Новини про серіал (2019)

30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.

20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
30 грудня 2019,  23:00 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський інститут кіномистецтва підбив підсумки 2019 року, назвавши десятку кращих фільмів і серіалів, які є обов'язковими до перегляду.

Читати далі...
14 вересня 2019,  03:21 | Новини серіалів

У мережі з'явився повноцінний трейлер супергеройського серіалу «Хранителі», адаптації однойменної серії коміксів DC від американського телеканалу HBO, який подарував нам «Гру престолів» та «Світ Дикого Заходу».

Події серіалу будуть розвиватися в наш час, після подій графічного роману Алана Мура і Дейва Гіббонса, який у 2009 році успішно екранізував Зак Снайдер. В цьому альтернативному світі, де лінчувальники в масках знаходяться поза законом, все ще залишилися ті, хто бореться за справедливість. Як, наприклад, детектив Анджела Абар (Реджина Кінг), яка надягає маску, щоб ловити поганих хлопців і не наражати на небезпеку свою сім'ю. Допомагає їй в цьому небезпечному хрестовому поході проти зла агент ФБР Лорі Блейк (Джин Смарт), відома в коміксах як Шовковий Привид.

Трейлер розкриває, що «Хранителі» прибудуть на телеекрани 20 жовтня.

21 липня 2019,  01:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хтось повертається з Марса... На конвенції San Diego Comic-Con показали офіційний трейлер очікуваного антигеройського серіалу від HBO «Хранителі», заснованого на відомому графічному романі Алана Мура і Дейва Гіббонса.

Серіал «Хранителі» буде продовженням оригінального коміксу і покаже альтернативну версію сучасної Америки, в якій лінчувателі в масках опиняються поза законом через свої жорстокі методи. Проте деякі з них збираються разом з метою почати революцію, поки інші вирішують їх зупинити, щоб світ не загруз в хаосі. І в цей тривожний час з Марса на Землю повертається легендарний доктор Мангеттен.

Прем'єра «Хранителів», де зіграють Реджина Кінг, Джеремі Айронс, Дон Джонсон, Яхья Абдул-Матін II і Джин Смарт, відбудеться у жовтні.

13 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», фільмів жахів «Воно 2» і «Хижаки», бойовика «Джон Уік 3», а також дубльовані трейлери комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» та біографічної мелодрами «Віта і Вірджинія».

Читати далі...
9 травня 2019,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тік-так. Телеканал HBO і компанія DC представили дебютний тизер-трейлер свого нового антигеройського серіалу «Хранителі».

Серіал «Хранителі» буде сучасною адаптацією відомого графічного роману Алана Мура, який розповідає про групу лінчувателів в масках. Їх зіграють володарі премії «Оскар» Джеремі Айронс, Реджіна Кінг і Луїс Госсет мол., а також Дон Джонсон, Джин Смарт, Тім Блейк Нельсон і Яхья Абдул-Матін II.

На телеекрани «Хранителі» прибудуть восени.

7 січня 2019,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO поділився загальним трейлером своїх найбільш очікуваних серіалів 2019 року, і він показав перші відеоматеріали 8 сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...