Новини про серіал (2009 – 2016)

4 грудня 2020,  16:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової юридичної драми «Гарна дружина» Джуліанна Маргуліс приєдналася до касту нового сезону хітового серіалу «Ранкове шоу», й інші актори від цього у великому захваті (як і ми).

Читати далі...
12 жовтня 2019,  21:50 | Новини серіалів

У кожної правди є свої наслідки. Стримінговий сервіс Apple TV+ показав офіційний трейлер свого нового детективного серіалу «Truth Be Told», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» і «Оскар» Октавія Спенсер.

Нова багатосерійна історія від продюсера серіалу «Гарна дружина» Нішель Д. Трамбл розповість про ведучу популярного подкасту про злочини Поппі Парнелл (Спенсер), яка знаходить нові докази по справі про вбивство, що зробило її національною сенсацією. Їй належить знову зіткнутися віч-на-віч з Ворреном Кейвом (зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол), якого вона можливо помилково допомогла відправити за ґрати 18 років тому. Її розслідування торкнеться сучасних проблем конфіденційності, медіа та расизму.

У серіалі також з'явиться зірка «Майстрів сексу» Ліззі Каплан, яка зіграє сестер-близнючок. Прем'єра серіалу «Truth Be Told» відбудеться 6 грудня.

21 квітня 2019,  03:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні юридичної драми «Гарна боротьба», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Еммі», до її чудового касту приєднався зірка серіалу «Майстри сексу» Майкл Шин.

У нових серіях спін-оффу «Гарної дружини» життя юридичної фірми Reddick, Boseman & Lockhart струсоне новий персонаж — ексцентричний адвокат Роланд Блам, якого зіграє Шин. Трейлер показує, як його пізно ввечері знаходить в своєму кабінеті Дайан Локхарт (Крістін Баранськи), і Роланд відчуває себе там як вдома. Він буде вести з Майєю (Роуз Леслі) нову справу, і Майя вже чекає не дочекається, коли закінчиться суд, і вони попрощаються назавжди. Тим часом Едріан (Делрой Ліндо) та Ліз (Одра Макдональд) дивляться в майбутнє фірми і вирішують на випадок перемоги Дональда Трампа у 2020 році найняти побільше білих юристів, що обурює Лукку (Каш Джамбо), яку біла жінка в парку приймає за няню.

Прем'єра 3 сезону «Гарної боротьби» відбулася 14 березня, так що ви вже можете подивитися половину його серій онлайн.

6 травня 2018,  15:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 2 сезону юридичної драми «Гарна боротьба» залишилося ще 4 серії, але стрімінговий сервіс CBS All Access вже продовжив серіал на наступний сезон.

Читати далі...
15 березня 2018,  01:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Хорошої дружини» Алан Каммінг з'явиться в одній з серій прийдешнього сезону фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
24 лютого 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гарної дружини» Алан Каммінг, який був двічі номінований на «Золотий глобус», отримав свій власний серіал.

У драматичному трилері «Інстинкт» Каммінг втілює колишнього оперативника ЦРУ Ділана Рейнхарта, який став успішним професором і письменником. Але коли в Нью-Йорку починає орудувати серійний вбивця, Рейнхарта викликають назад на службу, щоб він допоміг упіймати небезпечного злочинця.

Прем'єра серіалу, де компанію Каммінгу складають Вупі Голдберг і Бояна Новакович, відбудеться 18 березня.

7 лютого 2018,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер 2 сезону драматичного серіалу «Гарна боротьба», який є спін-оффом «Гарної дружини».

Чиказького адвоката вбивають посеред білого дня, і всі юристи міста починають побоюватися за своє життя. Дайан Локхарт (Крістін Баранскі) замислюється про швидкоплинністю життя, але божевільний світ не дає їй розслабитися. Дайан знайомиться з новим партнером фірми (Одра МакДональд), зустрічає в залі суду Говарда Лаймана (Джеррі Едлер) в ролі... судді, а її хрещеницю Майю (Роуз Леслі) судять в надії дістатися до її батька.

Прем'єра 2 сезону «Гарної боротьби», де повертаються Каш Джамбо, Делрой Ліндо, Хелен Йорк, Сара Стіл і Керрі Престон, відбудеться 4 березня. Очікується, що сезон буде складатися з 13 серій.

30 січня 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий чиказький юрист Дайан Локхарт повертається в першому трейлері спін-оффу популярної драми «Хороша дружина» («Правильна дружина»), який отримав назву «Хороша боротьба». Дайан вирішила, що пора вийти на пенсію, але раптом дізнається, що весь її фонд пропав внаслідок шахрайства банку. Вона відкладає заслужений відпочинок на потім і вступає в боротьбу.

Разом з Крістін Баранські у спін-оффі повернуться Каш Джамбо та Зек Греньє, а нову героїню втілить зірка «Гри престолів» Роуз Леслі.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
13 грудня 2015,  15:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе были объявлены номинанты на 22-ю ежегодную премию Гильдии киноактеров США, которая отмечает личные достижения актеров кино и телевидения, а также лучшие актерские составы 2015 года. Насколько же они идут вразрез с номинантами на «Золотой глобус-2016»?

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...