Новини про серіал (2009 – 2015)

13 лютого 2021,  17:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди весела і готова прийти на допомогу сусідка Агнес є однією з головних загадок хітового серіалу «Ванда/Віжн». Її грає актриса Кетрін Ган, і якщо ви не можете згадати, де бачили її раніше, ми вам допоможемо.

Читати далі...
6 травня 2020,  17:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних блокбастерів «Вартові Галактики» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт перевтілиться в морського котика в новому гостросюжетному серіалі «The Terminal List», яким займеться компанія Amazon.

Читати далі...
23 березня 2020,  17:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов веселий трейлер науково-фантастичного серіалу «Upload», головну роль в якому виконує Роббі Амелл із супергеройського всесвіту «Флеш».

Читати далі...
17 жовтня 2019,  15:24 | Новини фільмів

У цьому році Netflix обіцяє порадувати нас незвичайними різдвяними мелодрамами, в числі яких пригодницький фільм про Африку і порятунок слонів «Свято в дикій природі» («Holiday In The Wild»).

Щоб не сумувати, коли їхній син вирушає до коледжу, мешканка Мангеттена Кейт Конрад (зірка серіалу «Секс у великому місті» Крістін Девіс) вирішує організувати для них з чоловіком «другий медовий місяць» в Замбії. Але замість того, щоб подякувати їй, він раптово припиняє їхні стосунки, і Кейт відправляється в Африку для одиночного сафарі. Під час екскурсійного польоту над Замбією вона допомагає пілотові Дереку Голлістону (зірка ситкому «Парки і зони відпочинку» Роб Лоу) врятувати осиротіле слоненя. Вони доставляють малюка в спеціальний центр для реабілітації слонів, і Кейт продовжує своє перебування в Африці до Різдва. З новим коханням на горизонті, чи вирішить вона повернутися додому, чи ж ризикне продовжити свою пригоду на все життя?

Прем'єра фільму Ерні Барбараша в Інтернеті відбудеться 1 листопада.

9 лютого 2019,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Легіон» і «Парки і зони відпочинку» Обрі Плаза дарує своєму сину вбивчу іграшку в першому трейлері фільму жахів «Дитячі ігри».

Горор режисера Ларса Клевберга ґрунтується на класичному слешері 1988 року «Дитячі ігри», який заснував відому франшизу жахів про ляльку-маніяка Чакі. Він розповість про те, як молода мати Карен Берклі (Плаза) вирішує подарувати своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку від корпорації Kaslan, і незабаром ця лялька оживає та відправляється всіх убивати.

Прем'єра «Дитячих ігор» відбудеться влітку. У фільму поки немає дати виходу в український прокат, стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

17 січня 2019,  23:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Софія Коппола запросила у свій новий кінопроект «On the Rocks» зірку своєї знаменитої картини «Труднощі перекладу» Білла Мюррея.

Читати далі...
28 листопада 2017,  19:38 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На новому селфі Кріс Претт на мить перевтілився у свого героя з серіалу «Парки та зони відпочинку».

Читати далі...
13 січня 2017,  15:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Парків і зон відпочинку» Кріс Претт привітав Обрі Плазу, що вирішила приєднатися до світу Instagram.

Читати далі...
13 грудня 2015,  15:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе были объявлены номинанты на 22-ю ежегодную премию Гильдии киноактеров США, которая отмечает личные достижения актеров кино и телевидения, а также лучшие актерские составы 2015 года. Насколько же они идут вразрез с номинантами на «Золотой глобус-2016»?

Читати далі...
6 жовтня 2015,  13:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

К новому комедийному дуэту, состоящему из Дженнифер Лоуренс и Эми Шумер, присоединились Крис Прэтт и Азиз Ансари, и вместе они сняли небольшой короткометражный фильм.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
4 вересня 2015,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист Майкл Шура і продюсер Метт Хаббард, які працювали разом над ситкомом «Парки і зони відпочинку», знімуть новий комедійний серіал на сімейну тему.

Новий ситком розповість про міжрасову подружню пару Ендрю і Джозі, які щасливо одружені. Але їх життя зміниться, коли вони змушені переїхати ближче до сім'ї Джозі в штат Міссурі.

Сценарієм ситкому займеться Хаббард, який працював над «Студією 30», а Шура, який є творцем «Брукліна 9-9», стане разом з ним продюсувати.

Їм буде допомагати продюсер та володар 3 «Еммі» Девід Майнер, працював над трьома вищевказаними серіалами.

Новий і поки безіменний серіал, якщо йому дадуть зелене світло, буде виходити на каналі NBC.

15 грудня 2014,  21:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе, спустя 7 сезонов и 125 серий, завершились съемки телесериала «Парки и зоны отдыха». Поэтому актерам и съемочной группе не оставалось ничего, кроме как сказать своему любимому проекту слова расставания и благодарности.

Во время последнего съемочного дня известного комедийного сериала «Парки и зоны отдыха», впервые вышедшего на экраны в апреле 2009 года, его каст и команда не стеснялись выражать свои чувства и эмоции в Твиттере и делились последними новыми фотографиями со съемок. Им даже удалось вывести в тренды тег «# ThankYouParksCrew».

Эми Полер (Лесли Ноуп):

# ThankYouParksCrew (Спасибо команде «Парков и зон отдыха») сейчас в трендах, и мы сейчас чувствуем столько чувств.

Адам Скотт (Бен Уайатт):

Печальный день, вы все.

Обри Плаза (Эйприл Ладгейт):

Последний день. Прощай, Пауни. Вы все являетесь любовью всей моей жизни. НЕНАВИЖУ ПРОЩАНИЯ.

Дорогая Эйприл Ладгейт, буду скучать по тебе сильнее всего. Спасибо, что разрешала мне быть в отвратительном настроении каждый чертов день.

Ник Офферман (Рон Свонсон):

# ThankYouParksCrew (Спасибо команде «Парков и зон отдыха»).

Крис Пратт (Энди Дуайер):

Сегодня мы навсегда закончили снимать «Парки и зоны отдыха». Много лет, много слез, много любви, много благодарности. # thanksparkscrew (Спасибо команде «Парков и зон отдыха»).

Азиз Ансари (Том Хаверфорд):

Наш последний день съемок «Парков и зон отдыха». Буду очень сильно скучать по этому замечательному касту и команде.

Рашида Джонс (Энн Перкинс):

# thanksparkscrew (Спасибо команде «Парков и зон отдыха») за то, что это лучшая семья. Лучший ансамбль, лучшая команда на тв. Мне так повезло провести большинство лет моего четвертого десятка жизни с вами. Поздравляю.

Джим О'Хейр (Джерри Гергич):

Я хотел бы сказать, что я держался мужественно и сильно, когда объявили о завершении съемок... но правда в том... что я плакал, как сучка. Лучшая работа в мире.

Ретта (Донна Мигл):

Даже небо плачет в наш последний день съемок в сериале «Парки и зоны отдыха».

За годы своего существования сериал был не раз номинирован на «Эмми» и «Золотой глобус», и в 2014 году Эми Полер, наконец-то, получила свой первый «Золотой глобус» за Лучшую актрису в комедийном или музыкальном сериале.

Премьера финального 7 сезона «Парков и зон отдыха» состоится 13 января 2015 года.