Новини про серіал (2014 – ...)

29 березня 2021,  22:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для шанувальників серіалу «Чужоземка». Зйомки його 6 сезону вже стартували, і ми не можемо намилуватися милим селфі з виконавцями головних ролей Катріною Балф та Семом Г'юэном, зробленим на знімальному майданчику.

Читати далі...
2 квітня 2020,  19:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Чужинка» Катріна Балф і Сем Г'юен знайомлять нас з головним членом каста 5 сезону неймовірно милим кошеням Адсо.

Читати далі...
26 лютого 2020,  18:01 | Новини фільмів

Компанію Віну Дизелю в супергеройському екшені «Бладшот» складе зірка серіалу «Чужоземка» Сем Г'юен, який втілить ще одного вдосконаленого солдата на ім'я Джиммі Далтон.

Як розкриває новий промо-ролик, Далтон є «колишнім морським котиком, який втратив в бою обидві ноги». Секретна організація RST дала йому замість ніг високотехнологічний протез, який зробив його не тільки дуже швидшим бігуном, але й озброїв двома металевими клешнями, якими він може розірвати противника. Чи зможе він перемогти Бладшота (Дизель), коли той вирішить піти проти RST? Не думаємо, але сподіваємося, що їхній поєдинок не розчарує.

Дивіться також другий український ТБ-ролик екшену «Бладшот». У кіно з 12 березня.

5 січня 2020,  00:41 | Новини серіалів

Стояти за любов. Стояти за надію. Стояти за історію. Телеканал STARZ поділився офіційним трейлером 5 сезону своєї популярної драми про подорожі в часі «Чужоземка», заснованої на книгах Діани Геблдон.

Трейлер, який вийшов у п'ятницю, починається з флешбеків під драматичну музику, і Клер (Катріна Балф) говорить Джеймі (Сем Г'юэн), що «вона вдячна за кожен день, який у них є». Далі приходить час, щоб Джеймі виконав свою клятву британській короні. Наближається Американська революція, яка назавжди змінить Америку, і хоча було б безпечніше повернутися в майбутнє, Брі (Софі Скелтон) з рушницею в руках не збирається нікуди бігти. А Клер тим часом стикається з невідомою хворобою і намагається зрозуміти її причину, щоб допомогти людям в цьому часі. Оскільки Фрейзери ніколи не здаються.

Наприкінці трейлер нагадує, що прем'єра 5 сезону «Чужоземки» відбудеться 16 лютого.

7 жовтня 2019,  16:16 | Новини серіалів

На конвенції New York Comic Con був показаний тизер-трейлер 5 сезону науково-фантастичної драми «Чужоземка», де Катріна Балф і Сем Г'юэн грають закоханих, яких періодично розділяють різні епохи.

Серіал «Чужоземка» розповідає про медсестру Клер (Балф), яка одного разу зі свого 20-го століття потрапляє до 18 століття, де закохується в шотландського лицаря Джеймі (Г'юен). У минулому сезоні вони нарешті возз'єдналися і тепер разом з донькою Бріанною (Софі Скелтон) живуть в 18 столітті. Але небезпека змушує Клер сумніватися в тому, чи варто їм залишатися в минулому, і в нових серіях Фрейзерам належить боротися з часом, простором та історією, щоб захистити свою сім'ю.

Прем'єра 5 сезону «Чужоземка» відбудеться 16 лютого 2020 року.

18 вересня 2019,  15:02 | Новини фільмів

До нас примчав другий дубльований трейлер біографічної драми Джеймса Менголда «Аутсайдери», в якій Крістіан Бейл і Метт Деймон збираються перемогти в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Якщо не повбивають один одного.

У фільмі «Аутсайдери» Бейл втілює відомого британського гонщика Кена Майлса, який не відрізняється спокійним характером, а Деймон постане в образі видатного автомобільного конструктора Керролла Шелбі. Вони давно знайомі і завжди погано ладнали, але тепер їм належить залишити свої розбіжності позаду, щоб принести компанії Ford перемогу в гонці Ле-Ман, залишивши з носом їхніх конкурентів Ferrari, які перемагають в цій гонці 5 років поспіль.

Дружину персонажа Бейла Моллі Майлс грає зірка популярного британського серіалу «Чужоземка» Катріна Балф. Українська прем'єра байопіка «Аутсайдери» відбудеться 14 листопада.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
11 вересня 2018,  15:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер і Джеймі починають нове життя в офіційному трейлері 4 сезону фентезійної драми «Чужоземка», на чиєму рахунку є 5 номінацій на премію «Золотий глобус».

Опинившись після жахливого шторму на американській землі, Клер (Катріна Балф) і Джеймі (Сем Г'юен) вирішують оселитися в цьому новому світі, який, як каже Клер, покладе «початок майбутньому Америки». Вони прибувають в дім тітки Джеймі Іокасти (зірка «Темного дитя» Марія Дойл Кеннеді) в Північній Кароліні, де процвітає рабство, і Клер висловлює господарям своє негативне ставлення до цього. Вони з Джеймі йдуть і вирішують побудувати свій власний дім, де збираються жити за своїми правилами.

Разом з цим трейлер представляє пірата і контрабандиста Стівена Боннета (Ед Спелірс із «Абатства Даунтон») і показує, як дочка Клер і Джеймі Бріанна (Софі Скелтон) отримує в 20 столітті несподівані новини про свою матір.

Прем'єра 4 сезони «Чужоземки» відбудеться 4 листопада.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...
21 липня 2017,  23:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 3 сезону фантастичної драми «Чужинка» виглядає дуже драматично, показуючи, як Клер (Катріна Балф) вже двадцять років прожила в 20 столітті без свого коханого Джеймі (Сем Хьюен), який залишився у 18-му. Але скільки б років не пройшло, і як би не просив її Френк (Тобайас Мензіс) відпустити минуле, Клер твердо вирішує дізнатися, що трапилося з Джеймі, і пошуки приводять її в ту саму друкарню, де в книгах Діани Геблдон має статися їх возз'єднання.

Офіційний постер 3 сезону ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається 10 вересня.

25 квітня 2017,  17:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер 3 сезону фантастичної драми «Чужинка» представляє перший погляд на життя Клер (Катріна Балф) та Джеймі (Сем Г'юен) порізно в різних епохах. Вона повернулася у своє 20 століття, а він воює у 18-му, але шотландський лицар так просто не здасться — він клянеться повернути свою дружину.

Прем'єра нових серій серіалу, 4 рази номінованого на «Золотий глобус», відбудеться у вересні.