Ток-шоу про (2014 – ...)

20 січня 2018,  01:51 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт зіграв з ведучим «Нічного шоу» Джиммі Феллоном в гру «Співпадіння!», яка їх дуже зблизила.

Сенс гри полягає в тому, щоб гравці одночасно говорили першу асоціацію на задану тему і щоб якомога більше їх асоціацій співпало. Щоб встановити ментальний зв'язок один з одним, Гемсворт і Феллон наділи спеціальну подвійну рукавичку. А потім актор запропонував цілуватися крізь свої руки кожен раз, коли їх асоціації збігаються, порівнявши цю ситуацію зі шлюбом.

Зараз Гемсворт зайнятий промо-туром військового бойовика «Кавалерія», де знявся разом з дружиною Ельзою Патакі.

28 грудня 2017,  00:42 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Бойега вміє круто танцювати в стилі Майкла Джексона, що актор показав на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

Зірка «Зоряних воєн» розповів Джиммі Феллону, що після приходу слави він ходить за покупками в цілодобовий магазин о 4:30 ранку, надівши піжаму, щоб ніхто не подумав, що він — той хлопець з «Зоряних воєн», і тому він дуже радий поїхати на свята в Нігерію, звідки родом його батьки, щоб відірватися там на повну. А в кінці інтерв'ю одна шанувальниця (Дейзі Рідлі) попросила Бойегу відтворити його коронні танцювальні рухи.

Ви вже можете побачити актора в образі колишнього штурмовика Фінна у фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї».

17 жовтня 2017,  19:52 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі продовжила промо-тур байопіку «Прощай, Крістофер Робін» на «Нічному шоу», де зіграла з ведучим Джиммі Феллоном в інтригуючу гру «Ящик брехні». Кожен з них повинен був вибрати один з ящиків, в яких ховаються дуже дивні предмети, як яйце з портретом Ніколаса Кейджа у гнізді, і описати його, а потім другий мав вгадати, чи говорить його опонент правду, чи бреше. Роббі вигадувала тут дуже переконливо, як думаєте, ви б змогли розпізнати її брехню?

Минулого тижня актриса відвідала «Шоу Грема Нортона», де зробила справжнє татуювання закулісному працівникові.

15 жовтня 2017,  02:12 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Опинившись пару днів назад на «Нічному шоу», Блейк Лайвлі не тільки дала Джиммі Феллону інтерв'ю в рамках промо-туру своєї нової картини «Бачу лише тебе», а й зіграла з ним в «Танцювальний батл». Правила цієї гри прості: натискаєш на кнопку, на екрані з'являється дивні умови танцю, який потрібно показати, як, наприклад, «людина зі сверблячкою» або «балерина, яка розсипає скляні кульки», і намагаєшся це станцювати. Заради перемоги Лайвлі була готова на все, включаючи танці на підлозі, незважаючи на каблуки і плаття.

Дивимося новий трейлер «Бачу лише тебе», де актриса зіграла разом з Джейсоном Кларком.

28 вересня 2017,  17:31 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Джаред Лето повернувся на «Нічне шоу з Джиммі Феллоном» в рамках промо-туру фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049», де він разом з ведучим зіграв в веселу музичну гру «Вгадай пісню». В результаті Лето, який є фронтменом музичного гурту Thirty Seconds to Mars, назвав Феллона «музичним генієм».

«Той, хто біжить по лезу 2049», де Лето грає головного антагоніста, вийде в український прокат 5 жовтня.

27 вересня 2017,  00:27 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька років тому Аріана Гранде вперше відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де ведучий тут же викликав її заспівати дуетом пісню «Beauty and the Beast» в стилі Селін Діон та Пібо Брайсона. Гранде відмінно вдалося передати не тільки голос Діон, а й її манеру та інтонації. З тих пір її частенько просять скопіювати когось із зірок на різних шоу.

Цікаво, що в цьому році Гранде разом з Джоном Леджендом записала свою версію славнозвісної композиції, яка прозвучала в рімейку «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон.

25 вересня 2017,  15:45 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У шпигунському екшені «Кінгсман: Золоте кільце» на озброєнні у героя Педро Паскаля — агента Віскі — є високотехнологічне ласо й батіг. І на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» актор зізнався, що погано управлявся з ласо, тому йому довелося 4 місяці весело скакати та робити вигляд, що у нього в руках дійсно є ласо. А ось з батогом у Паскаля все набагато краще, що він і продемонстрував в студії, налякавши ведучого Джиммі Феллона.

Ви вже можете побачити Паскаля у фільмі Меттью Вона «Кінгсман: Золоте кільце», який вийшов в українські кінотеатри 21 вересня.

17 вересня 2017,  16:03 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб цей вихідний приніс вам ще більше радості, пропонуємо вам подивитися (або переглянути) давнє, але жахливо смішне інтерв'ю Джиммі Феллона з Бредлі Купером. У жовтні 2014 року актор прийшов на «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де вони з ведучим вирішили надіти смішні козирки і поговорити про його нову п'єсу «Людина-слон». Але незважаючи на те, що це серйозна й трагічна історія, на Купера і Феллона напав істеричний сміх, і вони не могли заспокоїтися... протягом 10 хвилин.

В цьому році Купер знову озвучив Ракету у «Вартових Галактики 2», а в наступному на екрани вийде його режисерський дебют «Зірка народилася», де він зіграв разом з Леді Гагою.

9 червня 2017,  17:44 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Джиммі Феллон на своєму «Нічному шоу» вже не раз грав з зірками в божевільний театр, розігруючи з ними різні смішні історії, а на цей раз він дав Тому Крузу сценарій трьох сценок, авторами яких виступили діти у віці 6-7 років. Круз зіграв тут скелетика та мумію, а темою усіх трьох мініатюр від дітей виступила дружба. Вийшло дуже мило.

Зараз Круза можна побачити в українських кінотеатрах в пригодницько-фентезійному екшені «Мумія».

28 травня 2017,  15:43 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще однією смішною грою «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» є «Ящик брехні», де учасники виймають з темних ящиків найнеймовірніші предмети і повинні вирішити, говорити правду про них або збрехати, а їхній супротивник має визначити, брешуть вони чи ні. Галь Гадот виявилася чудовою акторкою і змогла обіграти Джиммі Феллона в цю гру, в якій він є майстром.

З 1 червня, ви зможете побачити акторку в головній ролі в супергеройському екшені «Диво-жінка».

28 травня 2017,  15:25 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш веселих ігор «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» є «Телефонна будка», в рамках якої обидва учасники отримують по дзвінку з питанням, і якщо відповідають на нього правильно, то в будку до іншого приходить новий гість. Минулого місяця в цю гру з Джиммі Феллоном зіграв Двейн Джонсон, якому дуже пощастило, адже його гостем стала дитина-геній, а ось Феллону прийшлося в своїй будці дуже тісно...

Побачити Скалу на великому екрані скоро можна буде в «Рятувальниках Малібу», які виходять в прокат 1 червня.

16 травня 2017,  15:21 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

На «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» зірка популярного драматичного серіалу «13 причин, чому» Кетрін Лангфорд розповіла, що в 16 років побувала на концерті Леді Гаги, де співачка зіграла одну з пісень на піаніно, після чого Лангфорд так сильно надихнулася, що теж навчилася грати на піаніно.

Актриса також розповіла про «13 причин». Вона вважає дуже важливим, що серіал підняв гостру для суспільства тему самогубства, і що її почали широко обговорювати.

11 травня 2017,  19:01 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році в рамках промо-туру перших «Вартових Галактики» Він Дизель став гостем «Нічного шоу», де Джиммі Феллон, знаючи, що актор озвучував Грута на декількох мовах, попросив Дизеля сказати коронну фразу його супергероя «Я є Грут» на французькій, іспанській та китайській мовах. На якій із них ця фраза звучить крутіше, пишіть в коментарях.

В «Вартових Галактики 2», які вже йдуть в кіно, Дизель збирався озвучити малюка Грута вже на 16 мовах.

5 травня 2017,  14:30 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

В гості до Джиммі Феллона на його «Нічне шоу» заглянула зірка популярного ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, яка спершу розповіла, що якимось дивом на всіх закулісних фото, зроблених в розпал роботи, виявляється єдиною, яка посміхається і дивиться прямо в камеру, а після дівчина з аудиторії запитала у актриси, чи знає вона слова головної теми серіалу. І Куоко тут же її проспівала.

Фінальна серія 10 сезону «Теорії великого вибуху», яку нещодавно продовжили на 11 і 12 сезони, вийде 12 травня за українським часом.