Новини про серіал (2009 – 2016)

8 лютого 2021,  20:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Токс Олагундойє, яка грала у фінальному сезоні хітового серіалу «Касл» детектива Гейлі Шіптон, приєдналася до касту 3 сезону кримінальної драми Нейтана Філліона «Новобранець».

Читати далі...
4 січня 2021,  17:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 3 січня, на американські телеекрани повернулася поліцейська драма «Новобранець» («The Rookie»), де зірка хітового серіалу «Касл» Нейтан Філліон грає роль найстаршого новобранця в департаменті поліції Лос-Анджелеса Джона Нолана.

Читати далі...
19 червня 2020,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за відважною героїнею Кейт Беккет із хітового серіалу «Касл»? Тоді вас напевно порадує трейлер 3 сезону ще одного детективного серіалу «Амнезія», головну роль в якому виконує Стана Катік.

Читати далі...
13 жовтня 2019,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Касл», готуйтеся, у нас чудова новина. У новій серії детективного серіалу «Новобранець» до Нейтана Філліона приєднаються його брати по зброї Шеймус Девер і Джон Уертас.

Читати далі...
9 вересня 2019,  00:51 | Новини серіалів

Після закінчення серіалу «Касл» актор Нейтан Філліон вирішив знову опинитися в епіцентрі небезпечних подій і перестрілок, записавшись в поліцію в кримінальній драмі від каналу ABC «Новобранець».

Серіал «Новобранець» («Новачок») розповідає про чоловіка середніх років на ім'я Джон Нолан (Филлион), який після трагічної події вирішує змінити своє життя і стати поліцейським в Лос-Анджелесі. Промо-ролик 2 сезону повідомляє, що терористи планують біологічну атаку на місто, і Нолан не збирається стояти осторонь і чекати підкріплення, коли життя людей знаходяться в небезпеці. Прямо як Касл.

Новий сезон «Новобранця» стартує 29 вересня.

20 березня 2019,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний трилер «Амнезія» все-таки повертається на екрани з 2 сезоном, повідомляє його офіційний трейлер.

Після того як їй вдалося вистежити і вбити свого викрадача, колишній агент ФБР Емілі Бірн (зірка серіалу «Касл» Стана Катік) намагається повернутися до нормального життя в якості матері і жінки, що вижила після шести років фізичних і моральних тортур. Вона відбудовує стосунки зі своїм сином Флінном (Патрік МакОлі), але все одно не може залишити темряву свого минулого позаду. Емілі звертається по допомогу до бостонського поліцейського Томмі Гіббса (Анхель Бунані) в секретному розслідуванні свого загадкового минулого. Коли справа виявляється смертельно небезпечною, вона ризикує усім, щоб дізнатися правду.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Амнезія» відбудеться влітку, 14 червня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
21 червня 2018,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці й продюсери популярного серіалу «Касл» Ендрю В. Марлоу і Террі Міллер представляють нову кримінальну драму «Дубль два».

Сем Свіфт (Рейчел Білсон з серіалів «О.С. – Самотні серця» і «Зої Харт з південного штату») є колишньою телезіркою популярного серіалу про поліцейських, чий публічний зрив поставив її кар'єру під загрозу і відправив актрису в реабілітаційну клініку. Відчайдушно бажаючи перезапустити свою кар'єру і отримати бажану роль, Сем напрошується в помічники до приватного детектива Едді Валетіка (Едді Сібріан з серіалів «C.S.I.: Майамі» і «Татусь»). Спершу детектив відноситься до актриси скептично, але незабаром її акторські навички виявляються корисними в розслідуваннях.

Прем'єра серіалу «Дубль два», де постійних героїв також зіграють Ксав'єр де Гузман, Алійа О'Брайен і Еліс Лі, на каналі ABC відбудеться сьогодні, 21 червня.

16 травня 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за тизером вийшов повноцінний трейлер нової кримінальної драми «The Rookie» («Новачок»), в якому зірка «Касла» Нейтан Філліон відправляється на службу в поліцію.

Починати спочатку непросто, особливо для хлопця з маленького містечка Джона Нолана (Філліон), який після змінюючого життя інциденту вирішив здійснити свою мрію і стати офіцером поліції Лос-Анджелеса. Колеги зустрічають зі скептицизмом найстаршого новачка у відділку і сприймають його як ходячу кризу середнього віку. Адже якщо він не зможе встигати за молодими копами й злочинцям, то буде ризикувати своїм життям та життями оточуючих. Але якщо він зможе використовувати свій життєвий досвід, рішучість і почуття гумору, то досягне успіху в новій главі свого життя.

Прем'єра серіалу «The Rookie», де також зіграють Алісса Діас, Річард Т. Джонс, Тітус Макін мол., Мерседес Масон, Мелісса О'Ніл, Ефтон Вільямсон та Ерік Вінтер, відбудеться восени.

14 травня 2018,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC уже почав просувати свою нову кримінальну драму «The Rookie» («Новачок»), де головну роль виконує зірка «Касла» Нейтан Філліон.

Філліон грає 40-річного Джона Нолана, який переїжджає із затишного невеликого міста в Лос-Анджелес, щоб здійснити свою давню мрію — стати копом в поліцейському відділку Міста ангелів. Він повинен адаптуватися до небезпечного, веселого й непередбачуваного життя «новачка», щоб не упустити другий шанс чогось досягти.

Замість Кейт Беккет (Стана Катік) тепер напарницею Касла, вірніше Нолана, буде Талія Бішоп (Ефтон Вільямсон).

Дати прем'єри у серіалу «The Rookie» поки немає, але вона очікується цієї осені.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
13 травня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через несколько дней выйдет финальная серия 8 сезона «Касла», которая станет последней для Станы Катик и ее героини Кейт Беккет. И промо к ней задают лишь один вопрос: погибнет ли главная героиня?

Читати далі...
9 травня 2016,  11:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В апреле звезда детективного сериала «Касл» Стана Катик объявила, что решила оставить позади героиню Кейт Беккет, а вместе с этим стало известно об уходе еще одной постоянной актрисы сериала — Тамалы Джонс. Исполнитель главной роли Нэйтан Филлион и его коллеги с помощью теплых слов выразили свое сожаление по этому поводу.

Читати далі...
26 квітня 2016,  14:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Джуэл Стэйт сыграет в одной серии 8 сезона «Касла», где воссоединится с Нэйтаном Филлионом, с которым вместе играла в «Светлячке».

Читати далі...