Новини про серіал (2010 – 2022)

13 жовтня 2023,  00:05 | Новини серіалів

Наступного року шанувальників всесвіту «Ходячі мерці» чекає новий міні-серіал «The Walking Dead: The Ones Who Live», і у нас вже є його перші кадри.

Читати далі...
18 серпня 2023,  07:01 | Новини серіалів

Канал AMC поділився двома свіжими постерами свого нового серіалу «Ходячі мерці: Деріл Діксон», який буде спін-офом/продовженням культових «Ходячих мерців». Головну роль у ньому зіграє відомий американський актор Норман Рідус.

Читати далі...
29 травня 2023,  09:55 | Новини серіалів

Цього літа на телеекрани повернуться культові персонажі всесвіту «Ходячі мерці» Ніган та Меггі, які вирушать у спільну пригоду в серіалі «Ходячі мерці: Мертве місто».

Читати далі...
21 березня 2023,  16:10 | Новини серіалів

Ексклюзивний кадр третього сезону супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» представляє суперлиходія Лекса Лютора, на роль якого запросили актора Майкла Кудліца, відомого за серіалом «Ходячі мерці», де він грав Абрахама Форда.

Читати далі...
13 березня 2021,  19:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових серіалів «Надприродне» і «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган знову стикається з моторошними надприродними речами в містичному фільмі жахів «The Unholy» від Sony Pictures

Читати далі...
16 січня 2021,  18:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Бурхливі оплески лідеру Сімки! Зірка хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старр забрав додому одразу дві нагороди Critics Choice Super Awards: в категорії Найкращий лиходій в телесеріалі та Найкращий актор в супергеройському серіалі.

Читати далі...
15 вересня 2020,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC прийняв рішення, що 11 сезон популярного серіалу про зомбі-апокаліпсис «Ходячі мерці» стане для нього фінальним. Але, на щастя, в ньому буде найбільша кількість серій в порівнянні з попередніми сезонами.

Читати далі...
25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
9 червня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху фільму «Пташиний короб» лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок вирішила продовжити свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix та виконати головну роль в її новій драмі від режисера Нори Фіншелдт.

Читати далі...
9 квітня 2020,  16:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсери культового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Скотт М. Гімпл і Меттью Негрете готують його новий спін-офф під назвою «Ходячі мерці: Світ за межами», і в його новому тизері повертається старий знайомий.

Читати далі...
12 березня 2020,  15:45 | Новини серіалів

Зірка хітового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Крістіан Серратос перетворюється на легендарну співачку Селену Кінтанілью-Перес в першому тизері біографічного міні-серіалу від Netflix «Селена».

Біографічна драма розповість про особисте життя і стрімкий злет до слави латиноамериканської співачки Селени, яка прожила дуже недовге, але яскраве життя. Вона виступала в жанрі техано, який в 80-х роках все ще вважався чоловічим. Але Селена не здавалася і показала всьому світу силу свого голосу. На жаль, у віці 23 років молоду співачку застрелила її подруга і колишній менеджер, яку після засудили до 30 років позбавлення волі. Батька Селени втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Рікардо Чавіра.

Раніше Селену на екрані зіграла Дженніфер Лопез у фільмі 1997 року. Прем'єра міні-серіалу «Селена» очікується пізніше в 2020 році.

27 лютого 2020,  18:00 | Новини фільмів

Зірка хітових серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган ловить серійного вбивцю в дубльованому трейлері фільму «Убивства з листівками», який не рекомендується до перегляду людям зі слабкими нервами і слабким шлунком.

Детективний трилер Даніса Тановича буде екранізацією роману Лізи Марклунд і Джеймса Паттерсона й розповість про детектива з Нью-Йорка Джека Кенона (Морган), чию доньку вбили під час її медового місяця в Лондоні. Після схожі вбивства трапляються в інших містах Європи, і Джек відправляється туди, щоб вистежити маніяка. У розслідуванні йому допомагає скандинавська журналістка Дессі (зірка серіалу «Гарна боротьба» Каш Джамбо).

Дружину головного героя зіграє зірка франшизи «Люди Ікс» Фамке Янссен. В український прокат трилер «Убивства з листівками» вийде 19 березня.

13 лютого 2020,  22:54 | Новини серіалів

На цьому тижні з'явився новий 30-секундний трейлер 10 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», який зараз знаходиться на зимових канікулах. Що ж цікавого він розкрив?

У трейлері Шептуни йдуть в атаку на наших героїв, і їхній лідер Альфа (Саманта Мортон) зловісно каже комусь про «світло за темрявою», натякаючи на смерть, і про те, що вона зустріне там цю людину. У нових серіях «ті, хто вижив, потраплять в різні пастки частина з них опиниться в печері з ходячими мерцями, а інших затягне вир підозри і горя». Нам показують Мішонн (Данай Гуріра) з улюбленою битою Нігана (Джеффрі Дін Морган) в руках, і вже ходять чутки, що саме її трагічну долю пророкує Альфа.

Серіал «Ходячі мерці» повернеться 24 лютого за українським часом.

3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

21 липня 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 9 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці» обіцяє багато драми, багато екшену за участю зомбі і багато нових персонажів.

Читати далі...