Новини про серіал (2013 – 2020)

17 квітня 2022,  18:48 | Новини зірок

Голлівудська актриса Кетрін Винник, чия сім'я родом з України, продовжує активно допомагати українським біженцям на тлі повномасштабної війни з росією і цдля ього створила спеціальний благодійний фонд під назвою The Winnick Foundation.

Читати далі...
11 лютого 2021,  18:00 | Статті

Кетрін Вінник, зірка культового шоу «Вікінги» і одна з найуспішніших «українок в Голлівуді» вже з 11 лютого повертається на великі екрани в екшн-трилері «Захисник» в ролі федерального агента і, за сумісництвом, падчерки героя Ліама Нісона. На честь великої прем'єри для Катерини Анни Вінницької, ми вирішили згадати, з чого почався шлях талановитої красуні з українським корінням.

Читати далі...
29 січня 2021,  19:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий пригодницький серіал «Вікінги: Вальхалла» знайшов свого головного героя в особі актора Сема Корлетта, якого ви могли запам'ятати за роллю Принца Пекла Калібана в серіалі «Моторошні пригоди Сабріни».

Читати далі...
5 грудня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рагнарок гряде. Настають сутінки богів. Ніхто не уникне своєї долі. Стримінгова платформа Amazon Prime опублікувала епічний трейлер другої частини фінального сезону хітового серіалу «Вікінги».

Читати далі...
30 червня 2020,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році стримінгова платформа Netflix порадувала всіх шанувальників жанру фентезі серіалом «Відьмак», а в цьому році на нас чекає нова подорож у світ магії та мечів під назвою «Проклята».

Читати далі...
22 лютого 2020,  18:01 | Новини серіалів

Надихнувшись серіалами «Вікінги» і «Шерлок», скандинавська філія телеканалу HBO представила свій науково-фантастичний детектив «Прибульці з минулого».

Серіал «Прибульці з минулого» показує сучасну Норвегію, в якій несподівано з моря починають з'являтися люди з інших епох, включаючи гостей з кам'яного віку, епохи вікінгів та пізнього XIX століття. Влада дає їм притулок і роботу — так на службу до поліції потрапляє войовнича дівчина-вікінг Альфхільдр (Кріста Косонен). Вона стає напарником детектива Ларса Гааланда (Ніколай Клеве Брок), і разом вони займаються розслідуванням серії вбивств прибульців.

Творцями серіалу виступають Анна Бьернстад та Ейліф Скодвін. На американських стримінгових платформах HBO NOW та HBO GO його прем'єра відбулася 18 лютого.

8 жовтня 2019,  14:56 | Новини серіалів

З попелу вони повинні повстати. Офіційний трейлер 6 сезону історичного серіалу «Вікінги» обіцяє двогодинну прем'єру, яка відбудеться 4 грудня. У ньому повернуться Кетрін Віннік, Александр Людвіг та Густаф Скарсгард.

Після багатьох років заворушень і трагедій, серіал досягає свого апогею, коли вікінги вирушають в невідомі раніше місця за тисячі миль від Каттегата, де вони зустрічають злісних суперників, гідних їхньої битви і, нарешті, стикаються з наслідками смерті Рагнара. Видіння Провидця здійснюються, оскільки фінальний сезон відповідає на важливі та змінюючі життя питання, даючи зрозуміти, що війна ще не закінчена.

На рахунку «Вікінгів» є 13 номінацій на премію «Еммі». Зараз серіал займає 190-е місце в рейтингу найкращих серіалів усіх часів на сайті IMDb.

26 квітня 2019,  20:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедійному екшені «Погані хлопці назавжди» з'явиться команда молодих поліцейських, яких втілять зірка фільму «Почни спочатку» Ванесса Гадженс та зірка серіалу «Вікінги» Александр Людвіг.

Читати далі...
21 липня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ занурюється в темряву, поки брат воює з братом у новому трейлері 5 сезону серіалу «Вікінги», який був представлений на Comic-Con.

Перша частина 5 сезону завершилася битвою Бйорна (Александр Людвіг) та Івара (Алекс Хег Андерсен) за владу над світом, в якій переміг Івар. У наступних серіях повертається легендарний вікінг Ролло (Клайв Стенден), що посилює переворот у Каттегаті. Поки Бйорн і Лагерта (Кетрін Вінник) разом з єпископом Гемундом (Джонатан Різ Майерс) біжать від убивчих сил Івара, тиранічне панування Івара над Скандинавією розпочинає нове Темне століття.

Тим часом в Ісландії Флокі (Густаф Скарсгард) бореться з елементами і прагненням своїх власних поселенців до помсти, щоб створити колонію вікінгів на цьому прекрасному й пустельному ландшафті.

«Вікінги» повертаються з новими серіями 28 листопада.

29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...
25 липня 2017,  02:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер 5 сезону серіалу «Вікінги» показує, чим обернулася для його світу смерть Рагнара (Тревіс Фіммел). Його дружина Лагерта (Кетрін Віннік) стала королевою Каттегату, але чи надовго? На її боці виступає син Бйорн (Олександр Людвіг), поки Івар (Алекс Хег Андерсен), бажаючи помститися Лагерта за смерть своєї матері, розпалює громадянську війну. У той же час королева шукає нових союзників в боротьбі з Гаральдом (Петер Францен).

Новий сезон, де також повертаються Джонатан Ріс-Майєрс, Клайв Стенден і Густаф Скарсгард, вийде на екрани 29 листопада.

27 липня 2016,  16:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер другої частини 4 сезони «Вікінгів» представляє перший погляд на те, чим завершиться повернення Рагнара, а також війна, в яку він веде за собою своїх дорослих синів.

Серіал повертається восени.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...