Новини про серіал (2017 – ...)

23 серпня 2017,  14:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У своєму випуску шоу «Автомобільне караоке» зірки «Гри престолів» Мейсі Вільямс та Софі Тернер зіграли у гру, в якій потрібно вимовляти різні популярні пісні з 1990-х з північним акцентом свого телевізійного батька Неда Старка, якого грав Шон Бін. Почали вони з «Акуна Матата» з «Короля Лева», а закінчили вступом до знаменитої пісні репера Sir Mix-a-Lot, яка називається «Baby Got Back», заразливо сміючись увесь час.

Акторок скоро можна буде побачити у фінальній серії 7 сезону «Гри престолів», яка вийде 28 серпня. Її промо-ролик дивіться тут.

9 серпня 2017,  18:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прев'ю першого епізоду передачі «Автомобільне караоке», що заснована на однойменній рубриці «Дуже пізнього шоу з Джеймсом Корденом», показує, як в машині з Джеймсом Корденом запалює сам Вілл Сміт. Актор виконує з ведучим кілька своїх пісень та розповідає, що Барак Обама не проти, щоб він зіграв його в байопіку, і що в 16 років, коли майбутній актор та співак все ще ходив до школи, по радіо вже крутили його перший хіт.

На жаль, тут не показано, як вони співають головну тему «Принца з Беверлі-Гіллз», але її можна буде прослухати в повному епізоді, який доступний для перегляду на сайті Apple Music.