Новини про серіал (2015 – 2018)

29 лютого 2024,  16:51 | Новини серіалів

Нові світлини зі знімального майданчика супергеройського серіалу «Шибайголова: Народжений заново» показують возз'єднання Метта Мердока та Вілсона Фіска.

Читати далі...
7 жовтня 2022,  02:15 | Новини серіалів

Ми так довго цього чекали і нарешті дочекалися! Чарлі Кокс знову вдягнув костюм Шибайголови у новій серії супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка».

Читати далі...
10 грудня 2020,  21:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одним несподіваним поповненням акторського складу супергеройського екшену «Людина-павук 3» став актор Чарлі Кокс, який повернеться на екрани в образі Шибайголови з однойменного серіалу від Netflix.

Читати далі...
2 червня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони були народжені, щоб захищати. Тепер їм тільки потрібно навчитися як. Стримінговий сервіс Disney+ представив офіційний трейлер свого супергеройського фільму «Таємне суспільство другороджених членів королівської родини».

Читати далі...
13 квітня 2020,  14:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Долорес і Мейв продовжують своє протистояння в словесній формі в промо-ролику 6 серії 3 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка готує чимало сюрпризів.

Читати далі...
21 березня 2020,  22:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» з'явиться знаменита героїня всесвіту «Зоряні війни» Асока Тано, і її втілить Розаріо Довсон.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  20:33 | Новини серіалів

У 2 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» відважні сестри-відьми Вера-Вон, яких тепер усі вважають мертвими, зіткнуться з судами над відьмами і зроблять все, щоб їх зупинити.

Зачаровані повинні навчитися орієнтуватися в новому світі, в якому вони тепер живуть. Мейсі (Мадлен Манток) намагається розгадати дивні сни, які бачить ночами, а Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) намагаються прийняти свої нові ролі. Гаррі (Руперт Еванс) сам не свій після зустрічі з лиходієм у каптурі, через що вони з Мел відправляються в поїздку в пошуках демонів, які хочуть знищити всіх відьом. Особиста втрата зміцнює зв'язок між Мел та Меггі.

Серія «Things to Do in Seattle When You're Dead» («Що робити в Сієтлі, коли ти мертва»), яку зняв режисер Нік ГомезШибайголова», «Супергьорл»), вийде на екрани 19 жовтня за українським часом.

30 травня 2019,  01:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився тизером фінального сезону супергеройського серіалу «Джессіка Джонс», де з'являється новий лиходій-психопат.

Читати далі...
20 жовтня 2018,  14:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася офіційним трейлером свого нового горор-трилера «Клаустрофоби», в якому зіграє зірка серіалу «Шибайголова» Дебора Енн Волл.

Картина «Клаустрофоби» («Room Escape») буде психологічним трилером про шістьох незнайомців, яких анонімно запрошують взяти участь у тесті нової квест-кімнати. Вони приходять за вказаною у запрошенні адресою, двері кімнати закриваються, і молоді люди опиняються в ситуації, яку не можуть контролювати. І якщо вони не встигнуть знайти нову підказку і розгадати її, вони помруть.

У світовий прокат фільм Адама Робітела, де також знялися Тейлор Расселл, Тайлер Лабін, Нік Додані, Логан Міллер і Джей Елліс, вийде в січні 2019 року.

8 жовтня 2018,  14:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 сезоні супергеройського серіалу «Шибайголова» Метт Мердок зіткнеться з небезпечним агентом Бенджаміном «Дексом» Пойндекстером, якому присвячений новий трейлер.

Пам'ятаєте, як в офіційному трейлері 3 сезону «Шибайголови» якийсь лиходій надів костюм і маску Диявола Пекельної кухні, щоб підставити головного героя? Тепер офіційно підтверджено, що під цією маскою ховається агент Пойндекстер (Вілсон Бетел), також відомий як Мічений. Він працює в поліції і знаменитий своєю жорстокістю, за що часто отримує догану від начальства. Але незабаром він знаходить спосіб, як вбивати людей безкарно: надіти маску лінчувателя.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) виступає проти нього, і трейлер повідомляє, що Пойндекстер виявиться серйозним супротивником — одна сцена показує, як Карен (Дебора Енн Волл) плаче і тримає на руках побитого Метта, а інша сцена натякає на те, що Пойндекстер вбиває Карен

Прем'єра 3 сезону «Шибайголови», де також повертаються Фоггі (Елден Хенсон) та Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо), відбудеться наступного тижня, 19 жовтня.

4 жовтня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова», де костюм Шибайголови приміряє лиходій.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) переховувався багато місяців і тепер повертається в свій світ поламаною людиною, ставлячи під питання своє майбутнє і в якості лінчувателя Шибайголови, і в якості адвоката Метта Мердока. Але коли його заклятий ворог Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо) виходить з в'язниці, Метт повинен обрати між життям в тіні та прийняттям своєї долі в якості героя.

У кінці трейлера Метт стикається з новим лиходієм, який надів костюм Шибайголови, щоб його дискредитувати. І вже офіційно підтверджено, що під його маскою ховається жорстокий суперлиходій Мічений (Bullseye).

Нові серії «Шибайголови» ви зможете подивитися на Netflix з 19 жовтня.

1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
29 вересня 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix продовжує підігрівати інтерес до 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова» за допомогою тизер-трейлерів, і новий з них присвячений суперлиходію Кінгпіну.

Шибайголова (Чарлі Кокс) забрав у нью-йоркського мафіозі Вілсона Фіска (Вінсент Д'Онофріо) дуже багато: його трон, його свободу і все, що було для нього важливим. Але Кінгпін, який з'являється на екрані то в помаранчевій тюремній робі, в своєму класичному білому костюмі з коміксів, заявляє, що тепер у нього відкриті очі, і що Шибайголова не помітить, коли він підбереться до нього, щоб помститися. Так що нехай випускає диявола на свободу.

Нові серії «Шибайголови» стануть доступні до перегляду на Netflix з 19 жовтня.

26 вересня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходій Вілсон Фіск вбирається в білий костюм в новому тизер-трейлері 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова».

В 3 сезоні свого сольного серіалу Шибайголова (Чарлі Кокс) знову зіткнеться з небезпечним мафіозі Вілсоном Фіском (Вінсент Д'Онофріо), відомим як Кінгпін. Зараз Фіск знаходиться за гратами, але даний трейлер натякає, що раз він одягає свій фірмовий білий костюм з коміксів, то збирається вийти на свободу. Тим часом Метт спалює свою закривавлену сорочку адвоката і окуляри, після чого надягає чорну маску Диявола Пекельної кухні і йде у пітьму.

Прем'єра нових серій «Шибайголови» відбудеться 19 жовтня.

24 вересня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень виявився дуже врожайним на нові трейлери: вийшли офіційний трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел», нові українські трейлери мультфільму «Ральф Руйнівник 2» та музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», свіжі трейлери українських комедій «Шляхетні волоцюги» і «Скажене весілля» та інтригуючий тизер «Джокера» з Хоакіном Феніксом.

Читати далі...