Новини про серіал (2018 – ...)

5 жовтня 2019,  17:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лівано-американський актор Хааз Слейман повідомив про свою участь в супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні», поділившись закулісним селфі на честь свого першого дня зйомок.

Читати далі...
6 вересня 2019,  15:11 | Новини серіалів

Оскільки небезпечних пригод в 1 сезоні йому було явно недостатньо, відважний спецагент у втіленні Джон Красінскі повертається в новому трейлері 2 сезону шпигунського екшену «Джек Раян».

У нових серіях агент ЦРУ Джек Раян вирушає до Венесуели, відстежуючи нелегальну торгівлю зброєю, вякій замішані росіяни. Тим часом у Венесуелі відбувається державний переворот, спрямований проти диктатора Ніколаса Рейеса (Хорді Молья), який відчайдушно намагається зберегти свою владу, і місія Джека ускладнюється тим, що він потрапляє під перехресний вогонь.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Джек Раян», де разом з Красінскі знялися Нумі Рапас, Венделл Пірс та Майкл Келлі, відбудеться 1 листопада.

29 липня 2019,  17:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми теж раді його бачити. Джон Красінскі повертається на екрани в образі відомого спецагента в тизер-трейлері 2 сезону американського політичного трилера «Джек Раян».

Серіал Карлтона Кьюза і Грема Роланда слідує за аналітиком ЦРУ Джеком Раяном (Красінскі), який відправляється на небезпечне завдання, коли розкриває канал терористичних комунікацій. У нових серіях Раян буде вести нову справу в Південній Америці, де зустріне агента секретної німецької розвідки Гаррієт «Гаррі» Бауманн, роль якої виконає зірка фільмів «Прометей», «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «Дівчина з татуюванням дракона» Нумі Рапас.

Точна дата прем'єри 2 сезону «Джека Раяна» поки не повідомляється, але вона очікується наприкінці літа.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
22 червня 2018,  17:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Amazon представив розширений трейлер 1 сезону драматичного бойовика «Джек Райан», заснованого на романах Тома Кленсі.

Джек Райан (зірка серіалу «Офіс» і горору «Тихе місце» Джон Красінскі) є багатообіцяючим аналітиком ЦРУ, якого висмикують з-за офісного столу і відправляють в його першу місію. Незабаром він розкриває послідовність в повідомленнях терористів і опиняється в центрі небезпечного протистояння з новою породою тероризму, яка загрожує руйнуваннями в глобальному масштабі.

Прем'єра 1 сезону «Джека Райана», де також з'являться Еббі Корніш, Венделл Пірс, Алі Суліман та Діна Шихабі, відбудеться 31 серпня.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
13 квітня 2018,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повноцінний трейлер кримінального трилера «Джек Райан», головну роль в якому виконує зірка «Тихого місця» Джон Красінскі.

Коли аналітик ЦРУ Джек Райан (Красінскі) натикається на підозрілу серію банківських переказів, пошуки відповідей висмикують героя з-за безпечного офісного столу і відправляють його прямо в обійми смертельної гри в кішки-мишки по Європі і Середньому Сходу з новим лідером терористів, готовим до масованої атаки на США та їх союзників.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Джек Райан», де також зіграють Еббі Корніш, Венделл Пірс, Алі Суліман та Еммануель Люссье Мартінес, відбудеться в Інтернеті 31 серпня.

8 жовтня 2017,  02:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер майбутнього серіалу «Джек Райан», заснованого на серії романів Тома Кленсі, представляє Джона Красінські в образі крутого агента ЦРУ Джека Райана. У 2014 році Голлівуд вже намагався екранізувати історію цього героя на великому екрані з Крісом Пайном в головній ролі, але фільм провалився. Як вам новий Райан у втіленні Красінські?

Прем'єра серіалу «Джек Райан» відбудеться в 2018 році.