Новини серіалів про (2010 – ...)

3 лютого 2024,  20:40 | Новини серіалів

Наступним проєктом номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча, відомого за ролями Шерлока та Доктора Стренджа, стане трилер від Netflix «Ерік».

Читати далі...
24 квітня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Увага всім любителям британських серіалів та шанувальникам зірки «Шерлока» Мартіна Фрімана! Телеканал ВВС представив новий міні-серіал «Нічні виклики», де Фріман втілює поліцейського. І його складно впізнати у цьому новому образі.

Читати далі...
20 квітня 2020,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Безсоромні» Еммі Россам перетворюється практично на Памелу Андерсон в тизер-трейлері біографічного міні-серіалу «Ангеліна».

Читати далі...
22 лютого 2020,  18:01 | Новини серіалів

Надихнувшись серіалами «Вікінги» і «Шерлок», скандинавська філія телеканалу HBO представила свій науково-фантастичний детектив «Прибульці з минулого».

Серіал «Прибульці з минулого» показує сучасну Норвегію, в якій несподівано з моря починають з'являтися люди з інших епох, включаючи гостей з кам'яного віку, епохи вікінгів та пізнього XIX століття. Влада дає їм притулок і роботу — так на службу до поліції потрапляє войовнича дівчина-вікінг Альфхільдр (Кріста Косонен). Вона стає напарником детектива Ларса Гааланда (Ніколай Клеве Брок), і разом вони займаються розслідуванням серії вбивств прибульців.

Творцями серіалу виступають Анна Бьернстад та Ейліф Скодвін. На американських стримінгових платформах HBO NOW та HBO GO його прем'єра відбулася 18 лютого.

11 січня 2020,  20:45 | Новини серіалів

Що було б, якби Джон Ватсон не познайомився з Шерлоком Холмсом? Він би одружився і завів двох дітей, як показує трейлер нового комедійного серіалу «Breeders» з Мартіном Фріманом у головній ролі.

Серіал, одним із творців якого виступає Фріман, буде безкомпромісною комедією, яка досліджує життя подружжя Пола (Фріман) та Еллі (Дейзі Гаггард), поки вони намагаються знайти баланс між своєю кар'єрою, батьками, які старіють, іпотекою і вихованням своїх маленьких дітей. Коли батько Еллі, з яким вони давно віддалилися, з'являється на їхньому ґанку, в сім'ї стає троє дітей але у цього є багаж і своя думка щодо усього.

Прем'єрна серія серіалу «Breeders» вийде на екрани на початку весни, 2 березня.

17 грудня 2019,  18:11 | Новини серіалів

Кривава легенда Брема Стокера оживає в новому телесеріалі «Дракула» від BBC.

Творці знаменитого британського серіалу «Шерлок» Стівен Моффат і Марк Гейтісс представляють свою версію легендарного роману про трансільванського графа-вампіра на ім'я Дракула (Клас Банг). У пошуках нових жертв він подорожує до віктаріанської Англії, де зустрічає молоду пару закоханих Міну і Джона (Морфідд Кларк і Джон Геффернан). Дракула вирішує зробити Міну своєю нареченою, але на його шляху стають відважні люди під проводом професора Абрахама Ван Гельсінга.

Прем'єра серіалу «Дракула» переїхала на 1 січня.

30 жовтня 2019,  14:30 | Новини серіалів

Хочете полоскотати собі нерви? Тоді бігом вмикайте дебютний тизер-трейлер очікуваного міні-серіалу «Дракула», нової адаптації легендарного романа Брема Стокера від BBC.

Нова багатосерійна історія від творців хітового серіалу «Шерлок» Стівена Моффата і Марка Гейтісса розповість про кровожерного графа Дракулу (Клас Банг), який боїться сонячного світла і харчується людською кров'ю. У пошуках свіжої їжі він відправляється у подорож з Трансільванії до Лондону, де на його шляху стають відважні люди під проводом професора Абрахама Ван Гелсінга.

Прем'єра «Дракули» очікується на католицьке Різдво, 25 грудня.

15 жовтня 2019,  14:58 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» Мартін Фріман повертається до світу заплутаних злочинів у багатосерійному драматичному детективі «Зізнання» («A Confession»), трейлер якого нагадує інший популярний серіал від каналу ITV «Бродчьорч».

Новий серіал від номінованого на премію «Оскар» сценариста Джеффа Поупа розповість про старшого детектива Стіва Фулчера (Фріман), який має намір зловити вбивцю зниклої жінки, навіть якщо це може коштувати йому кар'єри і репутації.

Компанію Фріману в «Зізнанні» складають Імелда СтонтонГаррі Поттер і Орден Фенікса») та Шіван ФіннеранАбатство Даунтон»). Прем'єра серіалу на британському телебаченні відбулася 2 вересня.

10 жовтня 2019,  15:49 | Новини серіалів

Швидко пристебніть ремені безпеки літаючої тарілки! На цьому тижні прибув офіційний трейлер довгоочікуваного 4 сезону науково-фантастичного мульсеріалу для дорослих «Рік та Морті», який повертається з новими серіями 10 листопада.

У новому сезоні генія-алкоголіка Ріка та його соціально неадаптованого онука Морті чекають нові божевільні пригоди і зустрічі з новими дивними істотами, як бідний Чачі (тільки не прив'язуйтесь до нього сильно). Вони будуть тікати від стріляючих іншопланетян, відвідувати стародавні храми, лазити по стінах без страховки (бідний Морті), намагатися виростити в підвалі дракона, використовувати іншопланетні мазі з дикими побічними ефектами, битися разом з амазонками і спробують зупинити запуск одного додатку.

Зараз мультсеріал «Рік та Морті» займає 12-е місце в рейтингу кращих серіалів усіх часів за версією сайту IMDb, обганяючи «Шерлока», «Друзів» і «Справжнього детектива».

1 жовтня 2019,  16:45 | Новини серіалів

Телеканал BBC One поділився в мережі першим трейлером своєї очікуваної адаптації знаменитого науково-фантастичного роману Герберта Веллса «Війна світів», чия прем'єра відбудеться пізніше в 2019 році.

Події міні-серіалу розвиваються в едвардіанській Англії і слідують за Джорджем (Рейф Сполл з фантастики «Люди в чорному: Інтернешнл») та його коханою Емі (зірка серіалу «Полдарк» Елінор Томлінсон), коли вони намагаються кинути виклик суспільству і почати спільне життя. Як раптом до Англію прибуває іншопланетний корабель, звідки з'являються величезні іншопланетяни, які починають знищувати все на своєму шляху, і Джордж та Емі опиняються в епіцентрі цієї війни світів.

В цій 3-серійній екранізації роману Веллса також зіграють зірка серіалу «Якось у казці» Роберт Карлайл та зірка «Шерлока» Руперт Грейвз.

11 липня 2019,  13:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC One представив перші промо-кадри свого очікуваного серіалу «Дракула», які показують данського актора Класа Банга в образі легендарного вампіра.

Читати далі...
15 травня 2019,  18:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Шерлок» Ендрю Скотт знову втілює психопата в офіційному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало».

Читати далі...
17 квітня 2019,  20:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фібі Воллер-Брідж повертається разом зі своїм фірмовим чорним гумором у 2 сезоні драматичної комедії «Погань», за яку вона в 2017 році отримала телепремію BAFTA.

Читати далі...
26 жовтня 2018,  00:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін Вінчестер повернувся разом зі своїм почуттям гумору, що демонструє новий фрагмент 3 серії 14 сезону серіалу «Надприродне».

У фрагменті Дін (Дженсен Еклс) та Сем (Джаред Падалекі) йдуть по коридору, і Дін розповідає братові про свою травму: він не може спати, не може їсти, що воно завжди там, спостерігає за ним... На що Сем йому відповідає, що це всього лише борода, і він не встиг її збрити, оскільки був зайнятий останнім часом. І Дін вигадує ще один подкол в тему — він повідомляє братові, що йому дзвонили з мильної опери «Династія», і вони хочуть цю бороду назад.

Нікому це не нагадує ситуацію з вусами Джона із серіалу «Шерлок»?

Дізнатися, чи поголиться Сем, ви зможете вже цієї п'ятниці, 26 жовтня.

18 жовтня 2018,  22:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 3 серії 11 сезону серіалу «Доктор Хто» Тринадцята відправляється в США на 60 років назад і знайомиться там з відомою активісткою Розою Паркс.

Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Раян (Тосін Коул), Ясмін (Мандіп Гілл) і Грем (Бредлі Волш) опиняються у місті Монтгомері, штат Алабама, в 1955 році. Коли вони стикаються зі швачкою на ім'я Роза Паркс, мандрівники в часі починають задаватися питанням, чи не намагається хто-небудь змінити історію.

Роль Рози Паркс, яка стала відомою, оскільки відмовилася поступатися місцем білому пасажиру в автобусі у часи сегрегації, за що потім була заарештована, виконує Вінетт Робінсон з «Шерлока».

Нова серія «Доктора Хто», яка отримала просту назву «Rosa» («Роза»), вийде 21 жовтня. Її режисером виступає Марк Тондерай.