Новини фільмів про (2010 – ...)

27 січня 2021,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився трейлер довгоочікуваного шпигунського трилера «The Courier» із зіркою серіалу «Шерлок» Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі. Його прем'єра відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю «Санденс».

Читати далі...
7 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий кадр біографічної драми «Луїс Вейн», який з'явився більш ніж через рік після виходу першого кадру, показує зірку серіалу «Шерлок» Бенедикта Камбербетча та зірку серіалу «Корона» Клер Фой в образах творчого подружжя Луїса та Емілі Вейнів.

Читати далі...
23 червня 2020,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Дівергент» Тео Джеймс створює досконалого робота в дубльованому трейлері науково-фантастичного трилера «Творець», чия прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 16 липня.

Читати далі...
16 червня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Vertical Entertainment представила трейлер науково-фантастичного трилера «Мій творець», чий сюжет нагадує хітовий фільм Алекса Гарленда «Ex Machina», що вийшов у 2014 році.

Читати далі...
23 квітня 2020,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новому концеп-арті супергеройського фільму «Месники: Війна нескінченності», який показує чергову вирізану сцену, Доктор Стрендж весело грає на нервах Тоні Старка, прийнявши свою астральну форму.

Читати далі...
20 лютого 2020,  17:30 | Новини фільмів

Зірка дилогії «Зомбіленд» Джессі Айзенберг та зірка горора «Чорне Різдво» Імоджен Путс шукають свій ідеальний дім, а потрапляють в справжнє пекло в українському трейлері драматичного трилера «Віваріум».

Кінострічка режисера Лоркана Фіннегана показує, як молода пара (Айзенберг і Путс) відправляється в новий квартал, щоб придбати будинок своєї мрії. Там вони зустрічають дивного ріелтора (Джонатан Аріс з хітового серіалу «Шерлок»), який показує парі будинок номер 9. Вони вирішують подумати над цією пропозицією, але в результаті опиняються в пастці в лабіринті з однакових будинків і змушені оселитися в тому самому будинку номер 9. Події приймають ще більш незвичайний оборот, коли на порозі будинку вони знаходять новонароджену дитину, яку повинні виростити.

В український прокат «Віваріум» вийде 26 березня.

29 січня 2020,  19:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили перші кадри британської кінострічки «Ironbark», на яких головний герой у втіленні зірки хітового серіалу «Шерлок» Бенедикта Камбербетча постає в образі вусатого шпигуна часів Холодної війни.

Читати далі...
27 січня 2020,  19:45 | Новини фільмів

Вони просто хотіли знайти свій дім. Дивимося дуже дивний трейлер драматичного трилера «Віваріум» з Джессі Айзенбергом та Імоджен Путс.

Фільм «Віваріум» слідує за молодою парою (Айзенберг і Путс), яка відправляється на пошуки свого ідеального будинку. Вони приїжджають в новий квартал під назвою Yonder, де загадковий ріелтор (Джонатан Аріс з серіалу «Шерлок») показує їм будинок номер 9. Герої вирішують обміркувати цю пропозицію, але незабаром виявляють, що квартал не випускає їх, і їм не залишається нічого іншого, як оселитися в тому домі. Події приймають ще більш дивний поворот, коли на порозі пара знаходить новонародженого хлопчика з запискою, що коли вони його виростять, їх відпустять на свободу.

Прем'єра нового трилера від ірландського режисера Лоркана Фіннегана відбулася в минулому році на Канському кінофестивалі. У світовий прокат він виходить у березні. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

28 серпня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії Amazon і StudioCanal представили дебютний кадр з біографічного фільму «Луїс Вейн», головну роль в якому виконає зірка «Шерлока» і «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...
17 серпня 2019,  18:31 | Новини фільмів

Хороша новина для шанувальників зірки «Шерлока» і «Хоббіта» Мартіна Фрімана. Він підтвердив, що знову зіграє агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна пантера 2».

Читати далі...
12 липня 2019,  22:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний Мартін Фріман, він же Джон Ватсон з «Шерлока» та Більбо Беггінс з «Хоббіта», втрачає свідомість від сильних емоцій в офіційному трейлері американської комедії «Ода радості».

«Ода радості» ґрунтується на реальних події і розповідає про бібліотекаря з Брукліна Чарлі (Фріман), який через рідкісне захворювання під назвою катаплексія втрачає контроль над м'язами, коли його беруть сильні емоції. Щоб уникнути інцидентів, Чарлі ретельно планують своє життя і уникає подразників, але коли в нього закохується спонтанна красуня Франческа (зірка «Дедпула» Морена Баккарін), головний герой опиняється на роздоріжжі: придушити свої почуття до неї чи піддатися пориву й закохатися. Що ж він обере?

Реліз фільму режисера Джейсона Вайнера, який отримав премію «Еммі» за відомий комедійний серіал «Американська сімейка», відбудеться у серпні.

10 липня 2019,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман грає в шпигунські ігри з Даян Крюгер в офіційному трейлері фільму «Оперативник».

Психологічний трилер від режисера і сценариста Юваля Адлера є екранізацією книги Іфтаха Р. Атіра «Англійська вчителька». Він розповідає про молоду західну жінку (Крюгер), яку вербує розвідка Моссад і відправляє її до Тегерана, де вона повинна працювати під прикриттям в якості вчительки англійської та французької мов. По прибуттю вона опиняється в складному трикутнику зі своїм зв'язковим (Фріман) і своїм об'єктом (Кес Анвар).

На початку року фільм «Оперативник» був представлений на Берлінському кінофестивалі, у світовий прокат він вийде в серпні.

5 березня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Ендрю Скотт, який прославився завдяки ролі лиходія Джима Моріарті в хітовому серіалі «Шерлок», приміряє на себе образ детектива в офіційному трейлері трилера «A Dark Place» («Темне місце»), також відомого як «Steel Country».

Коли в тихому містечку на заході американського штату Пенсільванія знаходять труп хлопчика, місцевий водій сміттєвоза Дональд (Ендрю Скотт) вирішує пограти в детектива. Він починає своє одержиме розслідування, щоб довести, що це не був нещасний випадок і що хлопчика вбили, і це призводить до неймовірних та болісних наслідків.

Минулого року фільм Саймона Феллоуза був показаний на кінофестивалях в Шотландії, Ірландії та Південній Кореї, а у світовий прокат він вийде наприкінці березня.

28 січня 2019,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Загін самогубців» Марго Роббі показала новий яскравий образ суперлиходійки Харлі Квінн для фільму «Хижі пташки».

Читати далі...
16 грудня 2018,  18:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» і «Ґрінча» Бенедикт Камбербетч розповість, як був здійснений брекзит, у новому історичному телефільмі від каналу HBO.

В кінокартині «Брекзит» Камбербетч виконує роль британського політичного радника і стратега Домініка Каммінгса, який в 2016 році був директором кампанії Vote Leave, що закликала британців голосувати на референдумі за вихід з Європейського союзу. І на початку трейлера він каже, що «всі прекрасно знають, хто переміг, але не всі знають, як це було зроблено», що й збирається показати нам «Брекзит».

Прем'єра фільму від режисера Тобі Гейнса, який працював над хітовими серіалами «Шерлок», «Доктор Хто» і «Чорне дзеркало», відбудеться 19 січня.