Новини, в яких згадується Кеті Кессіді

20 березня 2020,  19:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Стріла» Кеті Кессіді зараз разом з усіма американцями знаходиться на карантині, але вона не закинула свої тренування, щоб залишатися здоровою і бути в спортивній формі.

Читати далі...
18 січня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Стріла» Кеті Кессіді поділилася крутим танцювальним відео зі зйомок 8 сезону, на якому вона танцює разом з іншою Чорною канаркою Джуліаною Гаркві.

Читати далі...
16 січня 2020,  02:15 | Новини серіалів

Після трагічних подій кросовера «Криза на нескінченних Землях» Стар-Сіті потрібен новий захисник. І в 9 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» естафету Олівера Квіна (Стівен Амелл) приймає його дочка Мія.

У 2040 році у Мії Квін (Кетрін МакНамара) є все, про що вона коли-небудь мріяла, як раптом в її життя вриваються Лорел (Кеті Кессіді) та Діна (Джуліана Гаркві), і події приймають шокуючий оборот, оскільки вони вистежують жертву викрадення, яка має прямий зв'язок з Мією. Щоб допомогти їм, Мія надягає маску, бере в руки лук зі стрілами і становиться новою Зеленою стрілою.

Передостання серія серіалу «Стріла» отримала красномовну назву «Green Arrow & the Canaries» («Зелена стріла і Канарки») і покладе початок його спін-оффу 22 січня по українським часом.

14 січня 2020,  19:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував в мережі 15 кадрів передостанньої серії супергеройського серіалу «Стріла», яка одночасно буде пілотом для його спін-оффу про Мію Квін та двох Чорних канарок.

Читати далі...
22 листопада 2019,  15:39 | Новини серіалів

Привиди минулого повертаються в 6 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», режисером якої став актор Девід Ремсі.

Олівер (Стівен Амелл) лицем до лиця стикається зі смертельною ситуацією, коли йому переходить дорогу Лайла (Одрі Марі Андерсон). Тим часом Лорел (Кеті Кессіді) отримує шанс залагодити свою провину. І промо-ролик розкриває, що це дасть їй зустріч з Квентіном Ленсом (Пол Блекторн).

Серія «Reset» («Перезапуск») прибуде 27 листопада по українським часом.

24 жовтня 2019,  15:57 | Новини серіалів

Промо-ролик 3 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняла його зірка Кеті Кессіді, показує повернення Теї Квін.

Олівер (Стівен Амелл) возз'єднується зі своєю сестрою Теєю (Вілла Голланд) і розповідає їй про те, що в майбутньому він загине. Разом вони відправляються на пошуки по знайомому лабіринту катакомб. Тим часом Джон (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) об'єднуються для спеціальної місії.

Прем'єра серії під назвою «Leap of Faith» («Стрибок віри») відбудеться 30 жовтня за українським часом.

17 жовтня 2019,  01:02 | Новини серіалів

Цілі світи стираються, а команда бореться з часом у 2 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Олівер (Стівен Амелл), Джон (Девід Ремсі), Лорел (Кеті Кессіді) і Татсу (Ріла Фукусіма) шукають дуже важливу людину в плані Монітора (ЛаМоніка Гаррет). У Коннора (Джозеф Девід-Джонс) відбувається сердечна розмова з братом.

Серія «Welcome to Hong Kong» («Ласкаво просимо в Гонконг»), яку зняв режисер Антоніо Негрет, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

25 вересня 2019,  16:26 | Новини серіалів

Фінальний сезон почнеться на самому початку. Канал The CW опублікував в Інтернеті розширений трейлер 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», який покаже фінальну пригоду Олівера Квіна та його команди.

У трейлері Олівер (Стівен Амелл) з притаманною йому похмурістю говорить про те, що він «зможе це витримати, тільки якщо буде впевнений, що його жертва, його смерть захистить тих, кого він любить», після чого згадує кризу, натякаючи на кросовер «Криза на Нескінченних Землях». Разом з цим трейлер наповнений екшеном і розкриває, що у Лорел (Кеті Кессіді) тепер нова коротка стрижка, а також підтверджує повернення Теї (Вілла Голланд), Мойри (Сюзанна Томпсон) і Томмі (Колін Доннелл).

Возз'єднання сім'ї Квінів очікується вже в прем'єрній серії 8 сезону, яка отримала назву «Starling City» («Старлінг-Сіті») і вийде на телеекрани 16 жовтня за українським часом.

15 квітня 2019,  15:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Ленс з «Легенд завтрашнього дня» повертається в 18 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», щоб допомогти своїй сестрі Лорел.

У новій серії колишнього окружного прокурора Стар-Сіті Лорел Ленс (Кеті Кессіді) звинувачують у вбивстві, і вона в костюмі Чорної сирени повертається до свого кримінального минулого. Поки Діна (Джуліана Гаркві) намагається її зловити, Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) відмовляється здаватися і кличе на допомогу Сару (Кейті Лотц), з якою вони мило возз'єднуються в даному фрагменті і згадують минулі часи.

Прем'єра серії «Lost Canary» («Загублена Канарка») відбудеться за українським часом завтра, 16 квітня. Дивіться її промо-ролик.

27 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел розшукують за вбивство в 18 серії 7 сезону супергеройської драми «Стріла».

Закадровий голос у промо-ролику повідомляє, що колишній окружний прокурор Лорел Ленс (Кеті Кессіді) звинувачується у вбивстві, і нам показують, що вона не сидить склавши руки. Одягнувшись в костюм Чорної сирени, Лорел б'ється з поганими хлопцями і дістає гроші зі схованки. Олівер (Стівен Амелл), Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) та Діна (Джуліана Гаркві) намагаються її знайти, поки Лорел повідомляє Фелісіті, що вона весь цей час лише вдавала, що вони подруги.

У подіях серії також візьме участь сестра Лорел Сара (Кейті Лотц).

Серія «Lost Canary» («Загублена Канарка»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде 16 квітня за українським часом.

19 березня 2019,  14:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні секрети про минуле Еміко, сестри Олівера, готуються вийти назовні в 17 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Лорел (Кеті Кессіді) дізнається жахливу інформацію, яка стосується Еміко (Сі Шімука). Бажаючи захистити свою сестру, Олівер (Стівен Амелл) запрошує Лорел разом вести розслідування, що дуже радує Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), оскільки її подруга тепер працює з командою. Але коли все йде не так, як передбачалося, Фелісіті доводиться обирати між командою та Лорел.

Серія «Inheritance» («Спадщина»), яку зняла новий режисер Патія ПрутіБанши: Передісторія»), вийде на екрани 26 березня за українським часом.

22 січня 2019,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував промо-ролик 11 серії 7 сезону серіалу «Стріла», яка стане режисерським дебютом виконавця ролі Діґла Девіда Ремсі.

Минуле повертається, щоб переслідувати Олівера (Стівен Амелл) та Лорел (Кеті Кессіді). Кертіс (Еко Келлум) засмучується, коли дізнається, що Діґл і Лайла (Одрі Марі Андерсон) перезапустили Примарну ініціативу з Діасом (Кірк Асеведо), Чайною Вайт (Келлі Ху), Кейном Вулфманом (Лайам Голл) та Кері Каттер (Емі Гаменік). Тим часом промо робить акцент на напружених відносинах Олівера та його зведеної сестри Еміко Квін (Сі Шімука).

Серія отримала назву «Past Sins» («Гріхи минулого») і прибуде на екрани 29 січня за українським часом.

13 листопада 2018,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел намагається витягнути Олівера з в'язниці в промо-ролику 6 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

В'язниця суворо режиму Слебсайд стає ще більш небезпечною, коли вбивають охоронця. Кожен ув'язнений опиняється під підозрою, і Оліверу (Стівен Амелл) доводиться ще складніше. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) звертається по допомогу до неочікуваного джерела в своїй гонитві за Діазом (Кірк Асеведо), а Лорел (Кеті Кессіді) демонструє свою силу в якості окружного прокурора.

Серія «Due Process» («Правові гарантії»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

6 листопада 2018,  17:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівера намагаються стерти в промо-ролику 5 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яким поділився канал The CW.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається дещо нове про Олівера (Стівен Амелл), що її шокує. Діггл (Девід Ремсі) знову просить Кертіса (Еко Келлум) попрацювати під прикриттям для ARGUS. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві) об'єднується з несподіваним союзником, і промо-ролик розкриває, що це буде Лорел (Кеті Кессіді).

Серія «The Demon» («Демон»), яку зрежисував Марк Бантінг, вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

31 жовтня 2018,  03:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Над Олівером ставлять експерименти у в'язниці в промо-ролику 4 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), кожен окремо, роблять відчайдушні кроки, щоб знайти Діаза (Кірк Асеведо). Нова Зелена стріла втручається, коли палії обирають в якості своєї цілі громадський центр Рене (Рік Гонсалес). На Діну (Джуліана Харкві) тисне мер, щоб вона спіймала лінчувальника. А Лорел (Кеті Кессіді) в даному ролику запитує у Фелісіті, чи готова вона бути нещадною. І Фелісіті відповідає, що їй більше нічого втрачати.

Прем'єра 4 серії «Level Two» («Другий рівень»), яку зняв Бен Ернандес Брей, режисер попередньої серії, відбудеться за українським часом 6 листопада.