Новини, в яких згадується Стів Зан

Рецензія на фільм «8-бітне Різдво»
Нова святкова класика з ностальгією за 80-ми
8 грудня 2021,  03:12 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У другий рік пандемії, коли збори фільмів у кінотеатрах все ще залишають бажати кращого, восени та взимку на великі екрани виходять здебільшого або блокбастери, або потенційні номінанти на «Оскар» із зірковим кастом, за рідкісним винятком. І у цей виняток, на жаль, не увійшли різдвяні та новорічні сімейні комедії, проте цю нестачу з лишком вирішили компенсувати американські телеканали та закордонні стримінгові сервіси. Наприклад, платформа HBO Max та студія Warner Bros. вирішили порадувати глядачів картиною «8-бітне Різдво», яка, напевно, для багатьох виявиться приємним кіносюрпризом під ялинкою.

Читати далі...
20 листопада 2020,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Amazon Prime поділилася атмосферниv трейлером очікуваної драми «Дядько Френк», який повідомляє, що його онлайн-прем'єра відбудеться на американський День подяки, тобто 25 листопада.

Читати далі...
14 липня 2017,  20:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь выхода приключенческо-фэнтезийного экшена «Война за планету обезьян» на большие экраны студия 20th Century Fox представила два десятка новых кадров.

Читати далі...
14 червня 2017,  19:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий чи то трейлер, то чи розширений фрагмент «Війни за планету мавп» присвячений знайомству мавп Цезаря (Енді Серкіс) з самотньою Поганою мавпою (Стів Зан), яка зовсім не така погана, як припускає її ім'я. Він родом із зоопарку і, на жаль, є останнім зі своїх, хто залишився в живих. А очі цього нового героя заглядають прямо в душу.

Попередній трейлер, де була представлена дівчинка Нова (Амья Міллер), дивіться тут. Кінокартина Метта Рівза увійшла в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

9 жовтня 2016,  22:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студия 20th Century Fox обнародовала описание сюжета «Войны за планету обезьян», раскрывающего некоторые детали об основном конфликте фильма и его главном злодее.

Читати далі...
30 квітня 2016,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые кадры драмы «Фантастический капитан» показывают Вигго Мортенсена в образе отца-одиночки, воспитывающего шестерых детей.

Читати далі...
16 червня 2015,  12:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Труднощі з виробництвом «Доброго динозавра» тривають. На цей раз студія Pixar вирішила змінити його акторський склад озвучення, серед якого з'явилася Анна Пекуін.

Раніше «Добрий динозавр», чий вихід планувався ще влітку 2014 року, відчував сюжетні труднощі, і коли, нарешті, вийшов перший трейлер, студія продовжила вносити зміни в своє нове творіння.

Зірка «Людей Ікс» і «Справжньої крові» Анна Пекуін озвучить в мультфільмі тиранозавра Ремсі. Самого динозавра Арло, який після важкого випадку відправляється в незабутню подорож, де знаходить друга в особі хлопчика, озвучить Реймонд Очоа. 13-річний актор вже встиг взяти участь у створенні багатьох мультфільмів, серед яких «Різдвяна історія» і «Університет монстрів».

Також в оригіналі тепер можна буде почути голоси Джеффрі РайтаСтіва ЗанаДжека БрайтаА. Дж. БакліСема Елліотта і Маркуса Скрібнера.

У режисерському кріслі мультфільму залишається Пітер Сон, який замінив Боба Пітерсона. Раніше голос динозавра Арно повинен був дати 29-річний Лукас Нефф відомий за головною роллю в серіалі «Виховуючи Хоуп». Компанію йому складали Джон Літгоу Френсіс МакДорманд Джуді Грір і Ніл Патрік Харріс.

Для Пекуін, яка виграла свій «Оскар» в 11 років за свою дебютну роль у драмі «Піаніно», це буде перший проект з часів закінчення серіалу «Справжня кров». І в розробці зараз знаходиться серіал «Мадам Ікс», де вона виступає продюсером і зіграє головну роль.

Прем'єра «Доброго динозавра» запланована на 26 листопада, і хочеться вірити, що більше переносити її не будуть.