Новини про серіал (2007 – 2013)

10 жовтня 2020,  22:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшов очікуваний костюмований фільм Армандо Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда», головну роль в якому виконує Дев Патель. І якщо ви ще не знаєте цього талановитого актора, саме час це виправити.

Читати далі...
3 жовтня 2019,  21:03 | Новини фільмів

Через два роки після релізу першого трейлера горора Ларса Клевберга «Полароід» у мережі він нарешті виходить у прокат. Головну роль в ньому зіграє зірка знаменитого британського серіалу «Молокососи» Кетрін Прескотт.

Повнометражна адаптація однойменного короткометражного фільму жахів покаже, як любов до фотографії приводить старшокласницю Берд (Прескотт) в антикварний магазин, де вона знаходить вінтажний Polaroid. Спалах камери пробуджує демонів, які починають полювання за всіма, хто потрапляє в кадр. Берд разом з друзями повинна розгадати таємницю прокляття, щоб зупинити гру смерті, яка обирає нову жертву зі знімка.

Дата української прем'єри «Полароіда», де також з'явиться зірка хітового серіалу «Рівердейл» Меделін Петш, поки невідома. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

16 квітня 2019,  23:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер свого нового драматичного серіалу «Ейфорія», і він нагадує британських «Молокососів».

У трейлері молода дівчина на ім'я Рю (зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендея) дає обіцянку, що якби вона могла бути іншою людиною, вона б нею стала. Але не тому що вона сама хоче цього, а тому що так хочуть її батьки. Серіал розповість про групу учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання і дружби, і виправдати очікування батьків, як повідомляє головна героїня.

Прем'єра багатосерійної драми «Ейфорія» призначена на 16 червня .

Раніше канал HBO оголосив, що у червні також повернеться його гучний серіал «Велика маленька брехня» з Різ Візерспун і Ніколь Кідман.