Новини про серіал (1993 – ...)

22 червня 2020,  12:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до дивної подорожі до Норвегії для натхнення? Тоді для вас у мережі з'явився трейлер драматичної комедії Давіда Внендта «Сонце уночі», яка в минулому році була представлена ​​в рамках кінофестивалю «Санденс».

Читати далі...
17 листопада 2019,  01:45 | Новини серіалів

У мережу потрапив ексклюзивний фрагмент 7 серії 5 сезону серіалу «Супергьорл», який показує сили нового суперлиходія у втіленні зірки серіалу «Секретні матеріали» Мітча Пілледжі.

Відео відкривається мальовничим видом, де на пагорбі поруч з річкою Лєна (Кеті МакГрат) виголошує промову про те, наскільки для неї важливо збереження цих прекрасних місць. Але її промову перериває поява суперлиходія Рами Хана (Пілледжі), який прийшов за тим, що є у Лєни. Він може керувати землею і кидає в неї камінням, але Лєна посилає сигнал Супергьорл (Мелісса Бенойст), і та миттєво прибуває на допомогу. Ось тільки виявляється, що її лазери не діють на Раму.

Так що тепер ви побачили, чому серія отримала назву «Tremors» («Поштовхи»). Її прем'єра відбудеться 18 листопада за українським часом.

5 квітня 2019,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра нового британського вистави «Все про Єву», де головні ролі виконують зірка мюзиклу «Мамма Міа! 2» Лілі Джеймс та зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон.

Читати далі...
3 липня 2018,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон знову стикається з іншопланетним в трейлері науково-фантастичного трилера «НЛО».

Блискучий студент коледжу Дерек (Алекс Шарп з «Як розмовляти з дівчатами на вечірках»), якого з дитинства переслідують видіння НЛО, вірить, що загадкові об'єкти, які були помічені в кількох аеропортах США, як раз і є НЛО. З допомогою своєї дівчини Наталі (зірка «Дому дивних дітей» Елла Пернелл) і професора вищої математики доктора Хендрікс (Андерсон) Дерек вирішує розгадати цю таємницю, поки їх намагається зупинити спецагент ФБР Франклін Ахлс (Девід Стретейрн з «Ультиматуму Борна»).

Прем'єра фільму Райана Эслинджера на DVD і Digital відбудеться 4 вересня.

1 листопада 2017,  04:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двадцять п'ять років після прем'єри науково-фантастичного феномену «Секретні матеріали» агенти Фокс Малдер (Девід Духовни) і Дана Скаллі (Джилліан Андерсон) продовжують розслідувати паранормальні випадки. І новий промо-ролик майбутнього 11 сезону показує, що коли світ опиняється у великій небезпеці, їм доводиться звернутися за допомогою до людини, якій вони не без серйозних причин не довіряють, — Волтера Скіннера (Мітч Пілледжі).

Дивимося повноцінний трейлер 11 сезону «Секретні матеріали». Прем'єра нових серій відбудеться у січні 2018 року.

26 березня 2015,  14:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слухи о возвращении культового научно-фантастического сериала «Секретные материалы» подтвердились. Так что его главные звезды Дэвид Духовны и Джиллиан Андерсон вновь появятся в костюмах агентов Малдера и Скалли на телеканале Fox.

Создатель сериала Крис Картер о возвращении своего детища:

Я предпочитаю думать, что мы просто были на 13-летнем перерыве. Хорошая новость также заключается в том, то мир стал гораздо более странным, поэтому это идеальное время, чтобы рассказать эти шесть историй.

Так что новые «Секретные материалы» будут мини-сериалом из 6 серий, где пара агентов ФБР Малдер и Скалли вновь будут заниматься расследованием необъяснимых и загадочных случаев.

Дэвид Духовны лично подтвердил свое участие, выложив в Твиттере кадр из фильма «Секретные материалы: Борьба за будущее»:

Прошло 13 лет, надеюсь, что костюм все еще будет сидеть хорошо на мне.

Джиллиан Андерсон также воспользовалась Твиттером, чтобы сообщить поклонникам радостную новость:

Малдер, это я. Ты готов?

Вот так телеканалы продолжают активно возвращать популярные сериалы. Например, экшен драма «24 часа» прошлой весной обзавелась еще одним сезоном под названием «24 часа: Проживи еще один день», а в этом году на телеэкранах появится мини-сериал «Герои: Возрождение», ставший продолжением научно-фантастического сериала «Герои», закончившегося в 2010 году.

Выход новых «Секретных материалов» запланирован на 2016 год.

21 січня 2015,  19:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, що телеканал Fox всерйоз подумує про повернення на екрани культового науково-фантастичного серіалу «Секретні матеріали». І один з головних його акторів, Девід Духовни, вже згоден в цьому взяти участь.

Плани телеканалу про перезапуск «Секретних матеріалів» були озвучені босами компанії Даною Уолден і Гарі Ньюманом під час зимового прес-туру Асоціації телекритиків:

Ми з Гарі обидва працювали на каналі 20th Century Fox Television під час виходу всіх серій «Секретних матеріалів». Це був відмінний досвід. Ми зберегли хороші стосунки з Крісом [Картером, творцем оригінального серіалу], Девідом і Джилліан. Ми дуже сподіваємося, але це складно. Актори дуже зайняті. У них багато чого відбувається. Кріс зараз весь у справах, тому потрібно спробувати викроїти час.

Актор Девід Духовни, виконуючий в «Секретних матеріалах» роль агента Малдера, схоже, був готовий до такого повороту подій:

Думаю, що це трапиться швидше раніше, ніж пізніше.

Тільки він поки згоден повернутися на кілька серій:

Подивимося, в якій формі це буде і на скільки серій. Упевнений, що не можу, та й не зацікавлений зніматися в цілому сезоні. Це буде якийсь лімітований вид [серіалу]. Ми всі вже старі, у нас просто немає енергії на весь сезон.

Тепер телеканалу залишилося вмовити Джилліан Андерсон, відому за роллю агента Скаллі, партнера Малдера, і можна починати перезапуск серіалу.

«Секретні матеріали» йшли на каналі Fox з 1993 по 2002 рік і розповідали про те, як двоє агентів ФБР Фокс Малдер і Дана Скаллі розслідують дивні справи, пов'язані з паранормальними явищами.

Після закриття серіалу на світ з'явилися дві повнометражні кінокартини «Секретні матеріали: Боротьба за майбутнє» і «Секретні матеріали: Хочу вірити». Зараз також ходять чутки про зйомки третього фільму.

Торік Духовни закінчив зніматися в серіалі «Каліфорнійський роспусник», що завершився через 7 сезонів, а зараз виконує головну роль в «Водолії», який повинен скоро вийти на екрани.

Якщо все піде так, як сподіваються керівники Fox, то прем'єра перезапуску «Секретних матеріалів» може відбутися вже в 2016 році.