Новини, в яких згадується Роман Поланські

5 жовтня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер нової романтичної комедії «Фестиваль Ріфкіна» від режисера і сценариста Вуді Аллена, яка досліджує проблему середнього віку і у чоловіків, і у жінок.

Читати далі...
23 вересня 2020,  16:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет приєдналася до зростаючого числа акторів, які пошкодували про те, що знімалися у фільмах Вуді Аллена і Романа Поланські, оскільки цих режисерів давно звинувачують в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях, причому дітей і неповнолітніх.

Читати далі...
24 січня 2020,  18:20 | Новини фільмів

Наприкінці зими на великі екрани вийде новий фільм Романа Поланські «Офіцер і шпигун», заснований на біографії Альфреда Дрейфуса, несправедливо звинуваченого в шпигунстві на німецьку розвідку.

Біографічна драма Поланські покаже, як 5 січня 1895 капітан Альфред Дрейфус (зірка фільмів «Мрійники» і «Чесний чоловік» Луї Гаррель), молодий перспективний офіцер, звинувачений в шпигунстві на користь Німеччини, був засуджений до довічного ув'язнення на острові Диявола. Серед свідків його приниження заслужений полковник Жорж Пікварт (лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден), який стає керівником військового контррозвідувального відділу, що стежив за Дрейфусом. Але коли Пікварт розуміє, що секрети Франції все ще передаються німцям, він опиняється втягнутим в небезпечний лабіринт обману і корупції, що загрожує не тільки його честі, а і його життю.

В український прокат байопік «Офіцер і шпигун» вийде 27 лютого.

11 листопада 2018,  00:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту історичної драми «Справа Дрейфуса», яку зніме режисер Роман Поланскі, приєднався володар премії «Оскар» Жан Дюжарден.

Читати далі...
23 вересня 2017,  22:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер драматичного трилера «Засновано на реальних подіях» за участю Єви Грін, де акторка говорить по-французьки. Це історія про письменницю Дельфін Де Віган (Еммануель Сеньє), яка страждає від депресії, як раптом в її життя вривається яскрава та загадкова Л. у втіленні Грін. Спершу Дельфін інтригує і зачаровує її нова подруга, але поступово Л. починає її лякати.

Детальніше про нову кінокартину Романа Поланскі читайте тут. Її прем'єра відбулася в травні на Каннському кінофестивалі.

22 листопада 2015,  04:32 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Макбет» – история бесстрашного воина и харизматичного полководца, которого сгубили необузданные амбиции и желания.

Вне всякого сомнения, «Макбет» – одно из наиболее знаменитых классических произведений Шекспира, которое и четыре века спустя, наиболее часто и регулярно оживает на театральных подмостках и экранизируется кино- и телережиссерами.

Трагическая повесть о шотландском генерале, терзаемом собственными амбициями и предсказанием о том, что однажды он станет королем Шотландии, веками притягивала внимание актеров, режиссеров и зрителей. Кто только не экранизировал эту пьесу для большого кино – от Орсона Уэлса до Романа Полански. Однако продюсеры See-Saw Films Эйн Каннинг и Эмили Шерман считают, что наши дни – не менее, если не более подходящее время для новой попытки прочтения «Макбета», и одна из многочисленных причин - это появление нового поколения британских актеров.

Читати далі...
24 травня 2015,  13:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследний день 68-го Каннского кинофестиваля состоялась премьера последнего конкурсного фильма этого года, долгожданного «Макбета» с Майклом Фассбендером и Марион Котийяр. Также стали известны лауреаты «Особого взгляда».

Свое видение шекспировской трагедии решил представить в Каннах режиссер Джастин Курзель. На главные роли в свой «Макбет» ему удалось заполучить два таланта, Фассбендера и Котийяр, воплотивших там соответственно одержимого пророчеством быть королем Макбета и его жену.

Среди актеров существует давняя традиция не произносить имя этого шексприровского произведения, называя ее «Шотландская пьеса». Фассбендер сказал, что то говорит ее название, то нет, «все зависит от дня.» В работе над фильмом он был очень впечатлен тем, что Котийяр решилась на роль леди Макбет:

Ведь ее родной язык – французский. Поэтому я подумал, что это очень храбро ее стороны.

Читати далі...