Новини серіалів про (2010 – 2022)

13 жовтня 2023,  00:05 | Новини серіалів

Наступного року шанувальників всесвіту «Ходячі мерці» чекає новий міні-серіал «The Walking Dead: The Ones Who Live», і у нас вже є його перші кадри.

Читати далі...
18 серпня 2023,  07:01 | Новини серіалів

Канал AMC поділився двома свіжими постерами свого нового серіалу «Ходячі мерці: Деріл Діксон», який буде спін-офом/продовженням культових «Ходячих мерців». Головну роль у ньому зіграє відомий американський актор Норман Рідус.

Читати далі...
29 травня 2023,  09:55 | Новини серіалів

Цього літа на телеекрани повернуться культові персонажі всесвіту «Ходячі мерці» Ніган та Меггі, які вирушать у спільну пригоду в серіалі «Ходячі мерці: Мертве місто».

Читати далі...
21 березня 2023,  16:10 | Новини серіалів

Ексклюзивний кадр третього сезону супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» представляє суперлиходія Лекса Лютора, на роль якого запросили актора Майкла Кудліца, відомого за серіалом «Ходячі мерці», де він грав Абрахама Форда.

Читати далі...
15 вересня 2020,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC прийняв рішення, що 11 сезон популярного серіалу про зомбі-апокаліпсис «Ходячі мерці» стане для нього фінальним. Але, на щастя, в ньому буде найбільша кількість серій в порівнянні з попередніми сезонами.

Читати далі...
25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
9 квітня 2020,  16:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсери культового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Скотт М. Гімпл і Меттью Негрете готують його новий спін-офф під назвою «Ходячі мерці: Світ за межами», і в його новому тизері повертається старий знайомий.

Читати далі...
12 березня 2020,  15:45 | Новини серіалів

Зірка хітового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Крістіан Серратос перетворюється на легендарну співачку Селену Кінтанілью-Перес в першому тизері біографічного міні-серіалу від Netflix «Селена».

Біографічна драма розповість про особисте життя і стрімкий злет до слави латиноамериканської співачки Селени, яка прожила дуже недовге, але яскраве життя. Вона виступала в жанрі техано, який в 80-х роках все ще вважався чоловічим. Але Селена не здавалася і показала всьому світу силу свого голосу. На жаль, у віці 23 років молоду співачку застрелила її подруга і колишній менеджер, яку після засудили до 30 років позбавлення волі. Батька Селени втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Рікардо Чавіра.

Раніше Селену на екрані зіграла Дженніфер Лопез у фільмі 1997 року. Прем'єра міні-серіалу «Селена» очікується пізніше в 2020 році.

13 лютого 2020,  22:54 | Новини серіалів

На цьому тижні з'явився новий 30-секундний трейлер 10 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», який зараз знаходиться на зимових канікулах. Що ж цікавого він розкрив?

У трейлері Шептуни йдуть в атаку на наших героїв, і їхній лідер Альфа (Саманта Мортон) зловісно каже комусь про «світло за темрявою», натякаючи на смерть, і про те, що вона зустріне там цю людину. У нових серіях «ті, хто вижив, потраплять в різні пастки частина з них опиниться в печері з ходячими мерцями, а інших затягне вир підозри і горя». Нам показують Мішонн (Данай Гуріра) з улюбленою битою Нігана (Джеффрі Дін Морган) в руках, і вже ходять чутки, що саме її трагічну долю пророкує Альфа.

Серіал «Ходячі мерці» повернеться 24 лютого за українським часом.

3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

21 липня 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 9 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці» обіцяє багато драми, багато екшену за участю зомбі і багато нових персонажів.

Читати далі...
5 липня 2018,  01:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ходячих мерців» Лорен Кохен та зірка «Скандалу» Скотт Фоулі відправляються рятувати світ в першому трейлері нового серіалу «Whiskey Cavalier».

Годинна драмеді з елементами екшену буде слідувати за пригодами сильного, але ласкавого суперагента ФБР Вілла Чейза (кодове ім'я «Whiskey Cavalier»). Після емоційного розриву відносин Чейзу приписують в напарники крутого оперативного агента ЦРУ Франческу «Френкі» Тровбрідж (кодове ім'я «Fiery Tribune»). Разом вони очолюють міжнародну команду кумедних та героїчних шпигунів, які періодично рятують світ (і один одного), поки Чейз та Френкі відправляються в подорож скелястими дорогами дружби, романтики та офісної політики.

Дата прем'єри серіалу «Whiskey Cavalier», який продюсують Девід ХемінгсонЯк я зустрів вашу маму», «Кістки») та Білл ЛоуренсКлініка», «Місто хижачок»), поки не повідомляється, але він вийде на екрани восени чи взимку.

10 квітня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представив божевільний промо-ролик заключної 16 серії 8 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», яку зняв Грег Нікотеро.

Опис серії говорить, що громади виживших об'єднують свої сили під час останньої битви з Ніганом (Джеффрі Дін Морган) і Спасителями, поки розгортається повномасштабна війна. У промо-ролику Морган (Ленні Джеймс) говорить Ріку (Ендрю Лінкольн), що «ми стали гіршими, ніж ми були, і ми не можемо повернутися до минулого, тому давайте просто закінчимо це», після чого на екрані з'являється безліч різних тизерів цікавих моментів, які завершуються загальним планом хороших хлопців на пагорбі. Як вважаєте, хто з них не переживе цю війну?

Фінальна серія 8 сезону «Ходячих мерців» називається «Wrath» («Гнів»), її тривалість складе 44 хвилини, а прем'єра відбудеться 16 квітня за українським часом. Серіал повернеться з 9 сезоном цієї осені.

4 квітня 2018,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Ніган (Джеффрі Дін Морган) повертається до Спасителів і планує вирішальний наступ на Хіллтоп; Аарон (Росс Маркванд) продовжує шукати союзників; Деріл (Норман Рідус) та Росіта (Крістіан Серратос) вирішують діяти і протистоять старому другові.

Серія «Worth» («Цінність») вийде на екрани 9 квітня за українським часом.

27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.