Оновлення (2014 – ...)

7 грудня 2017,  02:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі (Грант Гастін) опиняється за ґратами в 10 серії 4 сезону фантастичного серіалу «Флеш», який повернеться вже в новому році.

В її промо-ролику герой заявляє, що є «невинною людиною», яку підставляють, але закон виявляється не на його боці, тому адвокат Сесіль Хортон (Даніель Ніколет) радить Баррі зізнатися громадськості в тому, що він — Флеш.

Нова серія «Флеша» вийде на екрани 17 січня за українським часом.

29 листопада 2017,  17:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі (Грант Гастін) опиняється в полоні в 9 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Мислитель (Ніл Сенділендс) замикає Флеша в тюрмі, спеціально обладнаній для того, щоб з неї не втік спідстер, але найшвидша людина на планеті буде не єдиним зі своєї команди, хто потрапляє до полон до лиходія. У той же час Амунет (Кеті Сакхофф) викрадає Кейтлін (Даніель Панабейкер) і змушує її зробити складне медичне завдання.

Серія «Don't Run» («Не біжи») вийде на екрани 6 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

24 листопада 2017,  16:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим трейлером кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», в якому на нашу Землю нападають нацисти з Землі-X.

Весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) опиняється на волосині, коли на нього заявляються темні версії Зеленої Стріли (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) разом зі Зворотним Флешем (Томас Кавана) і армією нацистів, які в своєму світі виграли у Другій світовій війні. Але наші супергерої не дозволять перетворити цю Землю на ще одну Землю-X.

Кросовер «Криза на Землі-X» почнеться серіями «Супергерл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

22 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Весіллю Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) загрожують нацисти з паралельного всесвіту в майбутньому чотирьохсерійному кросовері серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня».

У найщасливіший день життя Флеша йому разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст), Зеленою стрілою (Стівен Амелл), Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, до яких тут приєднається Капітан Холод (Вентворт Міллер), доведеться рятувати свій світ від навали нацистів з Землі-Х, де Німеччина перемогла в Другій світовій війні, а її місцеві Супергьорл, Зелена стріла й Флеш служать Третьому рейху. І ви вже можете побачити перші фрагменти дуелей наших супергероїв зі своїми злими двійниками в даному трейлері.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

20 листопада 2017,  10:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий короткий промо-ролик майбутнього кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», що повідомляє про зворотний відлік до возз'єднання їх супергероїв.

Події кросовера будуть відбуватися під час весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон), яке опиниться під загрозою, коли на неї нападуть лиходії зі світу Земля-X, в якому Німеччина перемогла в Другій світовій війні. Флешу, Зеленій стрілі (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) доведеться об'єднатися з Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, щоб врятувати свій світ.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл » і «Стріла» 27 листопада і завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

15 листопада 2017,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Мислитель (Ніл Сенділендс) постане перед нами у всій своїй підступності в 7 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) зійдеться у протистоянні з Кліффордом ДеВо, але коли він спробує переконати своїх друзів в тому, що ДеВо є Мислителем, йому ніхто не повірить, адже його можливий лиходій прикутий до інвалідного крісла. Минуле Мислителя розкриється за допомогою флешбеків. Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) завершуватиме підготовку до весілля з Баррі, що відбудеться вже за тиждень.

Серія «Therefore I Am» («Тому я існую») вийде на екрани 22 листопада за українським часом.

15 листопада 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Горила Гродд (Девід Соболєв) повертається у 7 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

На цей раз команда відправиться виправляти новий анахронізм в джунглі В'єтнаму, де Легенди забредуть в королівство горили, яка спілкується з людьми за допомогою телепатії. І вибратися з цих гостей буде аж ніяк не просто. Раніше Горила Гродд з'являвся в 2 і 3 сезонах «Флеша».

Серія «Welcome to the Jungle» («Ласкаво просимо в джунглі») вийде на екрани 22 листопада за українським часом.

9 листопада 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ральф Дібні (Хартлі Сойєр), він же Видовжена людина, виступає на передній план в 6 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

Промо-ролик наступної серії показує, як Ральф, гуляючи з Барні (Грант Гастін), зупиняє озброєного грабіжника несподіваним способом, а Циско (Карлос Валдес) представляє прототип його супергеройського костюма. Також в Централ-Сіті з'являється мета-людина зі здатністю оживляти неживі предмети, якf нападає на колекціонерів артефактів, а Гаррі (Томас Кевена) просить Циско допомогти з визначенням особистості Мислителя (Ніл Сенділендс).

Серія «When Harry Met Harry...» («Коли Гаррі зустрів Гаррі...») вийде на екрани 15 листопада за українським часом. Через кілька серій Флеш возз'єднається з Зеленою стрілою (Стівен Амелл) та Супергьорл (Мелісса Бенойст) заради нового чотирьохсерійного кросоверу.

7 листопада 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW підготував новий епічний кросовер своїх чотирьох супергеройських серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», і ось на нього перший погляд. Відео показує не багато, але об'єднує Зелену стрілу (Стівен Амелл), Флеша (Грант Гастін) й Білу канарку (Кейті Лотц) з Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Алекс Денверс (Кайлер Лі).

Кросовер під назвою «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада та завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

1 листопада 2017,  18:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нас очікують дві відв'язні вечірки в 5 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

У Централ-Сіті прибуває Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), щоб допомогти Айріс (Кендіс Паттон) та дівчатам відсвяткувати її дівич-вечір, а Баррі (Грант Гастін) разом з хлопцями і своїм майбутнім тестем Джо (Джессі Л. Мартін) відправляється гуляти всю ніч у свій парубочий вечір. Але обидві вечірки швидко виходять з-під контролю, коли до дівчат заявляється лиходій, який розпадається на частини, а Баррі знаходить спосіб напитися до такого стану, що починає розповідати незнайомим людям у барі, що він — Флеш.

Серія «Girls Night Out» («Дівич-вечір»), де також з'явиться Кеті Сакхофф в образі суперлиходійки Амунет Блек, вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

26 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії 4 сезону серіалу «Флеш» команді Баррі Аллена (Грант Гастін) доведеться справлятися відразу з декількома проблемами одночасно. До них за допомогою звернеться корумпований коп Ральф Дібні (Хартлі Сойєр), який став мета-людиною, але не може контролювати свої здібності, тому розповзається в різні боки; а також на Землю-1 прибуває батько Циганки (Денні Трехо) і починає полювання на Циско (Карлос Валдес).

Серія «Elongated Journey Into Night» («Подовжена подорож в ніч»), яку зняв Томас Кевена, вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

18 жовтня 2017,  12:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Удача відвернеться від Баррі (Грант Гастін) і його команди в наступній серії «Флеша». У місті з'являється нова мета-людина з промовистим псевдонімом Небезпека (Hazard), і цій дівчині неймовірно щастить. Але чим більше удача посміхається їй, тим більше нещасть випадає на долю оточуючих, в тому числі і команди Флеша. Тим часом Гаррі Веллс (Томас Кевена) повертається на Землю-1 з повідомленням для Воллі (Кейнан Лонсдейл) від Джессі (Вайолетт Бін).

Прем'єра серії «Luck Be a Lady» («Щастя бути дівчиною») відбудеться 25 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) відправляються до сімейного психолога в новому промо-ролику серіалу «Флеш». Вони тепер працюють разом, але Баррі ще не прийшов до тями після повернення. Він скасовує тренування, напивається в барі і поводиться досить безвідповідально. В одній сцені він навіть буде танцювати в стилі Тома Круза з фільму «Ризикований бізнес». Айріс же намагається нагадати Баррі, що Флеш — це не він один, а ціла команда.

Друга серія 4 сезону «Флеша» вийде 18 жовтня за українським часом.

19 вересня 2017,  22:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному трейлері 4 сезону серіалу «Флеш» Айріс (Кендіс Паттон) намагається жити далі, як пообіцяла Баррі (Грант Гастін), коли він йшов в Силу Швидкості. Вона вважає, що він загинув, боячись сподіватися на його повернення, але Циско (Карлос Валдес) наполягає на тому, що Баррі посилає їм підказки з того місця, де застряг, і що вони повинні спробувати повернути свого Флеша, поки на Централ-сіті насувається нова загроза.

«Флеш» повертається 10 жовтня. Нові трейлери «Стріли», «Супергьорл» і «Легенд завтрашнього дня» дивіться тут.

13 вересня 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш» показує повернення Баррі Аллена (Грант Гастін) з Сили Швидкості. Спершу Айріс (Кендіс Паттон), Циско (Карлос Валдес) та інші не тямлять себе від радості, але, здається, Баррі повернувся не зовсім тією людиною, якою був раніше. По-перше, він відпустив вуса і бороду. А по-друге, в його очах тепер люто іскряться блискавки.

Прем'єра 4 сезону «Флеша» відбудеться 10 жовтня. Новий трейлер «Супергьорл» дивіться тут.