Новини серіалів про (2015 – 2016)

6 вересня 2016,  12:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новой закулисной фотографии со съемок 2 сезона комедийной хоррор-антологии «Королевы крика» Джон Стамос и Тэйлор Лотнер предстают в своих непростых врачебных образах, а также нам предоставляют первый взгляд в этом сезоне на героя Глена Пауэлла.

Читати далі...
24 серпня 2016,  15:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Королев крику» Емма Робертс поділилася фотографією з собою та колегами-подругами Біллі Люрд і Ебігейл Бреслін, зробленою на зйомках 2 сезона.

Читати далі...
19 червня 2016,  18:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стали известны судьба основных героев, воплощающий их каст, детали сюжета, а также дата выхода 2 сезона комедийной хоррор-антологии «Королевы крика».

Читати далі...
20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
15 січня 2016,  20:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Fox повідомив, що комедійний хоррор «Королеви крику» від творців «Лузерів» і «Американської історії жахів» продовжено на другий сезон.

Читати далі...
10 вересня 2015,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім тизерів і трейлерів напередодні прем'єри 1 сезону «Королев крику» були представлені початкові титри серіалу, які демонструють відмінні здібності головних героїнь кричати перед обличчям маніяка-вбивці в червоній диявольською масці.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
9 грудня 2014,  15:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова хоррор-комедія авторства Райана Мерфі «Королеви крику» обзавелася своїми першими провідними актрисами. Ними стали Джеймі Лі Кертіс і Емма Робертс.

«Королеви крику» стануть серіалом-антологією телеканалу Fox, кожен сезон якого обертатиметься навколо двох головних героїнь. Події першого сезону розгортатимуться в кампусі коледжу, враженим серією вбивств. Раніше передбачалося, що це буде телефільм.

Крім Райана Мерфі, відомого завдяки «Американській історії жахів», творцями нової хоррор-комедії стануть його давні колеги по серіалу «Лузери» Іен Бреннан і Бред Фалчук.

Вибір першої пари актрис на головні ролі виявився не таким вже і дивним. Джеймі Лі Кертіс здобула популярність завдяки своїй грі у фільмі жахів «Хеллоуїн» 1978 року, що став уже класикою. Після вона знімалася в хоррорах «Туман», «Шкільний бал» і «Поїзд страху». А Емма Робертс вже грала постійних героїнь в третьому і четвертому сезонах «Американської історії жахів»: «Шабаш» та «Шоу виродків».

Перший сезон «Королев крику», що складається з 15 серій, вийде наступної осені.