Новини, в яких згадується Кріс Купер

4 травня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне не пам'ятає свого імені і дати народження в офіційному трейлері 2 сезону психологічного трилера «Повернення додому», яким поділився стримінговий сервіс Prime Video.

Читати далі...
9 квітня 2020,  13:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка номінованого на «Оскар» фільму «Приховані фігури» Жанель Моне приходить на зміну Джулії Робертс в новому сезоні психологічного трилера «Повернення додому».

Читати далі...
19 лютого 2020,  03:52 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У другій половині минулого століття – з 1968 по 2001 рік – американських дітей приковувала до телевізора освітня програма «Сусідство містера Роджерса». Добродушний містер Роджерс спілкувався з дітьми на різні теми, включаючи ті, які батьки уникають, як, наприклад, гнів, заздрість, розлучення і навіть війна. Але він робив це з відкритим серцем і щирим бажанням допомогти дітям впоратися з їхніми почуттями, тому став справжнім героєм для кількох поколінь американців, а на його роль в байопіку «Чудовий день в нашому районі» запросили іншого улюбленого всіма американського героя – актора Тома Генкса!

Читати далі...
27 січня 2020,  19:01 | Новини фільмів

Поки в США триває суд щодо імпічменту президента Дональда Трампа, режисер Джон Стюарт представляє перший трейлер своєї сатиричної комедії на сучасну американську політику «Irresistible».

Фільм «Irresistible» розповість про консультанта демократичної партії Гері Зіммера (номінант на премію «Оскар» Стів Карелл), який вирішує допомогти полковнику морської піхоти у відставці (лауреат премії «Оскар» Кріс Купер) стати мером невеликого міста в штаті Вісконсін. У трейлері Гері вирушає на ферму до свого кандидата і незабаром після початку кампанії стикається зі своєю опоненткою з партії республіканців (номінантка на премію «Золотий глобус» Роуз Бірн), яка не зупиниться ні перед чим, щоб потопити Гері і його кандидата.

Продюсерами цієї політичної комедії виступають володарі премії «Оскар» Бред Пітт і Деде Гарднер. Прем'єра фільму «Irresistible» відбудеться у травні.

30 грудня 2018,  15:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Генкс посміхається, сидячи на порозі свого трейлера, на першому офіційному знімку зі знімального майданчика його наступного фільму «Ти – мій друг».

Читати далі...
9 вересня 2016,  12:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер кримінальної драми «Нічне життя», знятої Беном Аффлеком, представляє його в образі самовпевненого гангстера, який стрімко підіймається вгору своєї кримінальної організації. Ось тільки його кохана у втіленні Зої Салдани не впевнена в тому, що він досить жорстокий для такої професії.

У фільмі також зіграли Скотт Іствуд, Сієнна Міллер, Брендан Глісон, Ель Фаннінг і Кріс Купер, а його продюсером виступив Леонардо ДіКапріо.

31 липня 2016,  22:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Первого мстителя: Противостояние» Элизабет Олсен присоединилась к касту драмы «Свет на разбитом стекле».

Читати далі...
29 червня 2013,  00:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі найсвіжіший російський трейлер до фільму (ще немає навіть на Кінопоіску :D), знятому за п'єсою, відзначеною Пулітцерівською премією, під продюсуванням Джорджа Клуні і режисурою Джона Уеллса (успішні серіали Безстидники і Швидка допомога). Крім того, у фільмі знялася ціла кавалькада іменитих акторів: Меріл Стріп, Джулія Робертс, Юен МакГрегор, Кріс Купер, Ебігейл Бреслін, Бенедикт Камбербетч, Джульєтт Льюїс, Марго Мартіндейл, Дермот Малруні, Сем Шепард.
Чи вийде фільм в Україні, поки не відомо, а от у Росії дата прем'єри в кінотеатрах відома - 30 січня 2014 року.

Серпень-місяць. Беверлі Вестон - поет, що погруз у пияцтво, у той час як його дружина Вайолет, яка страждає від раку ротової порожнини, пристрастилася до наркотиків. Беверлі вирішує найняти для Вайолет доглядальницю і кухаря...