Новини про серіал (2011 – 2017)

30 грудня 2022,  08:01 | Новини фільмів

Скотт МакКолл та його зграя готові до нових пригод і небезпек в офіційному трейлері фентезійної стрічки «Вовченя: Фільм», що буде продовженням популярного молодіжного серіалу «Вовченя», також відомого як «Перевертень».

Читати далі...
16 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures представила веселий і водночас божевільний трейлер свого нового апокаліптичного фільму «Любов і монстри», який в минулому називався «Монструозні проблеми».

Читати далі...
11 вересня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився дубльований трейлер горор-трилера «Клаустрофоби: Новий рівень», головні ролі в якому грають зірка серіалу «Милі ошуканки» Кіген Аллен та зірка серіалу «Перевертень» Голленд Роден.

Читати далі...
17 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтична комедія «Палм-Спрінгс», яка підкорила публіку на кінофестивалі «Санденс», знайшла свій дім на стримінговій платформі Hulu, на честь чого в мережі з'явився її довгоочікуваний трейлер з датою релізу.

Читати далі...
13 вересня 2019,  19:36 | Новини фільмів

Другий український трейлер романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?» повідомляє, що її прем'єра відбудеться на тиждень пізніше, 26 вересня.

Мелодрама режисера Еліз Дюран є адаптацією роману письменниці Софі Кінселли. У її головної героїні Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), як і у будь-якої дівчини, є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, потрапляє у сильну турбулентність, і Емма думає, що вона ось-ось загине, вона розповідає всі свої пристойні та непристойні секрети незнайомцю, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він — Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), таємничий директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Десяток нових кадрів фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?» з закоханими героями Даддаріо і Гекліна ви знайдете в нашій галереї.

14 серпня 2019,  16:36 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер американської романтичної комедії «Чи вмієш ти зберігати секрети?», який є екранізацією однойменного роману письменниці Софі Кінселли.

Сюжет цієї веселої мелодрами розгортається навколо дівчини Емми (зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо), у якої є багато різних секретів. Коли літак, в якому вона летить додому, починає сильно трясти, і Емі здається, що вони ось-ось розіб'ються, вона розповідає свої пристойні і непристойні таємниці незнайомцеві, який сидить поруч. Але незабаром вона зустрічає цього незнайомця у себе на роботі. Виявляється, що він Джек Гарпер (зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін), потайний директор компанії, де вона працює. І тепер він знає про неї практично все...

Українська прем'єра фільму «Чи вмієш ти зберігати секрети?», режисеркою якого є Еліз Дюран, відбудеться 19 вересня.

24 травня 2019,  23:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тихий ранок головної героїні швидко обертається кошмаром на яву в третьому тизер-трейлері горор-серіалу від DC і Джеймса Вана «Болотна тварюка».

Фентезійний серіал «Болотна тварюка» буде заснований на коміксах DC і познайомить нас з доктором Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), яка намагається з'ясувати, звідки на болоті маленького містечка в Луїзіані з'явився смертельний вірус, і незабаром вона відкриває, що це болото приховує містичні й жахливі секрети. Також в трейлері згадується трагічна історія, яка сталася з сестрою Еббі, і героїня каже, що це вона її вбила.

Дивіться також другий тизер-трейлер серіалу «Болотна тварюка», який дозволяє ближче познайомитися з напарником Еббі в цьому небезпечному розслідуванні Алеком Голландом (Енді Бін). Прем'єра серіалу відбудеться 31 травня.

20 травня 2019,  17:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри з болота виходять на полювання в новому тизер-трейлері фентезійного горора «Болотна тварюка», який заснований на коміксах DC.

Другий трейлер присвячений героєві на ім'я Алек Голланд (Енді Бін з майбутнього фільму жахів «Воно 2»), який знаходить на болоті, що розташоване поруч з маленьким містечком в Луїзіані, дивний живий організм. Він показує свою знахідку головній героїні серіалу Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), і разом вони відкривають, що цей організм може заражати трупи і перетворювати їх на ходячих монстрів.

Перша серія серіалу «Болотна тварюка», продюсером якого виступає режисер фільмів «Аквамен» та «Закляття» Джеймс Ван, вийде 31 травня.

4 травня 2019,  22:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу нового супергеройського серіалу каналу The CW «Бетвумен» приєдналися актори Дюгрей Скотт, Рейчел Скарстен та Меган Тенді.

Читати далі...
24 квітня 2019,  23:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Аквамен» і «Закляття» Джеймс Ван продюсує новий серіал від DC «Болотна тварюка», чий тизер-трейлер змусить вас бояться ходити на болото.

Серіал «Болотна тварюка» («Swamp Thing») розповість про молоду жінку Еббі Аркейн (зірка серіалу «Перевертень» Крістал Рід), яка розслідує те, що здається смертельним вірусом, який народився на болоті маленького містечка в Луїзіані, але незабаром відкриває, що це болото приховує містичні й жахливі секрети. Коли незрозумілі та лякаючі кошмари виходять з темного болота, всі опиняються в небезпеці.

Прем'єра серіалу «Болотна тварюка» відбудеться 31 травня.

18 квітня 2019,  14:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс DC Universe опублікував в мережі перший тизер свого нового науково-фантастичного серіалу з елементами фентезі та горора «Болотна тварюка», який представляє перший погляд на саму Болотну тварюку.

Читати далі...
10 квітня 2019,  13:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок Netflix поділився офіційним трейлером своєї нової молодіжної мелодрами «Останнє літо», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа.

Картина «Останнє літо» («The Last Summer») відправить глядача в Чикаго, де для свого останнього літа разом збирається група давніх шкільних друзів, які незабаром їдуть в коледж. Вони намагаються взяти від цього літа все і не упустити шанс зізнатися в своїх почуттях.

Разом з Апою у фільмі знялися Майя МітчеллФостеры»), Голстон СейджОрвілл»), Тайлер ПозіПеревертень») і Джейкоб ЛатіморПрихована краса»).

Прем'єра романтичної картини Вільяма Байндлі відбудеться 3 травня.

11 січня 2019,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Володар перснів» та хітового серіалу «Гра престолів» Шон Бін опиняється в черговій небезпечній для життя ситуації в офіційному трейлері історичної драми «Дивовижні Медічі».

Читати далі...
29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...
29 липня 2017,  03:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал MTV привіз на Comic-Con новий трейлер заключного сезону надприродної драми «Перевертень» («Вовченя»). В її 10 фінальних серіях Скотт (Тайлер Позі) разом з Лідією (Холленд Роден), Малією (Шеллі Хенніг) та іншими членами своєї зграї готуються до вирішальної битви за виживання. Але озброєні срібними кулями люди — не єдина для них загроза, оскільки в школі Бейкон Гіллс з'явиться новий і досить кровожерливий порушник спокою Нолан (Фрой Гутьєррез). Також відео натякає на роман Скотта і Малії.

Попередній трейлер, в якому повертаються Стайлз (Ділан О'Брайен) та Дерек (Тайлер Хеклін), дивіться тут. Прем'єра фінального сезону відбудеться в США завтра, 30 липня.