому світі, в якому вони тепер живуть. Мейсі (Мадлен Манток) намагається розгадати дивні сни, які бачить ночами, а Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) намагаються прийняти свої нові ролі. Гаррі (Руперт Еванс) сам не свій після зустрічі з лиходієм у каптурі, через що вони з Мел відправляються в поїздку в пошуках демонів, які хочуть знищити всіх відьом. Особиста втрата зміцнює зв'язок між Мел та Меггі.

Серія «Things to Do in Seattle When You're Dead» («Що робити в Сієтлі, коли ти мертва»), яку зняв режисер Нік ГомезШибайголова», «Супергьорл»), вийде на екрани 19 жовтня за українським часом.

30 травня 2019,  01:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився тизером фінального сезону супергеройського серіалу «Джессіка Джонс», де з'являється новий лиходій-психопат.

Читати далі...
8 жовтня 2018,  14:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 сезоні супергеройського серіалу «Шибайголова» Метт Мердок зіткнеться з небезпечним агентом Бенджаміном «Дексом» Пойндекстером, якому присвячений новий трейлер.

Пам'ятаєте, як в офіційному трейлері 3 сезону «Шибайголови» якийсь лиходій надів костюм і маску Диявола Пекельної кухні, щоб підставити головного героя? Тепер офіційно підтверджено, що під цією маскою ховається агент Пойндекстер (Вілсон Бетел), також відомий як Мічений. Він працює в поліції і знаменитий своєю жорстокістю, за що часто отримує догану від начальства. Але незабаром він знаходить спосіб, як вбивати людей безкарно: надіти маску лінчувателя.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) виступає проти нього, і трейлер повідомляє, що Пойндекстер виявиться серйозним супротивником — одна сцена показує, як Карен (Дебора Енн Волл) плаче і тримає на руках побитого Метта, а інша сцена натякає на те, що Пойндекстер вбиває Карен

Прем'єра 3 сезону «Шибайголови», де також повертаються Фоггі (Елден Хенсон) та Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо), відбудеться наступного тижня, 19 жовтня.

4 жовтня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова», де костюм Шибайголови приміряє лиходій.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) переховувався багато місяців і тепер повертається в свій світ поламаною людиною, ставлячи під питання своє майбутнє і в якості лінчувателя Шибайголови, і в якості адвоката Метта Мердока. Але коли його заклятий ворог Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо) виходить з в'язниці, Метт повинен обрати між життям в тіні та прийняттям своєї долі в якості героя.

У кінці трейлера Метт стикається з новим лиходієм, який надів костюм Шибайголови, щоб його дискредитувати. І вже офіційно підтверджено, що під його маскою ховається жорстокий суперлиходій Мічений (Bullseye).

Нові серії «Шибайголови» ви зможете подивитися на Netflix з 19 жовтня.

29 вересня 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix продовжує підігрівати інтерес до 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова» за допомогою тизер-трейлерів, і новий з них присвячений суперлиходію Кінгпіну.

Шибайголова (Чарлі Кокс) забрав у нью-йоркського мафіозі Вілсона Фіска (Вінсент Д'Онофріо) дуже багато: його трон, його свободу і все, що було для нього важливим. Але Кінгпін, який з'являється на екрані то в помаранчевій тюремній робі, в своєму класичному білому костюмі з коміксів, заявляє, що тепер у нього відкриті очі, і що Шибайголова не помітить, коли він підбереться до нього, щоб помститися. Так що нехай випускає диявола на свободу.

Нові серії «Шибайголови» стануть доступні до перегляду на Netflix з 19 жовтня.

26 вересня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходій Вілсон Фіск вбирається в білий костюм в новому тизер-трейлері 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова».

В 3 сезоні свого сольного серіалу Шибайголова (Чарлі Кокс) знову зіткнеться з небезпечним мафіозі Вілсоном Фіском (Вінсент Д'Онофріо), відомим як Кінгпін. Зараз Фіск знаходиться за гратами, але даний трейлер натякає, що раз він одягає свій фірмовий білий костюм з коміксів, то збирається вийти на свободу. Тим часом Метт спалює свою закривавлену сорочку адвоката і окуляри, після чого надягає чорну маску Диявола Пекельної кухні і йде у пітьму.

Прем'єра нових серій «Шибайголови» відбудеться 19 жовтня.

20 вересня 2018,  20:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix щойно представив другий тизер-трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова» і повідомив, що його прем'єра відбудеться 19 жовтня.

В новому тизер-трейлері Метт Мердок (Чарлі Кокс) постає закривавленим як в костюмі адвоката, так і в масці Шибайголови. Він говорить, що «можна знищити зло, заморити його голодом або закрити за ґратами, але воно завжди знайде спосіб повернутися в ще більш сильному вигляді». Після чого Метт драматично повідомляє, що є лише один спосіб назавжди покінчити зі злом: «Випустити на волю диявола». І зловісно посміхається у камеру.

Дивіться також попередній тизер 3 сезону «Шибайголови», в якому Метт здійснює важливе зізнання.

11 вересня 2018,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Мердок робить важливе зізнання в новому тизері 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголови».

Після подій серіалу «Захисники», де Шибайголова (Чарлі Кокс) бився пліч-о-пліч з Джессікою Джонс (Крістен Ріттер), Люком Кейджем (Майк Колтер) та Залізним кулаком (Фінн Джонс), Диявол Пекельної кухні опинився на межі життя і смерті. У тизері він приходить на сповідь до священика і важким голосом говорить, що раніше вірив у те, що «правосуддя можна було знайти в суді при світлі дня», але тепер він зрозумів, що «темрява відповідає тільки на темряву». І в кінці додає, що він «краще помре як Шибайголова, ніж буде жити як Метт Мердок».

Нові серії «Шибайголови» прибудуть наприкінці 2018 року.

16 серпня 2018,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не зброя, яку потрібно тримати в руках. Це зброя, яку потрібно використовувати.»

Денні Ренд стикається з минулим у повноцінному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Залізний кулак», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після трагічних подій «Захисників» Денні Ренд (Фін Джонс) самовіддано намагається зберегти мир у Пекельній кухні в пам'ять про Шибайголову (Чарлі Кокс), але він занадто часто використовує свій Залізний кулак, чим викликає у Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) тривогу за його фізичний і моральний стан. Раптом в Нью-Йорк повертається Давос (Саша Дхаван), з яким Денні тренувався разом у К'унь-Лунь. Але тепер Давос теж має силу Залізного кулака і виступає в якості суперлиходія Сталевого Змія, тому на допомогу Денні та Коллін приходить Місті Найт (Сімон Міссік) із «Люка Кейджа».

Прем'єра нових серій «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

5 січня 2018,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Каратель», спін-офф «Шибайголови», повернеться з 2 сезоном, повідомила компанія Netflix за допомогою невеликого тизеру.

«Каратель» розповідає історію колишнього морпіха Френка Касла (Джон Бернтал), чия сім'я була убита. Він вирішує стати лінчувальником, який готовий будь-якими методами боротися зі злочинністю.

Прем'єра 1 сезону «Карателя» відбулася в листопаді минулого року, і зараз він доступний для перегляду на Netflix.

2 лютого 2017,  20:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Джесіки Джонс» Крістен Ріттер розкрила, які будуть стосунки у її супергероїні і Шибайголови в «Захисниках».

Читати далі...