Новини про серіал (2015 – ...)

26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
20 березня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився драматичним промо-роликом 4 сезону серіалу «Бійтеся ходячих мерців», який є спін-оффом «Ходячих мерців».

Відео показує мандруючого Моргана (Ленні Джеймс), який заявляє, що він «втратив всіх, перед тим як втратив себе». Медісон (Кім Діккенс) говорить, що вона «втомилася бігти» і що вона «теж втратила близьких». Вони продовжують свій внутрішній діалог, поки на екрані з'являються Нік (Френк Діллейн), Алісія (Алісія Дебнем-Кері), Віктор (Колман Домінго) та Лусіана (Денай Гарсіа), а разом з ними промо представляє новачків серіалу Джона (Гаррет Діллахант), Наомі (Дженна Елфман) і Алтею (Меггі Грейс).

Прем'єра 4 сезону «Бійтеся ходячих мерців» відбудеться 15 квітня.

29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...
29 липня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був показаний розширений трейлер майбутніх подій 3 сезону серіалу «Бійтеся ходячих мерців», в якому «страх породжує лють». У ньому з'являється Нік (Френк Діллейн), сім'я Отто об'єднується з жителями резервації, щоб разом боротися з зомбі, а Медісон (Кім Діккенс) попереджає Алісію (Алісія Дебнем-Кері), що вони повинні бути готові до найгіршого.

Серіал повертається з новими серіями 10 вересня. Трейлер «Ходячих мерців» з Comic-Con дивіться тут.

3 жовтня 2016,  00:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила нас порадувати, повідомивши за допомогою невеликого тизера, що трейлер «Піратів Карибського моря: Мерці не розповідають казки» буде показаний сьогодні під час виходу нової серії серіалу «Бійтеся ходячих мерців».

Так що вже скоро ви зможете побачити його на нашому сайті, а поки милуємося Джонні Деппом на фотографіях зі зйомок п'ятої частини цієї успішної піратської франшизи.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
10 грудня 2015,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вслед за «Топом 10 фильмов 2015 года по версии IMDb» представляем аналогичный Топ, составленный уже из сериалов, которые получили в этом году самый высокий рейтинг среди пользователей самого популярного англоязычного киносайта IMDb.

Читати далі...
28 березня 2015,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець драматичного хоррора «Ходячі мерці» Роберт Кіркман повідомив, що його спін-офф буде називатися «Бійтеся ходячих мерців».

Також Kirkman пообіцяв у своєму Твіттері, що скоро будуть розкриті й інші деталі, що стосуються спін-оффу, який, як і оригінал, буде виходити на телеканалі AMC.

Події «Бійтеся ходячих мерців» розгортатимуться в Лос-Анджелесі і там з'являться нові персонажі та сюжетні лінії.

Головні ролі в постапокаліптичному спін-оффі виконають Кліфф КертісКім ДіккенсФренк Диллэйн і Алісія Дебнем Кері.

«Ходячі мерці», що розповідають про світ, де група людей під проводом шерифа намагається вижити під час зомбі-апокаліпсису, завершують на даний момент вже свій 5 сезон. І творці говорять, що комікси, на яких засновано серіал, дають їм ідей ще мінімум на стільки ж сезонів вперед.

Президент каналу AMC Брюс Тачман заявив, що «новий серіал стане ідеальним доповненням до популярних фільмів і оригінальним серіалам, які показує наш канал».

Серед інших популярних серіалів каналу AMC: «Божевільні», «Зупинись і гори», які завершуються в цьому році і спін-офф серіалу «У всі тяжкі», який називається «Краще телефонуйте Солу».

«Бійтеся ходячих мерців» отримав замовлення відразу на два сезони. Прем'єра першого сезону, що складається з 6 серій, відбудеться цього літа, другий сезон вийде в 2016 році.