Новини серіалів про (2012 – 2020)

7 вересня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий епічний трейлер супергеройського всесвіту Arrowverse від телеканалу The CW або The CWverse, як він тепер себе називає, згадує свої витоки і оголошує свою нову супергеройську пару Супермена і Лоїс Лейн, які теж готові боротися зі злом.

Читати далі...
2 вересня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер науково-фантастичного міні-серіалу «Протистояння», який буде екранізацією однойменного роману письменника Стівена Кінга, розкриває, що його прем'єра відбудеться 17 грудня.

Читати далі...
28 квітня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася напружена вирізана сцена 4 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», в якій Олівер стикається віч-на-віч з Монітором.

Читати далі...
27 квітня 2020,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 18 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» обіцяє багато бійок та... поцілунків, а її кадри показують головну героїню в полоні.

Читати далі...
23 січня 2020,  11:37 | Новини серіалів

Супергеройський серіал «Стріла», який поклав початок масштабному всесвіту Arrowverse, добігає кінця, і у нас вже є промо його самої останньої серії. Так що готуйте хусточки. Вони вам знадобляться.

Під час подій кросовера «Криза на Нескінченних Землях» захисник Стар-Сіті Олівер Квін (Стівен Амелл) став захисником всіх всесвітів і пожертвував собою заради порятунку світів, і фінальна серія покаже, як його родина прощається з ним. Проте Джон Діґл (Девід Ремсі) зазначає в кінці промо, що «історія Олівера ще не закінчена», і в кадрі з'являється новий герой Зелена стріла в капюшоні і з луком та стрілами, а його обличчя приховує чорна маска у вигляді обличчя Олівера. Як думаєте, хто під нею ховається?

Фінальна серія «Стріли» отримала драматичну назву «Fadeout» («Затемнення») і вийде на екрани 29 січня за українським часом.

18 січня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Стріла» Кеті Кессіді поділилася крутим танцювальним відео зі зйомок 8 сезону, на якому вона танцює разом з іншою Чорною канаркою Джуліаною Гаркві.

Читати далі...
18 січня 2020,  00:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW знатно попрацював над тим, щоб шостий кросовер Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях» був найбільш епічним, запросивши туди трьох Суперменів і навіть Люцифера. Але ніхто не очікував, що там також з'явиться Флеш з «Ліги справедливості».

Читати далі...
16 січня 2020,  02:15 | Новини серіалів

Після трагічних подій кросовера «Криза на нескінченних Землях» Стар-Сіті потрібен новий захисник. І в 9 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» естафету Олівера Квіна (Стівен Амелл) приймає його дочка Мія.

У 2040 році у Мії Квін (Кетрін МакНамара) є все, про що вона коли-небудь мріяла, як раптом в її життя вриваються Лорел (Кеті Кессіді) та Діна (Джуліана Гаркві), і події приймають шокуючий оборот, оскільки вони вистежують жертву викрадення, яка має прямий зв'язок з Мією. Щоб допомогти їм, Мія надягає маску, бере в руки лук зі стрілами і становиться новою Зеленою стрілою.

Передостання серія серіалу «Стріла» отримала красномовну назву «Green Arrow & the Canaries» («Зелена стріла і Канарки») і покладе початок його спін-оффу 22 січня по українським часом.

15 січня 2020,  19:35 | Новини серіалів

Новий фрагмент супергеройського кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», чиї події розвивалися у світі серіалу «Стріла», показує наш улюблений дует в особі супергероїні Супергьорл і суперлиходія Лекса Лютора.

Читати далі...
14 січня 2020,  19:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував в мережі 15 кадрів передостанньої серії супергеройського серіалу «Стріла», яка одночасно буде пілотом для його спін-оффу про Мію Квін та двох Чорних канарок.

Читати далі...
13 січня 2020,  23:43 | Новини серіалів

Канал The CW дражнить нас тизером майбутніх серій кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», який торкнувся світів серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен».

У короткому відео напружений Флеш (Грант Гастін) втрачає самовладання, коли опиняється в пастці всередині Точки зникнення, і вирішує, що потрібно спробувати звідти вибратися. Супергьорл (Мелісса Бенойст), Біла канарка (Кейті Лотц), Бетвумен (Рубі Роуз), Дж'онн Дж'онзз (Девід Гервуд), Лекс Лютор (Джон Крайєр) і новачок Раян Чой (Осрік Чау) хочуть його зупинити, щоб він не наражав себе на небезпеку, але Флеш не хоче їх слухати.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» завершиться двома серіями, які вийдуть на телеекрани 15 січня за українським часом.

25 грудня 2019,  23:21 | Новини серіалів

Анти-Монітор наступає в трейлері продовження епічного кросовера всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», де зустрілися герої з серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен».

В трейлері Олівер (Стівен Амелл) вітає Баррі (Грант Гастін) у Спідфорсі, а також нам показують, як Флеш, Супергьорл (Мелісса Бенойст), Бетвумен (Рубі Роуз), Біла канарка (Кейті Лотц), Дж'онн Дж'онзз (Девід Гервуд) та Лекс Лютор (Джон Крайєр) готуються до вирішальної битви з суперлиходієм Анти-Монітором (ЛаМоніка Гаррет), який «існує з початку часів» і «є неймовірно могутнім».

Дві фінальні серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях» вийдуть на екрани 15 січня за українським часом.

4 грудня 2019,  19:08 | Новини серіалів

До епічного кросовера супергеройського всесвіту Arrowverse залишаються лічені дні, і його фінальний трейлер повідомляє, що тепер на кону доля мультивсесвіту, тобто усіх світів одразу.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» об'єднає супергероїв з серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен», які збираються разом на Землі-38, де Монітор (ЛаМоніка Гаррет) хоче, щоб вони битися у фінальній битві. Але для перемоги героям потрібна підмога ще 7 супергероїв з різних світів. Супермен (Тайлер Геклін) вирушає на їхні пошуки і знаходить двох інших Суперменів (Брендон Рут і Том Веллінг). Тим часом Бетвумен (Рубі Роуз) зустрічає давнього друга.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» стартує 9 грудня за українським часом. Всього він буде складатися з 5 серій.

27 листопада 2019,  18:56 | Новини серіалів

В 7 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає епічна битва супергероїв та армії Дезстроука з майбутнього на острові Ліан Ю.

Місія Олівера (Стівен Амелл) приводить його назад на острів Ліан Ю, де він намагається ігнорувати наслідки «Кризи», що насувається, поки до нього не приходить на допомогу старий друг Яо Фей (Байрон Манн), як розкриває каст серії. Тим часом об'єднана команда Стріли стикається з відомим лиходієм Дезстроуком (Чарлі Барнетт) в масштабній битві.

Прем'єра серії «Purgatory» («Чистилище»), яку зняв режисер Джеймс Бемфорд, відбудеться 4 грудня за українським часом.

25 листопада 2019,  03:18 | Новини серіалів

Кожна секунда Землі помирає і наші супергерої відважно кидаються в бій за всесвіт в офіційному трейлері епічного кросовера «Криза на Нескінченних Землях» («Crisis on Infinite Earths»).

Щоб врятувати Землю і зупинити суперлиходія Монітора (ЛаМоніка Гаррет), який задумав знищення в масштабах Таноса і навіть більше, пліч-о-пліч знову стають відважні супергерої з серіалів всесвіту Arrowverse «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен». А також в трейлері ви можете побачити одразу трьох Суперменів, яких грають Брендон Рут, Тайлер Геклін та Том Веллінг.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» триватиме 5 серій, три з яких вийдуть 8, 9 і 10 грудня, а завершиться двома серіями 14 січня.