Трейлер Фарго
50%
0
50%
0

«Aw jeez, here we go again»

Перший сезон. У січні 2006 року Лорн Малво, злочинець та соціопат, проїжджає через провінційне містечко Беміджі, штат Міннесота. Випадкова зустріч у лікарні з Лестером Найгаардом, невдалим страховим агентом, трагічно змінює життя останнього, запускаючи низку жорстоких вбивств, розслідування яких розпочинають місцеві поліцейські — активна, любляча свою професію Моллі Солверсон і Гас Грімлі.

Другий сезон. Пеггі Блумквіст, дівчина з салону краси, і її чоловік Ед, помічник м'ясника, намагаються приховати вбивство Рая Герхарта, сина Флойд Герхардт, яка стоїть на чолі впливової кримінальної сім'ї з Фарго. Тим часом поліцейський Лу Солверсон та шериф Хенк Ларссон розслідують потрійне вбивство, скоєне Раєм Герхардтом.

Третій сезон. Сюжет розвивається навколо закоханої пари – Рея Стассі та Ніккі Сванго, які після невдалої спроби пограбувати брата Рея, Емміта, стають залученими до справи про подвійне вбивство. Одна з жертв — старий чоловік із загадковим минулим, чия прийомна дочка Глорія Бергл працює у поліції. У той же час, Еміт намагається розірвати зв'язки з сумнівною організацією, у якої він позичив гроші роком раніше, але у компанії, з її представником В. М. Варгою інші плани.

Четвертий сезон. Історія починається в Канзас-Сіті (штат Міссурі) 50-х років, де за лідерство борються мафіозні угруповання. Євреї ворогують із ірландцями, ірландці з італійцями, італійці з афроамериканцями. І є в цьому місті одна традиція: на знак досягнення згоди та перемир'я між кланами, ватажки обмінюються синами та виховують їх як своїх власних. Італійська мафія встановлює тендітний світ з афроамериканцями, і тепер тіньовий бізнес під загальним контролем, але відбувається несподіване — в лікарні помирає голова італійського клану.

Жанри: драма, кримінал, трилер
Тривалість: 53 хв.
Країна: США