Новини, в яких згадується Джон Слеттері

8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
1 серпня 2019,  22:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кохання знайде свою правду. Американський стримінговий сервіс Amazon опублікував в мережі зворушливий тизер-трейлер своєї майбутньої романтичної антології «Modern Love» від режисера фільмів «Одного разу» й «Почати спочатку» Джона Карні.

Серіал «Modern Love» («Сучасне кохання») покаже 8 реальних романтичних історій, які відбулися в Нью-Йорку.

Героїв цих різних історій кохання зіграють такі відомі актори і актриси, як Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей, Кетрін Кінер, Джон Слеттері, Дев Патель, Гарі Карр, Олівія Кук та Ендрю Скотт.

Всі серії серіалу «Modern Love» стануть доступні для перегляду 18 жовтня.

16 серпня 2018,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Божевільні» Меттью Вейнер возз'єднує Крістіну Гендрікс і Джона Слеттері в офіційному трейлері свого нового серіалу «Романови».

«Романови» будуть сучасною серіальною антологією, чиї події розвиваються на 3 континентах, в 7 країнах, і розкажуть 8 історій про людей, які вважають, що в тій чи іншій мірі є нащадками знаменитої російської королівської сім'ї Романових.

Компанію Гендрікс і Слеттері складуть Аарон Екхарт, Дайан Лейн, Ізабель Юппер, Аманда Піт, Джек Г'юстон і Кетрін Хан.

Прем'єра нового серіалу Вейнера відбудеться цієї осені, 12 жовтня.

22 березня 2017,  21:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році на екрани виходять два байопіки про легендарного прем'єр-міністра Великої Британії Вінстона Черчилля: «Важкий час» з Гері Олдманом і «Черчілль» з Брайаном Коксом. До другого з них, що розповідає про найбільш напружені 24 години в кар'єрі Черчілля перед висадкою союзних військ в Нормандії, яка змінила хід Другої світової війни, сьогодні був представлений перший трейлер.

У світовий прокат «Черчілль», де також зіграли Міранда Річардсон, Джон Слеттері і Елла Пернелл, виходить 2 червня.

31 січня 2016,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «В центре внимания», номинированная на 6 «Оскаров», в том числе претендующая и на звание Лучший фильм, в украинских кинотеатрах выйдет в феврале.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
1 грудня 2015,  19:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 30 ноября, в Нью-Йорке прошла 25-я церемония награждения Gotham Independent Film Awards, отметившая лучшие фильмы, режиссеров и актеров американского независимого кино 2015 года.

Читати далі...
30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...
21 червня 2015,  17:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Цього літа Сет МакФарлейн повертається в якості сценариста, режисера і актора озвучування у новій вибуховій комедії «Третій зайвий 2» - другій частині комедійного блокбастера про найбільш несамовитого плюшевого ведмедика в світі. Разом із своїм найкращим другом Джоном Бенетом (Марк Волберг) вони увірвуться до кінотеатрів 25 червня 2015.

Читати далі...
20 лютого 2015,  13:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стильная драма «Безумцы», рассказывающая о работе и личных интригах американских рекламщиков в 1960-х годах, в этом году подходит к своему завершению. И вот в последний раз его основной актерский состав собрался на промо-фотографиях, примерив на себя яркие образы и рассказав о том, чего стоит ждать от финала.

Основная шестерка сериала Джон ХэммЭлизабет МоссВинсент КартайзерДженьюэри ДжонсКристина Хендрикс и Джон Слэттери в образах Дона, Пегги, Пита, Бетти, Джоан и Роджера возвращаются для финального прощания.

Создатель сериала Мэттью Уэйнер о центральных персонажа и актерах в финале «Безумцев»:

Сериал сильно сосредоточился на этих героях. Здесь некуда отступать. Мы действительно должны, как в первом сезоне, сфокусироваться на этих людях. Последние семь серий, могу сказать, что каждая из них вызовет ощущение финала сериала.

Читати далі...