Новини, в яких згадується Майлі Сайрус

31 березня 2022,  23:55 | Новини зірок

Відома американська співачка та актриса Майлі Сайрус, яка кілька років тому знімала у Києві свій кліп, виконала пісню на честь України у рамках виступу на фестивалі Lollapalooza.

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
14 серпня 2020,  20:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, дуже гаряче! Співачка і актриса Майлі Сайрус повертає в моду рок-шик 80-х в своєму новому кліпі «Midnight Sky», чия прем'єра відбулася сьогодні.

Читати далі...
16 вересня 2019,  23:36 | Новини зірок

Американська поп-діва Дженніфер Лопез знову довела всьому світу, що відмінно танцює різні танці, включаючи культові танці своїх колег по сцені Бейонсе, Леді Гаги, Брітні Спірс та Майлі Сайрус.

Ставши гостею на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня, Лопез змінила сукню на зручний топ і спортивні штани, щоб станцювати разом з його ведучим Джиммі Феллоном культові танці з музичних кліпів. Вони завзято виконали дуетом танці зі знаменитих кліпів різних декад «Single Ladies», «Bye Bye Bye», «Chandelier», «Oops!...I Did It Again», «Bad Romance», «Gangnam Style» і завершили все в дусі Вітні Г'юстон та її відео «I Wanna Dance With Somebody». Який з цих танців вам сподобався найбільше?

Зараз Лопез можна побачити на великому екрані в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», чий фінальний трейлер дивіться тут.

13 вересня 2019,  16:31 | Новини фільмів

Знамениті американські співачки Майлі Сайрус, Аріана Гранде та Лана Дель Рей стають «Ангелами Чарлі» і показують свою диявольську сторону в стильному кліпі на пісню «Don't Call Me Angel», який був представлений цієї ночі.

Читати далі...
6 вересня 2019,  20:31 | Новини зірок

Сьогодні в Інтернеті відбулася прем'єра очікуваного кліпу Майлі Сайрус на пісню «Slide Away», яку співачка присвячує своєму розставанню з чоловіком Ліамом Гемсвортом.

Читати далі...
15 травня 2019,  18:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Шерлок» Ендрю Скотт знову втілює психопата в офіційному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало».

Читати далі...
15 березня 2019,  20:51 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні промо-туру блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Гемсворт відправився в невелику відпустку з дружиною Ельзою Патакі на австралійський острів Роттнест, де вони зустріли «найщасливіших тварин у світі» квок.

Читати далі...
25 травня 2018,  16:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт вчора підірвав Інтернет за допомогою відео, на якому він разом зі своїми дітьми і собакою танцює під пісню Майлі Сайрус «Wrecking Ball».

В описі до відео актор зазначив, що все починалося як «новаторський кліп», а закінчилося «дикою атакою боягузливого K9», і що «ніколи не варто працювати з дітьми або тваринами».

Сайрус є нареченою молодшого брата Кріса Ліама Гемсворта, вона вже бачила це відео і написала в Instagram, що вважає його «епічним».

Зараз Гемсворт грає бога Тора в блокбастері «Месники: Війна нескінченності».

5 листопада 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Несподіваним гостем вчорашнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» став Ліам Гемсворт. Він з'явився в пародійному скетчі на вікторину «Правильна ціна», де його наречена Майлі Сайрус грала в дуеті з його братом Крісом Гемсвортом (Алекс Моффат). Перед виходом Ліама Сайрус, жартуючи, запитала у Кріса, чи немає у нього випадково брата.

Також в цій сценці взяли участь Ларрі Девід, який зіграв сенатора Берні Сандерса, Кейт МакКіннон, яка спародіювала Тільду Свінтон, й Сесілі Стронг, яка перевтілилася для шоу в Софію Вергара. Алек Болдуін замість свого коронного персонажа Дональда Трампа втілив тут Тоні Беннетта.

Сайрус підтвердила свою заручини з Гемсвортом в жовтні 2016 року, і в останні місяці все частіше з'являються чутки, що вони таємно одружилися, але 24-річна співачка поки не планує весілля, як вона зізналася в інтерв'ю для The Sun on Sunday.

11 жовтня 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Караоке в машині з Джеймсом Корденом повертається! Для його нового випуску ведучий «Дуже пізнього шоу» запросив до себе в машину Майлі Сайрус, з якою заспівав такі її хіти, як «We Can not Stop», «The Climb», «Wrecking Ball», «Party In The USA», «Younger Now» та «Malibu». Також співачка і актриса розповіла про те, що є жахливим водієм і що недавно врізалася в звуковий трейлер біля студії шоу «Голос», а в кінці вони з Корденом спробували навмисне заплакати.

Минулого тижня Сайрус заспівала дуетом з Адамом Сендлером на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» в пам'ять про жертв стрілянини в Лас-Вегасі.

7 жовтня 2017,  15:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернувшись на «Нічне шоу» напередодні свого дебюту на «Суботнім вечором в прямому ефірі», Галь Гадот взяла участь у веселих шарадах з Майлі Сайрус, ведучим Джиммі Феллоном і лідером групи The Roots Таріком Троттером. Гадот зізналася, що це її перша гра в шаради, і, тим не менш, їй вдалося вгадати фільм «Воно» за кілька секунд!

Промо-ролик майбутнього випуску «Суботнім вечором в прямому ефірі», де актриса користується силами Диво-жінки, дивіться тут.

5 жовтня 2017,  17:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Після трагічних новин про масове вбивство людей в Лас-Вегасі ведучий Джиммі Феллон все одно вирішив вийти в ефір, щоб втішити глядачів і подарувати їм трохи світла і надії в такий жахливий час. Для цього він запросив на своє «Нічне шоу» Майлі Сайрус і Адама Сендлера, які дуетом зворушливо виконали композицію британської співачки Дайдо «No Freedom». Виявляється, Сендлер відмінно грає на гітарі й у нього приємний голос, і з Сайрус у них вийшов гарний дует.

У неділю, 1 жовтня, під час музичного фестивалю в Лас-Вегасі 64-річний чоловік відкрив вогонь, убивши 59 людей і поранивши понад 500 людей, згідно з останніми даними Los Angeles Times.

15 вересня 2016,  18:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер комедійного міні-серіалу Вуді Аллена «Криза в шести сценах» показує, як непросто головному герою у втіленні Аллена написати оригінальний сценарій, знайти спільну мову з юною бунтаркою-хіпі Майлі Сайрус і співіснувати з цілою когортою літніх жінок з передмістя, які заразилися революційним духом.

Нещодавно з'явилися офіційні кадри з даного серіалу, на яких можна краще розгледіти його основних персонажів.

31 серпня 2016,  19:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые кадры сериала Вуди Аллена «Кризис в шести сценах» представляют его основных героев, в том числе и героиню в исполнении Майли Сайрус.

Читати далі...