Оновлення (2017)

16 жовтня 2017,  02:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулій серії супергеройського серіалу «Надлюди» відбулося довгоочікуване возз'єднання Медузи (Серінда Свон) і Чорного грому (Енсон Маунт). Воно вийшло епічним — посеред палаючих уламків — і дуже зворушливим. А після Медуза переконала Чорного грома взяти з собою вижившу дівчину з нелюдей Ауран (Соня Балморес), оскільки вона може допомогти їм знайти інших членів королівської сім'ї. Вони залишили місце події, закинувши її в багажник, поки Мордіс (Бріджер Задіна) почав приходити до тями після вибуху.

П'ята серія «Надлюдей» вийде 21 жовтня за українським часом.

7 жовтня 2017,  18:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії серіалу «Надлюди» Максимус (Іван Реон) вирішує, що для успіху революції йому потрібен один небезпечний нелюдь, який був давно взятий під варту. Він просить поради у Бронаджі (Ері Далберт), здатного бачити майбутнє, проте той не може передбачити, чим обернеться звільнення цього нелюда. Але Максимус усе одно вирішує ризикнути, відкривши двері камери.

Серія вийшла на американському телебаченні вчора, так що ви вже можете знайти її в інтернеті. Прем'єра наступної серії відбудеться 13 жовтня.

29 вересня 2017,  15:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні телепрем'єри супергеройського серіалу «Надлюди» з'явився його фінальний трейлер, в якому звучить пісня групи Imagine Dragons «Believer». Якщо ви не застали перші дві серії в кінотеатрах IMAX, то трейлер покаже багато нових для вас моментів, включаючи сцени за участю милого пса Локджава, який здатний переміщуватися, а також розгубленого Чорного грому (Енсон Маунт) в світі людей, втратившу своє чарівне волосся Медузу (Серінда Свон) та Максимуса (Іван Реон), який влаштовує переворот в своєму світі.

На каналі ABC прем'єра «Надлюдей» відбудеться сьогодні, 29 вересня.

11 вересня 2017,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC поділився новим фрагментом супергеройського серіалу «Надлюди», який розповідає про ізольовану групу надлюдей, що володіють різними суперсилами. Відео показує вже поголену Медузу (Серінда Свон), яка знаходить спосіб зв'язатися зі своїм чоловіком Чорним громом (Енсон Маунт). Але оскільки його голос володіє величезною руйнівною силою, і Чорний грім не може відповісти коханій словами, він дає їй послухати своє серце, щоб вона знала, що з ним усе добре.

Встигніть подивитися перші дві серії «Надлюдей», знятих на камери IMAX, в українських кінотеатрах. Їх прокат закінчується через пару днів.

9 вересня 2017,  00:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Надлюди» отримав анімований VR-трейлер, де Чорний грім (Енсон Маунт) демонструє свої сили, розкидаючи ворогів потужними потоками свого голосу, що ви можете побачити у відео від першої особи. Разом з ним тут з'являється гігантський пес Локджав, який вміє переміщуватися, та Крістал (Ізабель Корніш), сестра дружини Чорного грому Медузи (Серінда Свон). Вона також показує свої надздібності, які полягають в тому, щоб управляти чотирма елементами: водою, вогнем, землею і повітрям.

Ви вже можете подивитися перші дві серії «Надлюдей» в українських кінотеатрах IMAX. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

4 вересня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В закулісному відео супергеройського серіалу «Надлюди» його каст і режисер Роель Рейн співають дифірамби технології IMAX, в форматі якої були створені перші дві серії. Рейн розповідає, як сильно любить IMAX і його розмах, а актори Іван Реон, Енсон Маунт та Серінда Свон акцентують на тому, що це буде сімейна драма марвелівського масштабу.

Квитки на сеанси «Надлюдей», які будуть йти в кінотеатрах України всього два тижні, ви можете придбати на нашому сайті.

29 серпня 2017,  19:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під девізом «Ні дня без трейлера „Надлюдей“» Marvel поділилися ще одним трейлером свого нового серіалу, в якому королівська сім'я Чорного грому (Енсон Маунт) змушена переховуватися на Землі від Максимуса (Іван Реон) та його найманців, які захопила їх рідний дім Аттілан. Відео показує більше моментів з використанням різних суперсил, більше телепортації з псом Локджавом та майже лису Медузу (Серінда Свон).

З 31 серпня українські глядачі зможуть побачити перші дві серії «Надлюдей» в кінотеатрах IMAX. Після серіал виходитиме на каналі ABC.

28 серпня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик супергеройського серіалу «Надлюди» від Marvel Television по черзі представляє його основних персонажів — членів королівської сім'ї надлюдей, які живуть в ізоляції. Їх втілюють Ізабель Корніш (Кристал), Еме Іквуакор (Гордон), Кен Люн (Карнак), Соня Балморес (Ауран) і Майк Мо (Тритон). Короля Чорного грома і королеву Медузу грають Енсон Маунт та Серінда Свон, а зірка «Гри престолів» Іван Реон буде революціонером Максимусом, який прагне змінити існуючий порядок.

Перші дві серії «Надлюдей» українські глядачі зможуть побачити в кінотеатрах IMAX з 31 серпня.

9 серпня 2017,  21:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC поділився першим фрагментом супергеройського серіалу «Надлюди», що розповість про королівську сім'ю надлюдей, які володіють різними суперздатностями. В даному відео Максимус у втіленні зірки «Гри престолів» Івана Реона пристає до королеви Медузи (Серінда Свон), дружині свого брата Чорного грома, але їй такі фамільярності приходяться не до смаку.

Український трейлер «Надлюдей» дивіться тут. Побачити його перші дві серії в кінотеатрах IMAX буде можливо з 31 серпня.

21 липня 2017,  14:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був представлений другий трейлер супергеройського серіалу «Надлюди» від Marvel, який показує, як в колонії надлюдей відбувається переворот під проводом Максимуса (Іван Реон). Він намагався вмовити свого брата Чорного грома (Енсон Маунт) розкрити себе людям та напасти першими, проте король залишився непохитним, тому Максимус вирішив взяти владу в свої руки. Але королева Медуза (Серінда Свон) не прощає зради і відповідає йому, демонструючи свої суперсили.

Український трейлер серіалу від сценариста і продюсера «Декстера» та «Залізного кулака» Скотта Бака дивіться тут. У кіно з 31 серпня.

20 липня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий супергеройський серіал від Marvel «Надлюди», чиї перші дві серії були зняті на камери IMAX, вийде в український прокат, як повідомляє його дубльований трейлер. Він розповість про ізольовану королівську сім'ю надлюдей, на чолі яких стоїть Чорний грім (Енсон Маунт), чий шепіт може зруйнувати ціле місто. Але його брат Максимус (Іван Реон) вважає, що їм досить ховатися, час відправиться на Землю і розкрити себе людству.

Побачити «Надлюдей» на великому екрані українські глядачі зможуть з 31 серпня.

29 червня 2017,  16:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов повноцінний трейлер супергеройського серіалу «Надлюди» від Marvel, який показує його героїв та лиходіїв у дії. Століттями Надлюди жили в своєму таємному королівстві, захищені від людей, поки Максимус (Іван Реон) не кинув виклик королю і своєму брату Чорному грому (Енсон Маунт), бажаючи перестати більше ховатися й відкрити їх існування людству.

Прем'єра серіалу відбудеться в кінотеатрах IMAX 1 вересня. На телебаченні він вийде з 29 вересня.

8 травня 2017,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший інтригуючий тизер марвеловского серіалу «Нелюди» представляє його офіційний логотип, а за кадром в цей час звучить фрагмент діалогу головного лиходія серіалу Максимуса у втіленні зірки «Гри престолів» Івана Реона, котрий задумав зрадити свого короля і брата Чорного грома (Енсон Маунт), з кимось із Нелюдей.

Прем'єра серіалу відбудеться в кінотеатрах IMAX 1 вересня. Про його каст читайте тут.