Новини, в яких згадується Бред Берд

19 липня 2018,  15:38 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм від Disney і Pixar «Суперсімейка 2» виявився більш прибутковим за сиквели супергеройських екшенів з цілим ансамблем реальних акторів «Дедпул 2» і «Вартові Галактики 2».

Читати далі...
2 липня 2018,  16:26 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Збори супергеройського мультфільму «Суперсімейка 2» перевершили збори оригіналу «Суперсімейка», який вийшов на екрани в 2004 році.

Читати далі...
15 червня 2018,  20:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент мультфільму від Pixar і Disney «Суперсімейка 2» показує повернення улюбленої всіма дизайнерки супергероїв Едни Мод.

В «Суперсімейці 2» Еластика (Холлі Хантер) відправляється в свою сольну місію, залишаючи містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон) сидіти з дітьми. Домашні турботи перетворюють супергероя на невиспаного зомбі, тому він разом з непосидючим малюком Джек-Джеком звертається по допомогу до давньої подруги Едни Мод (Бред Берд), яка завжди дасть чесну пораду.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Суперсімейка 2», який вийшов в український прокат 14 червня.

Квитки на сеанси «Суперсімейки 2» ви знайдете в нашій афіші.

14 червня 2018,  01:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройська сімейка Парров дебютувала на великому екрані в 2004 році, і з тих пір глядачі різного віку з величезним нетерпінням чекали сіквела їх пригод. За ці 14 років очікування встигло вирости ціле покоління шанувальників «Суперсімейки», але її герої не постаріли ні на день. У «Суперсімейці 2» Боб, Хелен, Фіалка, Деш і Джек-Джек – все така ж звичайна сім'я з незвичайними здібностями, і вони готові рятувати світ вдруге, вирішуючи по ходу справи свої сімейні проблеми.

Читати далі...
7 червня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Суперсімейка 2», що показує Паррів під час їх битви з давнім противником.

Сиквел оскароносної «Суперсімейки» почнеться з того самого моменту, на якому закінчилася перша частина пригод сім'ї супергероїв Паррів. Їх місто за допомогою величезної бурової машини тероризує суперлиходій Шахтар Підривашкін (Джон Ратценбергер), тому Боб (Крейг Т. Нельсон), Хелен (Холлі Хантер), Вайолетт (Сара Вауелл), Деш (Хак Мілнер) та малюк Джек-Джек кидаються на захист його жителів, рятуючи бабусь від машин, що летять на них.

Дивіться другий український ТБ-ролик «Суперсімейка 2». У прокат мультфільм Бреда Берда виходить 14 червня.

Квитки на сеанси «Суперсімейки 2» скоро з'являться в нашій афіші.

14 травня 2018,  20:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер очікуваного мультфільму «Суперсімейка 2» показує трійцю нових супергероїв, які знаходяться під впливом гіпнотичного суперлиходія.

Читати далі...
13 квітня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який складається практично повністю з нових моментів.

Глава передової телекомунікаційної компанії Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) є великим фанатом супергероїв і вирішує повернути їх знову в моду, найнявши Еластику (Холлі Хантер), щоб вона рятувала світ. Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за трійцею бунтівників Фіалкою (Сара Вауелл), Дешем (Хак Мілнер) і Джек-Джеком, але коли над містом нависає нова суперлиходійська загроза, сім'я Паррів об'єднується з Фрозоном (Семюел Л . Джексон) і знову надягає свої супергеройські костюми.

Дивіться новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер захоплюються дизайнеркою Едною Мод (Бред Берд). У кіно з 14 червня.

7 квітня 2018,  01:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ікона. Художниця. Легенда. Една Мод повернулася, дорогенькі.»

Кіностудії Disney та Pixar випустили оригінальний промо-ролик свого майбутнього мультфільму «Суперсімейка 2», присвячений улюблениці публіки Едні Мод.

Една Мод, чиїм голосом знову буде режисер Бред Берд, є всесвітньо відомим дизайнером, яка прославилася не тільки завдяки створенню витворів мистецтва для червоних доріжок, а й дизайном суперкостюмів для сім'ї супергероїв Паррів. В даному промо-ролику її талантом захоплюються знамениті моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер, а в кінці відео показує нові моменти «Суперсімейки 2» й розкриває новий костюм супергероїні Еластики (Холлі Хантер), дизайнером якого, на жаль, не є Една, що її сильно обурює.

Перед мультфільмом «Суперсімейка 2» буде показана короткометражна анімація «Бао». У кіно з 14 червня.

20 лютого 2018,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Pixar продовжує радувати шанувальників мультфільму «Суперсімейка» тизерами сіквела, які присвячені Зимовій Олімпіаді 2018.

Читати далі...
21 листопада 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український тизер-трейлер мультфільму від Disney і Pixar «Суперсімейка 2»!

Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон), Еластика (Холлі Хантер), Фіалка (Сара Вавелл) і Деш (Хак Мілнер) повертаються разом з найменшим та найбільш пустотливим членом своєї сімейки — Джек-Джеком, який в першому трейлері влаштовує своєму батькові вогняну ситуацію.

Мультфільм Бреда Берда, який отримав за першу «Суперсімейку» премію «Оскар», вийде в український прокат 14 червня 2018 року.

19 грудня 2016,  01:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Семюел Л. Джексон приступив до озвучення супергероя Фреона в «Суперсімейці 2».

Читати далі...
18 травня 2015,  15:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Бред Берд підтвердив, що його наступним проектом стане продовження анімаційних пригод сім'ї з супергеройскими здібностями «Суперсімейка 2».

Про те, що сіквелу бути, студія Disney повідомила ще в березні 2014 року. Нарешті, проект обзавівся режисером і сценаристом, тим самим, який створював «Суперсімейку» 2004 року.

Мультфільм тоді став справжнім хітом Pixar, отримавши 2 «Оскара», премію BAFTA і премію AFI Awards за Кращий фільм року.

Берд розповів в інтерв'ю, що у нього вже є начерки сценарію до «Суперсімейці 2»:

У мене залишилося багато ідей для першої «Суперсімейки», які мені подобаються і які мені не вдалося втілити в оригіналі. Є ідеї, які я хочу розвинути, але в «Суперсімейці» не було для цього достатньо часу. Також у мене з'явилися нові ідеї, і я думаю, що цього буде достатньо, щоб зняти цікаву кінокартину.

Серед інших відомих кінокартин режисера: мультфільми «Сталевий гігант», «Рататуй» і шпигунський екшен «Місія нездійсненна: Протокол Фантом».

На цьому тижні виходить у прокат пригодницька фантастика «Земля майбутнього» із Джорджем Клуні і Х'ю Лорі, яку зняв Берд, а вже після прем'єр він повинен повернутися до роботі над «Суперсімейкою 2».

Також режисер повідомив, що нещодавно розмовляв з президентом Lucasfilm Кетлін Кеннеді про можливості зняти один з фільмів франшизи «Зоряні війни», але за неї всерйоз тепер взявся Джей Джей Абрамс, а Берд поки буде займатися «Суперсемейкой 2».