Новини, в яких згадується Гор Вербінські

8 жовтня 2017,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссером супергеройского фильма «Гамбит» с Ченнингом Татумом станет ветеран франшизы «Пираты Карибского моря» Гор Вербински.

Читати далі...
14 червня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила 5-хвилинний фрагмент психологічного трилеру «Ліки від щастя», який не увійшов до остаточного монтажу фільму. В ньому головний герой Локхарт (Дейн ДеХаан), ув'язнений в таємничому санаторії, відправляється на підводні процедури, під час яких бачить дивні речі, включаючи минуле й теперішнє Ханни (Мія Гот). Від цього епізоду вам напевно знову стане не по собі.

В український прокат кінокартина Гора Вербінскі вийшла в квітні. Нашу рецензію на неї читайте тут.

7 квітня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в український прокат психологічного трилера з елементами детективу «Ліки від щастя» ділимося з вами новим напруженим фрагментом, що показує, як герой Дейна ДеХаана, опинившись в забороненому крилі зловісного санаторію, намагається на милицях втекти від його персоналу, але директор у втіленні Джейсона Айзекса все одно його знаходить.

Квитки на сеанси нового творіння режисера «Дзвінка» Гора Вербінські ви можете придбати на нашому сайті.

31 березня 2017,  17:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик трилера «Ліки від щастя» з Дейном ДеХааном розкриває, що загадковий санаторій, звідки ще ніхто не повертався, був відбудований після страшної пожежі, влаштованої селянами, бо в ньому раніше ставилися над людьми моторошні експерименти. Але чи залишилися ті жахіття в минулому?

В український прокат фільм Гора Вербінські вийде 6 квітня.

27 березня 2017,  12:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик психологічного трилера «Ліки від щастя», який краще дивитися при світлі дня, оскільки він є досить моторошним. Так, Дейну ДеХаану доведеться зіткнутися в цьому загадковому санаторії зі справжніми монстрами.

Повноцінний український трейлер нового фільму Гора Вербінські, чия прем'єра відбудеться на наступному тижні, дивіться тут.

19 лютого 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент психологічного трилеру Гора Вербінські «Ліки від щастя» показує дивну розмову, що герой Дейна ДеХаана, який нещодавно прибув в таємничий санаторій в Альпах, веде з його давньою пацієнткою у виконанні Мії Гот. Він вважає, що скоро покине це місце, але дівчина заявляє, що це ще нікому не вдавалося.

Попередній фрагмент фільму, де головного героя занурюють в бак для сенсорної депривації, дивіться тут.

7 лютого 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося ТБ-ролик з Супербоула для детективного трилера Гора Вербінські «Ліки від щастя», в якому Дейн ДеХаан часом нагадує свого Зеленого гобліна з фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга». Чи зможе він вибратися з цього закритого санаторію, де люди сходять з розуму?

Український трейлер кінокартини, яка вийде в прокат вже наступного тижня, дивіться тут.

20 грудня 2016,  19:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер детективного трилера «Ліки від щастя» відправляє нас разом з головним героєм у втіленні Дейна ДеХаана в закритий оздоровчий центр, звідки ще ніхто не виходив, та знайомить з його дивними мешканцями і зловісними лікарями, яких зіграли Міа Гот, Джейсон Айзекс та Селія Імрі.

Кінокартина, знята режисером «Дзвінка» Гором Вербінські, вийде в український прокат 16 лютого.

20 жовтня 2016,  15:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері детективного трилера «Ліки від щастя» молодий керівник, якого грає Дейн ДеХаан, опиняється в таємничому «оздоровчому центрі» в Альпах, чиї процедури виявляються більш зловісними, аніж лікувальними.

Режисером кінокартини виступив Гор Вербінськи, який зняв «Дзвінок» та першу трилогію «Пірати Карибського моря».

2 червня 2016,  21:31 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

Вторая часть приключений капитана Джека Воробья «Пираты Карибского моря: Сундук мертвеца» оказалась не столь богатой на запоминающиеся выражения, как первая, но и в ней набралось почти полсотни любопытных цитат.

Читати далі...
27 березня 2016,  13:18 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявилося, що вибрати кращі цитати з фільму «Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини», номінованого на 5 «Оскарів», справа нелегка, якщо себе обмежувати в цифрах. Тому представляємо цілих 65 кращих цитат з цього пригодницького шедевра студії Disney.

Читати далі...
16 листопада 2013,  19:23 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Уолтер Митти: Обычный человек, предающийся мечтам о необычных приключениях

Подлинную силу наших фантазий можно почувствовать, когда они начинают влиять на нашу реальную жизнь. Именно это происходит в созданном Беном Стиллером современном варианте одной из самых популярных фантастических историй всех времен, поистине классического сюжета  о  неудержимом  соблазне  фантазий – рассказе Джеймса Тёрбера «Тайная жизнь Уолтера Митти». Бен Стиллер взял этот классический рассказ 1939 г. на двух с половиной страницах и превратил его в эпическую  комедию, события которой происходят в XXI веке, а главный герой обнаруживает, что реальная жизнь «взрывает» мир его безудержных фантазий. 

Этот Уолтер Митти (Бен Стиллер) – современный мечтатель, обычный фоторедактор в журнале, который постоянно скрывается от своей унылой обыденности в мире фантазий, а там царит подлинный героизм, искренняя любовь и вечная победа добра над  злом. Но когда Митти и его коллега, которую он тайно обожает (Кристен Уиг), действительно сталкиваются с угрозой потерять работу, Уолтер должен совершить нечто невообразимое: предпринять настоящие действия – невероятное путешествие по миру, превосходящее все его фантазии. 

Для Бена Стиллера фильм «Тайная жизнь Уолтера Митти» стал возможностью посмотреть на этот классический американский сюжет свежим взглядом с позиций современности.  Еще в старших классах Бен впервые прочитал рассказ Джеймса Тёрбера. Это произведение, почти сразу после публикации в The New Yorker, произвело на читателей сильное впечатление, сохранившееся на долгие годы. По этому рассказу была снята замечательная  кинокомедия  в 40-е годы, поставлено множество пьес, а в лексикон вошла фраза «он – это  Уолтер  Митти», означающая  человека, который больше сил тратит на пустые мечтания, чем на реальную жизнь. 

Сейчас у Стиллера появилась возможность переместить мечтателя из рассказа Джеймса Тёрбера в многогранную и сложную современную жизнь с ее социальными сетями, сокращениями и модернизациями и развить сюжет дальше, в комедийном, драматическом и кинематографическом плане, добавив сюда все визуальные возможности современного кинопроизводства. 

Больше всего в этом сюжете мне нравится то, что его нельзя отнести к какому-то одному жанру, в нем есть комедия, в нем есть драма, в нем есть приключения, здесь происходят обычные и невероятные события. Но в центре всего - персонаж, с которым, как мне кажется, может соотнести себя каждый: это - человек, который живет будничной современной жизнью, а в голове у него совсем другой мир. Для меня этот персонаж является воплощением всего того, что мы придумываем о себе и о мире, но никогда никому не говорим. 

Бен Стиллер
Читати далі...
11 червня 2013,  01:58 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Творці епічної франшизи Disney «Пірати Карибського моря» - продюсер Джері Брукхаймер та володар премії «Оскар» Гор Вербінськи представляють новий захоплюючий пригодницький бойовик САМОТНІЙ РЕЙНДЖЕР. Одні з найвидатніших кінематографістів нашого часу об’єднали свої зусилля для того, щоб розповісти неймовірну пригодницьку історію, в якій динамічні сцени гармонійно переплітаються з карколомним гумором.

У головних ролях: Армі Хаммер, Джонні Депп, Хелена Бонем Картер.
У кінотеатрах України з 3 липня.

1 червня 2013,  00:52 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ґор Вербінські, Джері Брукхаймер та Джонні Депп знову поєднали свої таланти у новому проекті. Цього разу події розгортатимуться на Дикому Заході, де правосуддя контролюють двоє -- обдарований індіанець та врятований ним рейнджер.

У кінотеатрах України і Росії з 4 липня.