Оновлення (2017)

12 травня 2017,  14:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

25 років по тому це відбувається знову... Трейлер майбутнього продовження «Твін Пікс» показує в своїх культових образах Кайла Маклахлена, Медкен Емік, Кіммі Робертсон, Мігеля Феррера, Гаррі Гоаза й Девіда Лінча, а також нових персонажів у втіленні Ніколь Лаліберт, Мелісси Бейлі, Бена Розенфілда, Гії Карідес, Джессіки Зор і Мадлен Зими. Але не переживайте, спойлерів тут зовсім немає, оскільки герої з'являються на екрані всього на пару секунд й за все відео говорять лише три фрази.

Більше атмосферних тізерів ви знайдете тут. Серіал виходить на екрани 21 травня.

5 травня 2017,  15:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після безлічі загадкових тизерів нового сезону культового серіалу «Твін Пікс» канал Showtime нарешті представив відео, яке показує — нехай і мигцем — деяких персонажів, які повертаються: Великого Еда Херлі (Еверет МакГілл), Карла Родда (Гаррі Дін Стентон), Сару Палмер (Грейс Забріскі), помічників шерифа Енді Бреннена (Гаррі Гоаз) й Томмі «Хоука» Хілла (Майкл Хорс), а також спеціального агента ФБР Дейла Купера (Кайл МакЛахлен).

До прем'єри нових серій залишилося трохи більше двох тижнів — «Твін Пікс» повернеться на екрани 21 травня.

30 квітня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив черговий тизер до продовження культового серіалу «Твін Пікс» від Девіда Лінча, де повернуться Кайл МакЛахлен, Медкен Емік, Дена Ешбрук, Шеріл Лі та Девід Духовни. Відео під знамениту музику композитора Анджело Бадаламенті показує знакові місця містечка Твін Пікс.

«Твін Пікс» повернеться на екрани двогодинною прем'єрою, яка відбудеться 21 травня. Завершиться серіал 3 вересня, також двухсерійко., як повідомляє TV Line.

22 лютого 2017,  20:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження Кайла МакЛахлена, якому сьогодні виповнюється 58 років, дивимося новий крутий тизер культового серіалу «Твін Пікс», де зібрані найкращі моменти з його агентом Дейлом Купером, який п'є свою страшенно добру каву!

Побачити, як МакЛахлен змінився за ці роки та буде виглядати в перезапуску «Твін Пікс», ви можете, подивившись цей тизер.

15 січня 2017,  12:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер продовження культового серіалу Девіда Лінча «Твін Пікс» показує повернення спецагента ФБР Дейла Купера у втіленні Кайла МакЛахлена, і повідомляє, що прем'єра нових серій відбудеться 21 травня.

Попередній тизер з Лінчем, який повертається в образі шефа регіонального бюро ФБР Гордона Коула, дивіться тут.

25 грудня 2016,  21:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому і «вельми інформаційному» тизері міні-серіалу «Твін Пікс», який стане продовженням культової детективної драми, його творець Девід Лінч повертається в образі шефа регіонального бюро ФБР Гордона Коула, який жує під звуки головної теми свій пончик. А поруч у цей час хтось п'є каву. Чи не агент Дейл Купер?

Прем'єра нових серій, де повернуться Кайл МакЛахлен, Медкен Емік, Шеріл Лі, Дена Ешбрук та Еверет МакГілл, відбудеться в 2017 році.

19 жовтня 2016,  15:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовження культового серіалу «Твін Пікс», яким особисто займається Девід Лінч, трохи відкриває завісу над своєю таємницею в новому закулісному відео, в якому Кайл МакЛахлен, Дена Ешбрук, Мігель Феррер, Гаррі Гоаз, Кіммі Робертсон, Джеймс Маршалл та новачок серіалу Джеймс Белуші обіцяють, що в майбутніх серіях буде багато сюрпризів, й що при їх перегляді у глядачів виникне відчуття новизни і, в той же час, схожості з оригінальним серіалом. А також вони попереджають бути готовими до того, що вас витягнуть зі своєї зони комфорту «найкращим чином».

Серіал з 18 новими серіями повертається в 2017 році.