Оновлення (2012 – 2020)

30 листопада 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одне весілля не обходиться без драми в 9 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Щасливий день Олівера (Стівен Амелл) та Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) затьмарюється звісткою про те, що хтось з команди Зеленої стріли готовий здати Олівера і розповісти всім, що це він багато років переховувався за маскою лінчувальника в зеленому капюшоні. Тим часом Чорна сирена (Кеті Кессіді) та Кейден Джеймс (Майкл Емерсон) викрадають Квентіна (Пол Блекторн), щоб дістати зброю масового знищення.

Серія «Irreconcilable Differences» («Непримиренні розбіжності») вийде на екрани 8 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

24 листопада 2017,  16:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим трейлером кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», в якому на нашу Землю нападають нацисти з Землі-X.

Весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) опиняється на волосині, коли на нього заявляються темні версії Зеленої Стріли (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) разом зі Зворотним Флешем (Томас Кавана) і армією нацистів, які в своєму світі виграли у Другій світовій війні. Але наші супергерої не дозволять перетворити цю Землю на ще одну Землю-X.

Кросовер «Криза на Землі-X» почнеться серіями «Супергерл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

22 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Весіллю Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) загрожують нацисти з паралельного всесвіту в майбутньому чотирьохсерійному кросовері серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня».

У найщасливіший день життя Флеша йому разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст), Зеленою стрілою (Стівен Амелл), Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, до яких тут приєднається Капітан Холод (Вентворт Міллер), доведеться рятувати свій світ від навали нацистів з Землі-Х, де Німеччина перемогла в Другій світовій війні, а її місцеві Супергьорл, Зелена стріла й Флеш служать Третьому рейху. І ви вже можете побачити перші фрагменти дуелей наших супергероїв зі своїми злими двійниками в даному трейлері.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

20 листопада 2017,  10:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий короткий промо-ролик майбутнього кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», що повідомляє про зворотний відлік до возз'єднання їх супергероїв.

Події кросовера будуть відбуватися під час весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон), яке опиниться під загрозою, коли на неї нападуть лиходії зі світу Земля-X, в якому Німеччина перемогла в Другій світовій війні. Флешу, Зеленій стрілі (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) доведеться об'єднатися з Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, щоб врятувати свій світ.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл » і «Стріла» 27 листопада і завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

17 листопада 2017,  17:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 7 серії 6 сезону фантастичного серіалу «Стріла» на жителів Стар-Сіті чекає неспокійний День подяки.

Олівер (Стівен Амелл) вирішує відсвяткувати День подяки в колі сім'ї, але щасливий момент переривається його арештом. І поки лиходії, в числі яких Чорна сирена (Кеті Кессіді), вирішують, що раз він у в'язниці, то їм нічого не загрожує, і тому можна сіяти хаос в Стар-Сіті, Зелена стріла (Девід Ремсі) мобілізує команду, щоб дати їм відсіч.

Серія, яка називається просто «Thanksgiving» («День подяки»), вийде на екрани 24 листопада за українським часом.

10 листопада 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився промо-роликом до 6 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла», другої частини двухсерийной арки про Дезстроук (Ману Беннетт).

Слейд Вілсон продовжує пошуки свого сина, і зустріч з Джозефом (Лайам Холл) стане для нього справжнім шоком. Олівер (Стівен Амелл) приймає важливе рішення, поки Зелена стріла (Девід Ремсі) веде команду в бій проти «Дракона» (Кірк Асеведо), лиходія, який краде цінні технології в Стар-Сіті.

Серія «Promises Kept» («Виконані обіцянки») вийде 17 листопада за українським часом. Дивимося, як Олівер знову одягає костюм Зеленої стріли в промо нового кросоверу «Стріли», «Флеш», «Супергьорл» та «Легенд завтрашнього дня».

7 листопада 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW підготував новий епічний кросовер своїх чотирьох супергеройських серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», і ось на нього перший погляд. Відео показує не багато, але об'єднує Зелену стрілу (Стівен Амелл), Флеша (Грант Гастін) й Білу канарку (Кейті Лотц) з Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Алекс Денверс (Кайлер Лі).

Кросовер під назвою «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада та завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

3 листопада 2017,  19:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дезстроук повертається в 5 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Слейд Вілсон (Ману Беннетт) прибуває в Стар-Сіті, щоб попросити у Олівера (Стівен Амелл) допомоги в пошуках його зниклого сина. Але місія з його звільнення ускладнюється жахливим одкровенням, яке може зруйнувати надії Слейда на возз'єднання. У флешбеці юного Джо Вілсона втілить Вільям Франклін-Міллер.

Серія «Deathstroke Returns» («Дезстроук повертається»), яка буде першою частиною двухсерійної арки Дезстроука, вийде на екрани 10 листопада за українським часом.

27 жовтня 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла» Олівер (Стівен Амелл) і його команда знову зіткнуться з гнівом Чорної сирени (Кеті Кессіді). Він уже думав, що привів все в порядок, як суперлиходійка вирішує атакувати Стар-Сіті з новими силами. Вона спершу спокушає хлопців, а після вбиває їх, за що отримує від Кертіса (Ечо Келлум) прізвисько Чорна вдова. А також промо-ролик показує її бійку з новим Зеленою стрілою (Девід Ремсі).

Серія «Reversal» («Анулювання») вийде на екрани 3 листопада за українським часом.

20 жовтня 2017,  15:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик наступної серії 6 сезону серіалу «Стріла» представляє нового Зелену стрілу. Олівер (Стівен Амелл) вирішує передати свій супергеройський костюм Джону (Девід Ремсі), заявляючи, що той буде кращим героєм, ніж він коли-небудь був. Після Джон стає на чолі команди, демонструє свої круті навички стрільби з лука й каже, що нам варто звикати до нього в цьому образі. Як вам такі зміни?

Серія «Next of Kin» («Наступний з близьких») вийде на екрани 27 жовтня за українським часом.

14 жовтня 2017,  22:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга серія 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла» називається «Tribute» («Дань пошани»), і ось її перший промо-ролик. Синопсис серії говорить, що поки Олівер (Стівен Амелл) намагається знайти баланс між тим, щоб бути мером міста, Зеленою стрілою і батьком Вільяма (Джек Мур), Анатолій (Девід Найкл) повертається в Стар-Сіті із зловісними планами.

Серія вийде на екрани 20 жовтня за українським часом.

30 вересня 2017,  20:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий драматичний трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла». У ньому Олівер Квін (Стівен Амелл) слухає пораду від Дезстроука (Ману Беннетт), який говорить, що вони обидва знаходяться в пастці між двох світів: Стріла може бути героєм, якого потребує Стар-Сіті, або бути батьком, якого потребує його син Вілл (Джек Мур). І рано чи пізно йому доведеться зробити вибір. Разом з ними в відео з'являються Чорна сирена (Кеті Кессіді) та нова Чорна канарка (Джуліана Харкві).

Прем'єра 6 сезону «Стріли» відбудеться 12 жовтня. Новий надихаючий трейлер «Супергьорл» дивіться тут.

14 вересня 2017,  18:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього сезону серіалу «Стріла» оголошує, що все змінилося. Після трагічних подій на острові Лян Ю Вілла (Джек Мур) переслідують кошмари, і він вважає, що в усьому винен його батько Олівер (Стівен Амелл). Стрілі й самому доводиться непросто, але на його стороні залишився Дезстроук (Ману Беннетт); а також в відео з'являється Чорна сирена (Кеті Кессіді), яка щось підриває, не озираючись.

«Стріла» повернеться на екрани 12 жовтня. Нові трейлери до «Флеша» і «Супергьорл» дивіться тут і тут.

2 вересня 2017,  02:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим трейлером 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня». Відео показує повернення команди «не героїв, а легенд», яка є останньою лінією захисту нашої історії. В кінці минулого сезону вони пошкодили час, тому повинні переписати історію і розставити усе на свої місця. А також битися з наступаючим злом, про наближення якого попереджає Біла канарейка (Кейті Лотц).

«Легенди завтрашнього дня» повернуться 10 жовтня. Тепер чекаємо трейлери до «Стріли», «Флеша» і «Супергерл».

24 липня 2017,  00:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер 6 сезону «Стріли» в основному згадує драматичні події фіналу попереднього, де Олівер (Стівен Амелл) та його син Вілл (Джек Мур) безпорадно спостерігали з катера за тим, як Прометей (Джош Сегарра) підриває острів Ліан Ю з їх друзями і рідними. Але після трейлер показує кілька інтригуючих моментів з майбутніх серій, як бійку нової Чорної канарки (Джуліана Харкві) з Чорної сиреною (Кеті Кессіді), нового вибухонебезпечного лиходія й повернення Дезстроука (Ману Беннетт). Залишається лише гадати, хто з інших вижив...

Фотографії з подій за участю касту «Стріли» на Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра 6 сезону відбудеться 12 жовтня.