Новини про серіал (2013)

15 серпня 2019,  23:41 | Новини серіалів

Тремтіть, жителі Ґотема. Божевільна лиходійка на ім'я Еліс готова влаштувати у вашому місті справжній хаос. А ви ризикнете зазирнути їй в очі на персональному постері супергеройського серіалу «Бетвумен»?

Читати далі...
4 травня 2019,  22:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу нового супергеройського серіалу каналу The CW «Бетвумен» приєдналися актори Дюгрей Скотт, Рейчел Скарстен та Меган Тенді.

Читати далі...
26 березня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», де сестер шокує возз'єднання з Гаррі, а також в ній з'явиться зірка серіалу «Милі ошуканки» Тайлер Блекберн.

Коли Ніко (Еллен Тамакі) звертається до Мел (Мелоні Діас) по допомогу, вона випадково розкриває нового демона. Меггі (Сара Джеффері) вирішує проникнути в «культ», щоб перешкодити його планам, але коли вона пропадає, Мейсі (Мадлен Манток) та Мел вирушають на її пошуки. Гаррі (Руперт Еванс) повинен зіткнутися віч-на-віч з «даром», яким його наділили Старійшини, залишаючи Мейсі, Мел і Меггі в шоці. Мел вважає, що Фіона (Леа Пайпс) може бути ключем до того, щоб допомогти Гаррі, що призводить до проблем з Джадою (Алейз Шеннон). Тим часом Паркеру (Нік Гаргроув) стає гірше, і Меггі не знає, як йому допомогти.

Серія «Surrender» («Капітуляція»), режисером якої виступає відома канадська актриса Меган ФоллоузЕнн з Зелених дахів», «Царство»), прибуде на екрани 1 квітня за українським часом.

28 березня 2018,  21:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW нарешті випустив перший офіційний трейлер 5 сезону фентезійного серіалу «Первородні», який буде заключним.

В даному відео Клаус (Джозеф Морган) возз'єднується зі своїми братами і сестрами після значного стрибка в часі, ризикнувши усім; Елайджа (Деніел Гілліс) горить на сонці; Хейлі (Фібі Тонкін) зближується з новим хлопцем Декланом (Торранс Кумбс з серіалу «Царство»); а вже майже доросла Хоуп (Даніель Роуз Расселл) вперше показує, на що здатна.

Прем'єра фінального сезону «Первородних», де також повернуться Чарльз Майкл Девіс, Юсуф Гейтвуд, Даніель Кемпбелл, Леа Пайпс, Райлі Воулкел, Стівен Крюгер та Клер Холт, відбудеться 20 квітня.

22 січня 2017,  13:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Три королеви — Марія (Аделаїда Кейн), Катерина Медічі (Меган Фоллоуз) та Єлизавета (Рейчел Скарстен) — приходять на сповідь в трейлері 4 сезону серіалу «Царство», щоб зізнатися в своїх численних гріхах. І тут же вони повідомляють, що готові на нові гріхи, аби вберегти себе і своє царство.

Прем'єра фінального сезону «Царства» відбудеться 10 лютого.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
12 березня 2016,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW продовжив на наступний сезон всі свої 11 серіалів, включаючи довгожителів «Надприродне» і «Щоденники вампіра», а також супергеройські хіти «Флеш» і «Стріла».

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...