Новини фільмів про (2017 – ...)

28 лютого 2020,  01:11 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер гучного трилера «Полювання», який зняв режисер популярних серіалів «Світ Дикого Заходу» і «Американські боги» Крейг Зобел. І цей фільм вже порівнюють з хітом Джордана Піла «Пастка».

Група схиблених багатіїв-маніяків збирається в глушині для незвичайного полювання... на звичайних людей. Одна з жертв, молода жінка на ім'я Крістал, яку втілює зірка серіалу «Блиск» Бетті Гілпін, відмовляється приймати жахливу реальність і змінює правила гри. Всемогутні мисливці стануть здобиччю. Полювання триває!

Компанію Гілпін в цій боротьбі за виживання складуть Емма Робертс, Джастін Гартлі, Айк Барінхолц та лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк. Українська прем'єра фільму «Полювання» очікується 23 квітня.

25 січня 2020,  17:54 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася дивним трейлером драматичного трилера «Наїзниця» із зіркою відомого серіалу «Блиск» Елісон Брі в головній ролі, який буде зовсім не про коней і скачки.

У новому фільмі сценариста і режисера Джеффа БейниЯкщо твоя дівчина – зомбі», «Малі години») Брі втілює молоду жінку на ім'я Сара, у якій немає друзів і яка дуже любить займатися творчістю, спілкуватися з кіньми і дивитися надприродні детективні серіали. Її бабуся збожеволіла в молодому віці, і тепер з Сарою починають відбуватимуться такі ж дивні речі. Чи зможе вона відрізнити реальність від сну?

Компанію Брі в цій історії складають актори Моллі Шеннон, Меттью Грей Габлер і Деббі Раян. Прем'єра «Наїзниці» відбудеться в понеділок, 27 січня, на кінофестивалі «Санденс», а на Netflix вона стане доступна для перегляду з 7 лютого.

18 червня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі трейлери диснеївської казки «Дамбо», байопіку «Перша людина», горору «Монахиня» та святкового мультфільму «Ґрінч», а також новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», що були представлені минулого тижня.

Читати далі...
22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...