Новини кастінгу (2015 – 2019)

1 червня 2020,  19:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після гучного успіху фільму «Веном» студія Sony Pictures вирішила створити свій супергеройський всесвіт навколо персонажів з коміксів про Людину-павука, і на черзі виявилася адаптація пригод Мадам Павутини.

Читати далі...
22 лютого 2020,  23:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст фентезійного серіалу «Відьмак» поповнився сімома новими акторами, в числі яких опинився Крістофер Гів'ю, він же Тормунд із «Гри престолів».

Читати далі...
4 вересня 2015,  13:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До нового марвеловского серіалу «Люк Кейдж» приєдналися актори Тео Россі і Махершала Алі.

У серіалі, що розповідає про несправедливо звинуваченого Люка Кейджа, який отримує надздібності внаслідок невдалого експерименту і збігає з в'язниці, щоб стати супергероєм за наймом, зірка «Синів анархії» Тео Россі зіграє Шейдса, колишнього співкамерника Кейджа в коміксах. Після втечі він став хуліганом за наймом і роздобув оптичні бластери, які працюють в стилі лазерного погляду Циклопа з «Людей Ікс».

Читати далі...
29 січня 2015,  17:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «A. K. A. Jessica Jones» обзавівся своїм лиходієм. Зебедаю Кіллгрейва, відомого під псевдонімом Пурпурна людина, зіграє актор Девід Теннант.

Кіностудія Marvel продовжує залучати до своїх проектів талановитих британських акторів. Нещодавно повідомили, що Доктором Стренджем в однойменному фільмі стане зірка «Шерлока» Бенедикт Камбербетч; тепер же стало відомо, що Девід Теннант, найбільш відомий завдяки ролі в культовому британському серіалі «Доктор Хто», зіграє пурпурного лиходія Кіллгрейва у новому серіалі, 13 серій якого замовив Netflix.

Виконавчий продюсер Джеф Лоеб про вибір Теннанта на цю роль:

Будь-яка людина, яка знайома з роботами Девіда, знає, що він повністю присвячує себе кожній своїй ролі, саме такий рівень відданості персонажу потрібен від людини, що грає Кіллгрейва. І оскільки ми знаємо його в основному за втілення героїв, вже не можемо дочекатися, щоб вивільнити нову сторону цього талановитого актора.  

Тільки це буде не перший раз, коли актор втілить лиходія. Однією з його кращих ролей є Барті Крауч молодший, Пожирач смерті у фільмі «Гаррі Поттер і кубок вогню».

Події нового науково-фантастичного серіалу «A. K. A. Jessica Jones» розкажуть історію Джесіки Джонс, колишньої супергероїні, яка вирішила змінити своє життя, ставши приватним детективом. Її втілить Крістен Ріттер. Кіллгрейв же буде енігматичною фігурою з її минулого, чиє повернення потрясе світ.

Побачити Теннанта в ролі Кіллгрейва ми зможемо вже в цьому році.