Новини серіалів про (2010 – 2015)

28 червня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо до Нового Лондону. Тут усі щасливі. Дивимося офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Прекрасний новий світ», який є екранізацією культового роману письменника Олдоса Хакслі.

Читати далі...
26 травня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи культових серіалів американського та британського телебачення «Друзі» та «Абатство Даунтон» зіштовхуються в 14 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», чий новий фрагмент ви можете подивитися напередодні її прем'єри.

Читати далі...
20 травня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик передостанньої серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», де наші герої потраплять в різні популярні серіали, як «Друзі» і «Стартрек».

Читати далі...
18 квітня 2020,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стримінговий сервіс Peacock поділився тизер-трейлером серіалу-антиутопії «Прекрасний новий світ», головну роль в якому виконує зірка фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» Олден Еренрайк.

Читати далі...
9 квітня 2020,  18:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой Рікі Джервейса продовжує справлятися зі смертю дружини в трейлері 2 сезону комедійно-драматичного серіалу «Життя після смерті», який також не радить пити наодинці і пускати Джо Вілкінсона в свою ванну.

Читати далі...
25 березня 2020,  18:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Месники: Завершення» і «Ножі наголо» Кріс Еванс грає батька, чий син стає підозрюваним у вбивстві, в першому трейлері детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба».

Читати далі...
21 березня 2020,  15:12 | Новини серіалів

На стримінговому сервісі Netflix вчора вийшов історичний міні-серіал «Гра родом з Англії», який написав творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
3 серпня 2015,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці березня стало відомо, що 6 сезон стане для популярної британської костюмованої драми «Абатство Даунтон» останнім. Під час суботньої прес-конференції його актори розповіли про свої почуття щодо фіналу і про чутки щодо можливого фільму.

Літній тур Асоціації телевізійних критиків в Каліфорнії відвідали деякі з довгожителів серіалу. Х'ю БонневілльЕлізабет МакГовернМішель ДокеріЛаура КармайклПенелопа УілтонДжоанн Фроггатт та інші розповіли про новий сезон і згадали приємні і драматичні моменти з минулих серій.

Лаура Кармайкл (леді Идит) про те, наскільки всім акторам важко прощатися з «Абатством»:

Дивно прощатися з замком. Було таке відчуття, всього на одну мить, що це не наш будинок, звичайно, він фактично ніколи і не був нашим будинком, але ми там себе так відчували. Як тільки вони сказали «знято» у той день, прийшло розуміння того, що це всього лише гра. Все було дуже емоційно і нам не хотілося йти.

Читати далі...
27 березня 2015,  14:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий 6 сезон костюмованої драми «Абатство Даунтон» стане для серіалу фінальним.

Про рішення завершити серіал повідомив його виконавчий продюсер Гарет Еванс:

Неминуче настає час, коли повинні закінчуватися всі серіали і «Даунтон» не є виключенням. 

«Абатство Даунтон», створене Джуліаном Феллоузом і розповідає про життя родини аристократів та їх слуг у 1910-20-х роках, вперше вийшло на екран у 2010 року.

Феллоуз про фіналі серіалу:

Подорож з «Даунтон» була чудовим для кожного, хто брав у ньому участь. Люди запитують, чи знали ми, що станеться, коли починали знімати перший сезон, і відповіддю на це буде «не мали ні найменшого поняття». Я навіть не беруся пояснювати, чому конкретно серіал справив таке враження і досяг стількох людей по всьому світу, всіх національностей, різного віку, всіх видів. Але я знаю, наскільки ми вдячні за можливість отримати настільки унікальний досвід.

За роки свого існування «Абатство Даунтон» не тільки завоювало любов глядачів по всьому світу, але і отримав 2 премії BAFTA, 3 «Золотих глобуса» і 11 «Еммі».

Наступним проектом Феллоуза буде інша костюмована драма «The Gilded Age», чиї події розгортаються в Нью-Йорку.

6 сезон «Абатства Даунтон» швидше за все буде складатися з традиційних 8 серій, а також різдвяного спецвипуску, і вийде вересні .

3 березня 2015,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна британська актриса Меггі Сміт повідомила, що 6 сезон відомої костюмованої драми «Абатство Даунтон» стане для неї останнім у серіалі.

Після того, як завершився показ 5 сезону «Абатства Даунтон» на американському телебаченні, почали з'являтися чутки, що наступний сезон стане для серіалу останніми. Але поки доля «Абатства» невідома, для однієї з його провідних актрис 6 сезон все-таки стане фінальним. 

Чарівна та гостра на язик Вайолет Кроулі, вдовуюча графиня Грентем, в чудовому виконанні Меггі Сміт була постійним персонажем серіалу з самого його початку.

Меггі Сміт про своє рішення піти:

Вони кажуть, що це буде останній [сезон], і я не бачу, як це може тривати. Я точно не можу продовжувати цим займатися. Наскільки я знаю, моїй героїні має бути зараз 110 років. Бо події вже розгортаються наприкінці 1920-х.

Так що шанувальникам варто готуватися до зворушливого прощання з улюбленою героїнею, а, можливо, і з цілим серіалом.

За свої п'ять років існування «Абатство», створене Джуліаном Феллоузом, завоювало не тільки любов багатьох глядачів по обидві сторони Атлантики, але і 2 премії BAFTA 11 «Еммі» (дві з яких дісталися Меггі Сміт) і 3 «Золотих глобуса» (актриса виграла один з них).

Залишати акторство 80-річна Сміт не збирається. Вона планує робити це так довго, наскільки зможе:

Коли ти не працюєш – це страшно, а коли працюєш – теж страшно, бо не знаєш, скільки сил вистачить на цілий день. Але похмурість відсутності цієї роботи і туга за тими дружніми відносинами, які ти створюєш [на зйомках], будуть надто нестерпними. 

Незабаром Сміт можна буде побачити у фільмі «Готелі «Меріголд». Заселення триває» і «The Lady in the Van».

Зйомки нового сезону «Абатства Даунтон» розпочнуться вже незабаром, а вийде він на телеекрани у вересні.