Новини зірок з (2011 – 2019)

6 лютого 2023,  21:05 | Новини зірок

Доля знову звела кхала та кхалісі разом. Джейсон Момоа та Емілія Кларк зустрілися під час відомого американського кінофестивалю «Санденс», де зробили зворушливі фото, що зігріють серця усіх шанувальників хітового фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
20 квітня 2022,  15:14 | Новини зірок

У понеділок, 18 квітня, у Лос-Анджелесі відбулася прем'єра пригодницької стрічки «Варяг», де головну жіночу роль виконує зірка популярного серіалу «Хід королеви» Аня Тейлор-Джой. І її образ на червоній доріжці перегукується зі стилем Дейнеріс Таргарієн із «Гри престолів».

Читати далі...
22 березня 2022,  22:41 | Новини зірок

Британська акторка Мейсі Вільямс, яка стала відомою на весь світ завдяки ролі відважної Арії Старк у хітовому фентезі "Гра престолів", вирішила допомогти українцям у ці важкі часи, влаштувавши разом з колегами у Лондоні благодійний концерт.

Читати далі...
24 жовтня 2020,  15:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілія Кларк, відома завдяки ролі королеви Дейнеріс Таргарієн, Матері драконів, в хітовому фентезі «Гра престолів», вирішила на свій день народження політати по-справжньому і вистрибнула з літака.

Читати далі...
25 травня 2020,  18:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мегапопулярного серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк, також відома як Мати драконів, представила свого домашнього улюбленця. І це зовсім не дракон, а такса, яка дуже любить обійми!

Читати далі...
26 квітня 2020,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілія Кларк, яку ви напевно знаєте завдяки ролі королеви Дейнеріс в хітовому фентезі «Гра престолів», розкрила, що зовсім не проти стати частиною всесвіту Marvel по одній дуже веселій причині.

Читати далі...
23 березня 2020,  19:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Число акторів, яких вразив коронавірус, продовжує зростати. І минулого тижня до них приєдналися українська актриса Іванна Сахно та зірка серіалу «Гра престолів» Індіра Варма.

Читати далі...
18 березня 2020,  22:56 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Норвезький актор Крістофер Гів'ю, найбільш відомий завдяки ролі Тормунда в хітовому серіалі «Гра престолів», повідомив, що самоізолювався вдома разом зі своєю сім'єю після позитивного тесту на коронавірус.

Читати далі...
6 лютого 2020,  21:15 | Новини зірок

Голлівудський актор Джейсон Момоа підірвав Супербоул несподіваним рекламним роликом, де він знімає з себе всі м'язи і постає в дуже домашньому вигляді.

У рекламному ролику компанії Rocket Mortgage, яка допомагає американцям взяти іпотеку на дім, зірка супергеройського фільму «Аквамен» і хітового серіалу «Гра престолів» разом зі своїми біцепсами прибуває додому і каже, що для нього дім є «його святилищем» і «місцем, де йому повністю комфортно в своєму власному тілі і де він може бути самим собою». Поки він це розповідає, актор знімає свої накладні біцепси і накачаний прес, а також свою знамениту шевелюру, і стає перед камерою «справжнім собою».

У кінці минулого року Момоа виконав головну роль в новому постапокаліптичному серіалі «Дивись», а в цьому році він зіграє в екранізації науково-фантастичного бестселера Френка Герберта «Дюна».

2 лютого 2020,  01:00 | Новини зірок

Хочете дізнатися, як поживає Арія Старк і що вона знайшла на Заході? Тоді дивіться музичний рекламний ролик нового електрокара від Audi, який приурочений до Супербоула, за участю зірки серіалу «Гра престолів» Мейсі Вільямс.

Відео, яке триває цілу хвилину, показує Вільямс за кермом нового електрокара Audi e-tron Sportback, в якому вона їздить містом, і, коли потрапляє у затор, вирішує його об'їхати і заспівати в цей час знамениту пісню «Let It Go» з діснеївського мультфільму «Крижане серце». Пісня є відсиланням до слогану рекламної кампанії Audi, який говорить про те, що «потрібно відпустити минуле (у вигляді бензину), щоб прийняти майбутнє (у вигляді електрокарів)».

У квітні актрису можна буде побачити у кіно в супергеройському горорі «Нові мутанти», де вона зіграє мутантку Вулфсбейн з коміксів Marvel.

2 листопада 2019,  14:58 | Новини зірок

Зірка «Гри престолів» і «Аквамена» Джейсон Момоа вирішив на честь Геловіна вбратися на шоу «Еллен» королем рок-н-ролу Елвісом, і його крутий вихід, який створив ажіотаж не менший за той, якщо б вийшов сам Елвіс, дивіться у відео нижче.

Зараз Момоа зайнятий прес-туром свого нового постапокаліптичного серіалу «Дивись» («Бачити»), де він виконує головну роль. Під час спілкування з ведучою Еллен ДеДженерес актор зізнався, що «злегка одержимий Елвісом» і «ріс на його піснях». Момоа дуже впевнено почуває себе в його костюмі, оскільки вже одного разу наряджався королем рок-н-ролу вперше він примірив образ Елвіса в 19 років, коли переїхав до Лос-Анджелеса і знімався в телесеріалі «Рятувальники Малібу». Тоді Момоа в схожому костюмі відправився на вечірку в особняк Playboy.

Прем'єра науково-фантастичного серіалу «Дивись» відбулася 1 листопада на новому стримінговому сервісі Apple TV+.

3 жовтня 2019,  00:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська актриса Мейсі Вільямс, також відома як Арія Старк з хітового серіалу «Гра престолів», примірила свою найкоротшу на сьогоднішній день стрижку на обкладинці нового випуску арт-журналу Metal.

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

4 липня 2019,  22:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Софі Тернер, відома завдяки ролі Санси Старк в хітовому серіалі «Гра престолів», поділилася першою фотографією зі свого офіційного весілля зі співаком Джо Джонасом.

Читати далі...
10 січня 2019,  01:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» Софі Тернер поділилася смішними селфі зі своїм нареченим Джо Джонасом, зробленими під час новорічних канікул у Швейцарії.

Читати далі...