Новини, в яких згадується Адіна Портер

10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
20 жовтня 2018,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відносини між відьмами стають напруженими в промо-ролику 7 серії 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів».

В даному ролику Міріам Мід (Кеті Бейтс) просить у продавця в продуктовому магазині «півтора фунта копит для сатанинських речей». Іві (Джоан Коллінз) та Міртл (Френсіс Конрой) заявляють, що тепер «когось із них можуть вбити» і що «або вб'ють їх, або вб'ють вони». Тим часом Корделія (Сара Полсон) укладає угоду з Дайною (Адіна Портер), а в кінці відео повертається Папа Легба (Ленс Реддік) з «Шабашу», який називає когось «королевою-відьмою» і сміється з цього.

Серія отримала інтригуючу назву «Traitor» («Зрадник»), на кого з персонажів вона натякає, дізнаємося 25 жовтня.

27 вересня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відьми виступають проти антихриста в 4 серії 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів».

Флешбек покаже, як Медісон (Емма Робертс) працює в магазині одягу, де вперше зустрічає Майкла Ленгдона (Коуді Ферн). А в наш час в бункері Міртл (Френсіс Конрой) заявляє Майклу, що світ все ще можна врятувати, але він у це не вірить. Корделія (Сара Полсон) повертає до життя Коко (Леслі Гроссман), Дайну (Адіна Портер) і Меллорі (Біллі Лурд) і звертається до них по допомогу.

Серія «Could It be... Satan?» («Чи може він бути... Сатаною?») прибуде на екрани 4 жовтня за українським часом.

16 серпня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Життя в розпаді.»

Проти ночі вийшов новий тизер 8 сезону популярної горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

Новий сезон «Американської історії жахів» отримав назву «Апокаліпсис» та об'єднає персонажів з 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш» для страхітливого досвіду, який «почнеться з кінця світу».

В майбутніх серіях зіграють Сара Полсон, Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен Джексон, Біллі Лурд, Кеті Бейтс, Біллі Айкнер, Таїсса Фарміга, Адіна Портер, Леслі Гроссман, Габурі Сідібе та Джессіка Ленг.

«Американська історія жахів» повертається на телеекрани восени, 12 вересня.

8 листопада 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Американська історія жахів: Культ» підходить до свого завершення, і ось промо-ролик її фінальної серії.

Персонаж Евана Пітерса своїми висловлюваннями тут дуже нагадує Дональда Трампа, який під час своєї передвиборної гонки обіцяв «знову зробити Америку великою». Він з божевіллям в очах заявляє, що жінки не можуть бути лідерами, що жінки не можуть перемогти, але Еллі (Сара Полсон) та Беверлі (Адіна Портер) якраз задумали зробити це, влаштувавши «справжнє шоу».

Заключна серія сезону «Great Again» («Знову велика») вийде на екрани 15 листопада за українським часом.

19 жовтня 2017,  18:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) підступно посміхається в промо-ролику майбутньої серії серіалу «Американська історія жахів». У цій серії Еллі (Сара Полсон) буде намагатися отримати у нього те, що їй дуже потрібно; Беверлі (Адіна Портер) залякуватиме Вінтер (Біллі Лурд), кажучи, що та даремно сподівається на те, що її старший брат буде милосердним; Еллі звинуватить доктора Вінсента (Шайєнн Джексон); а Кай буде вимагати, щоб тепер його всі називали радником.

Серія «Winter of Our Discontent» («Зима тривоги нашої») вийде на екрани 25 жовтня за українським часом.

11 жовтня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) та Беверлі (Адіна Портер) продовжують плести свою змову в промо-ролику наступної серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів». Також Беверлі стикається з групою небезпечних жінок, Кай запитує Вінтер (Біллі Лурд), чи може він на неї розраховувати, і відео представляє героїню Ліни Данем, яка цілиться в когось із пістолета.

Серія під назвою «Valerie Solanas Died for Your Sins, Scumbag» («Валері Соланас померла за твої гріхи, тварюка») вийде 18 жовтня за українським часом.

2 жовтня 2017,  00:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія горрор-антології «Американська історія жахів» називається «Holes» («Отвори»), і ось до неї дуже тривожний промо-ролик. У ній Кай (Еван Пітерс) об'єднується з Беверлі (Адіна Портер), щоб переконати громадськість у тому, що не можна довіряти своїм лідерам і що тільки він сам приведе вбивць до правосуддя. І все це, поки Еллі (Сара Полсон) таємно стежить за кимось, а потім до неї в будинок стукає перелякана Медоу (Леслі Гроссман).

Серія вийде на екрани 4 жовтня за українським часом.