Новини про серіал (2017 – ...)

10 квітня 2019,  13:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок Netflix поділився офіційним трейлером своєї нової молодіжної мелодрами «Останнє літо», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа.

Картина «Останнє літо» («The Last Summer») відправить глядача в Чикаго, де для свого останнього літа разом збирається група давніх шкільних друзів, які незабаром їдуть в коледж. Вони намагаються взяти від цього літа все і не упустити шанс зізнатися в своїх почуттях.

Разом з Апою у фільмі знялися Майя МітчеллФостеры»), Голстон СейджОрвілл»), Тайлер ПозіПеревертень») і Джейкоб ЛатіморПрихована краса»).

Прем'єра романтичної картини Вільяма Байндлі відбудеться 3 травня.

27 липня 2018,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Безжурна команда не зовсім успішного дослідницького зорельота готова до нових пригод в трейлері 2 сезону серіалу «Орвілл», показаного на конвенції Comic-Con.

Науково-фантастична комедія, чиї події розвиваються через 400 років в майбутньому, слідує за екіпажем корабля USS Orville, який складається з людей та іншопланетян. На чолі команди знаходиться капітан Ед Мерсер (Сет МакФарлейн), а його першим помічником є його колишня дружина Келлі Грейсен (Адрієн Палікі), чиї відносини значно потеплішали з початку серіалу. Отримавши сигнал лиха з далекої планети, куди ще не ступала нога представника флоту, вони відправляються в небезпечну подорож, яка обернеться для багатьох членів команди справжнім випробуванням.

«Орвілл», де також грають Пенні Джонсон, Скотт Граймз, Пітер Макон, Холстон Сейдж, Дж. Лі та Марк Джексон, повернеться на екрани у кінці року, 30 грудня.

5 серпня 2017,  20:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного серіалу «Орвілл», творцем якого виступає Сет МакФарлейн, показує пригоди капітана космічного корабля Еда Мерсера у втіленні МакФарлейна і його веселої команди, до якої увійшли Едріанн Палікі, Скотт Граймз, Пенні Джонсон та Холстон Сейдж. Вони, як і герої «Зоряного шляху», яким натхненний даний серіал, борознять простори всесвіту, потрапляють в космічні халепи й борються з ворожо налаштованими інiоплянетянами.

Прем'єра 1 сезону, який буде складатися з 13 серій, очікується 10 вересня.

21 травня 2017,  15:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 3 премій «Еммі» і творець «Гріфінів» Сет Макфарлейн придумав пародійний серіал на «Зоряний шлях», чиї події будуть розвиватися в 2300 році і покажуть пригоди екіпажу не дуже працюючого корабля зоряного флоту Землі. Головну роль МакФарлейн виконує тут сам, а компанію йому склали Едріанн ПалікіАгенти Щ.И.Т.»), Чад КоулменХодячі мерці»), Скотт ГраймзШвидка допомога»), Пенні ДжонсонКасл») і Холстон СейджКриза»).

Режисером однієї з серій 1 сезону, чия прем'єра відбудеться восени, став Джон Фавро, який зняв «Залізну людину».