Новини, в яких згадується Люк Бессон

22 червня 2019,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Люк Бессон повертається до рейтингу 18+ у своєму новому бойовику «Анна», головну роль в якому виконує російська супермодель Саша Лусс.

Читати далі...
15 червня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це складно назвати відпусткою. Саша Лусс круто б'ється з бандитами в першому офіційному ТБ-ролику бойовика Люка Бессона «Анна».

Творець культових фільмів «Леон», «Нікіта» та «Люсі» познайомить нас з новою сильною героїнею на ім'я Анна (Саша Лусс). Вона працює моделлю, завдяки чому отримує доступ до світських тусовок в Європі, де підробляє найманою вбивцею.

Також у бойовику Бессона знялися Хелен Міррен, Люк Еванс і Кілліан Мерфі.

Дивіться український трейлер фільму «Анна». У кіно з 18 липня.

25 квітня 2019,  16:45 | Оновлення

Вийшов український трейлер бойовика «Анна» Люка Бессона про російську найману вбивцю з топ-моделлю Сашею Лусс в головній ролі. Французький режисер не тільки поставив картину, але і сам написав сценарій.

За сюжетом фільму російська модель стає найманою вбивцею і виконує замовлення уряду. Це історія Анни, чия незрівнянна краса приховує вражаючу міць та смертоносний талант найнебезпечнішого найманого вбивці у світі.

Фільм «Анна» вийде в прокат 18 липня.

12 квітня 2019,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових бойовиків «Леон», «Нікіта» та «Люсі» Люк Бессон повертається до свого коронного жанру в своїй наступній картині, яка за традицією була названа на честь головної героїні «Анна».

«Анна» буде екшен-трилером, який розповість про молоду у красиву дівчину Анну Полятову (Саша Лусс). Вона є російською моделлю, але це лише прикриття, оскільки її краса приховує неймовірну силу і навички, які роблять Анну одною з найнебезпечніших найманих вбивць у світі.

Світова прем'єра нового творіння Бессона, де також зіграли Люк Еванс, Кілліан Мерфі та Хелен Міррен, відбудеться у червні.

5 березня 2018,  01:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий дубльований трейлер пригодницької комедії «Таксі 5», яку продюсує Люк Бессон.

На зміну легендарним Даніелю (Самі Насері) та Емільену (Фредерік Діфенталь) приходить новий дует для боротьби зі злочинністю. Поліцейський, якого щойно перевели в поліцію Марселя, отримує завдання заарештувати групу італійських грабіжників, які ганяють на потужній машині Ferrari. А допомагати йому в цій справі буде старший племінник Даніеля, жахливий водій, який сідає за кермо легендарного білого таксі. В образі комісара Жибера в «Таксі 5» повертається Бернар Фарсі.

Українська прем'єра фільму Франка Гастамбіда відбудеться 11 квітня.

14 серпня 2017,  03:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Люк Бессон з дитинства був шанувальником фантастичних коміксів «Валеріан і Лорелін», і ось нарешті технології дозволили йому втілити давню дитячу мрію на великому екрані – зняти екранізацію їх космічних пригод. Та чи вийшла вона такою епічною, як замислювалася?

Фільм відкривається хронікою польотів людей в космос і епізодом, що показує, як спершу людські станції стикуються в космосі, створюючи основу для міста над Землею, а потім до них приєднуються і інопланетяни. Потім нас відправляють на планету Мюл з її перлинними жителями, яку раптово знищують величезні військові кораблі, які падають з неба. Здається, ми потрапили в абсолютно новий світ, але після історія стрімко починає втомлювати своїми нудними персонажами, включаючи головних героїв, і передбачуваними сюжетними поворотами, а також абсолютно не радує візуальною частиною, на яку було витрачено стільки грошей (понад 170 мільйонів доларів). І ось вже через годину, коли весь попкорн був з'їдений, починаєш цікавитися у сидячих поруч глядачів (хоча я і сама повинна це знати, адже я критик), як довго все це триватиме... Після виявилося, що фільм йшов більше 2 годин, але було таке відчуття, що всі 4.

Відкривати місто тисячі планет і інші закутки галактики Бессона нас відправляють в компанії бравих агентів майора Валеріана (на вигляд йому років 25, а вже майор) і сержанта Лорелін (на вигляд їй теж 25, але з просуванням по службі їй пощастило менше). Спершу вони літають на своєму зорельоті по космосу, потім полюють на контрабандистів на базарі, який розташований в іншому вимірі (там все відбувалося наскільки швидко, що вникнути в цю хитромудру концепцію не було часу), і в результаті прибувають до міста тисячі планет під назвою Альфа, де повинні виконати складну місію. Загадкові істоти викрадають командора Аруна Філітта, їх боса, і Валеріану з Лорелін доведеться напролом мчати за ними на інший кінець цього складного міста, дрейфуючого у космосі, щоб врятувати його і розкрити жахливу змову. В доповнення їм потрібно охороняти останню істоту у своєму виді – конвертора, який здатний розмножувати все, що з'їсть, включаючи перлини, володіючи силою атомної електростанції (або навіть більше). Встежити за всім, що відбувається складно, тому в один прекрасний момент просто вимикаєш свою увагу, а на екран все продовжують і продовжують вискакувати чергові інопланетяни, яких тут же забуваєш.

Мені подобається Дейн ДеХаан, в недавньому «Ліки від щастя» він був гарний, але Валеріан – не його роль. Тут з нього відчайдушно намагаються зліпити когось на зразок Зоряного лорда з «Вартових Галактики» – такого космічного мачо, але це не типаж ДеХаана, не його амплуа. А от Кара Делевінь, чиєю найцікавішою на сьогоднішній день роллю є Чародійка в «Загоні самогубців», в образі Лорелін виглядає занадто впевнено на тлі ДеХаана, який частенько переграє. Зате вона відчуває себе в скафандрі космічного агента, як риба у воді, чим постійно витісняє Валеріана на другий план, і змушує замислитися над тим, чому фільм названий на його честь, а не її.

Але найбільше у відносинах Валеріана і Лорелін дратує те, що хімії між акторами нуль, але за сюжетом вони повинні бути шалено закохані одне в одного. Більше того, на початку фільму Валеріан робить Лорелін незручну пропозицію, яку потім не раз повторює на його протязі. Дивитися на це без новокаїну дуже складно. Бессон ніби примушує їх бути разом силою своєї уяви, а вони відштовхуються один від одного ще далі.

Клайв Оуен тут втілює найзаїждженішого лиходія, який вам може зустрітися на просторах всесвіту. Сценарій відчайдушно намагається створити інтригу навколо історії зі знищеною планетою, але з перших секунд появи на екрані ясно, що це був його командор. А нам цю «новину» підносять у фіналі, через 2 години, як щось, що повинно нас вразити.

На роль однієї з ключових інопланетянок – гламопода на ім'я Баббл – Бессон запросив співачку Ріанну, яка останнім часом все частіше пробує себе в якості актриси. Її Баббл володіє здатністю перетворюватися в будь-яку живу істоту і працює в барі на околиці Альфи, де її і знаходить Валеріан. Спершу вона демонструє йому всі свої принади в еротичному танці біля шеста, а після герой визволяє її з рабства і відправляється з її допомогою рятувати свою напарницю/кохану Лорелін з лап людиноїдних булан-баторов (черговий вид інопланетян). Це друга більш-менш велика роль Ріанни на великому екрані після провального «Морського бою», і їй ще працювати і працювати над своєю грою, оскільки в образі синього гламопода зі щупальцями вона виглядає набагато цікавіше, ніж зі своїм справжнім обличчям і тілом, нехай і вбрана в різні костюми. Сподіваюся, що «Восьми подруг Оушена» їй пощастить більше.

Коли кажуть, що «Валеріан» знаходився в розробці 40 років, то намагаються вразити нас настільки довгим шляхом комікса на великий екран, але насправді його просто перетримали на стадії передпродакшн. Бессон сам згадував, що саме «Аватар» і його спецефекти дозволили зняти «Валеріана», і в цьому полягає основна проблема даного фільму. Він не став першим, він став черговим позашлюбним (тобто позафраншизним) нащадком «Аватара», в чиїй ДНК присутні далекі гени «Зоряних воєн». Дуже далекі, оскільки на відміну від «Валеріана» «Зоряні війни» вміють створювати нові правдоподібні планети і істот, які органічно живуть в кадрі, а не кидаються на глядача довгим списком імен і здібностей, як з міжгалактичної енциклопедії, що знатно стомлює при перегляді. В результаті у режисера вийшов якийсь «Аватар» для дітей. Така собі дитяча наукова фантастика, яку не хочеться передивлятися.

Дивишся «Валеріана» і виникає відчуття, що Бессон хотів вмістити в ньому одразу все. У результаті фільм зі своїми 200 видами істот зі складною назвою став схожим на міжпланетний вінегрет. Якщо не підглядати попередньо їх імен в інтернеті, можу сказати, що з усіх запам'ятався малюк Да – круглопика маленька істота зі злісною матусею. Ну і конвертер, якого могли б назвати і звучніше. До речі, конвертер і надміцні скафандри Валеріана і Лорелін – дві речі з даної історії, які хочеться мати в своєму розпорядженні.

Після перегляду «Валеріана» захотілося по-справжньому епічної фантастики, тому переглянула «Бунтар-один». І вам раджу.

Як би далеко не просунулися комп'ютерні технології, Бессону вже не перевершити свій «П'ятий елемент» ніякими «Валеріанами».

11 серпня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий фрагмент фантастичного фільму «Валеріан і місто тисячі планет», заснованого на коміксах П'єра Крістіна і Жана-Клода Мезьєра, показує зустріч пари Перлин, мирних гуманоїдів в планети Мюл, з кримінальним босом і космічним піратом Ігоном Сіруссом. У нього є дещо безцінне, що дуже потрібно Перлинам, але за цю річ потрібно заплатити свою ціну.

Ви вже можете подивитися нову фантастику від творця «П'ятого елемента» Люка Бессона в українських кінотеатрах.

9 серпня 2017,  21:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує, як його головні герої — космічні агенти Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь) — залишають екзо-космос. Валеріан необережно робить своїй напарниці зауваження з приводу її водіння, після чого вона прибирає руки з штурвала, і йому доводиться вибачиться і назвати Лорелін «найкращим пілотом всесвіту», щоб дівчина знову взяла на себе управління кораблем.

Квитки на сеанси нового творіння Люка Бессона, яке виходить у кіно завтра, ви вже можете придбати на нашому сайті.

7 серпня 2017,  21:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» присвячена Ріанні, яка втілює у фільмі іншопланетянку Бабблс. Відео показує багато нових моментів з цією героїнею, яка виступає в кабаре і змінює свою зовнішність в одну мить, а також розкриває звичайний вигляд Бабблс, створений за допомогою технології захоплення руху та комп'ютерної графіки.

Про те, як Ріанна отримала цю роль, і про її враження від роботи з культовим режисером Люком Бессоном читайте тут. У «Валеріані» її можна буде побачити з 10 серпня.

2 серпня 2017,  14:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара Делевінь не тільки зіграла в фантастиці «Валеріан і місто тисячі планет» головну жіночу роль, а й записала для цього фільму оригінальну пісню під назвою «I Feel Everything» («Я відчуваю все»). Її дебютний кліп, в якому модель, акторка, а тепер і співачка постає в трьох різних образах — блондинки, брюнетки та рудої — вийшов минулого тижня і вже був переглянутий на офіційному каналі на Youtube більше 2 млн разів.

Новий фрагмент з фантастики Люка Бессона за участю героїні Делевінь дивимося тут. До його української прем'єри залишився 1 тиждень.

26 липня 2017,  02:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час своєї подорожі просторами всесвіту в фантастиці «Валеріан і місто тисячі планет» її головна героїня Лорелін (Кара Делевінь) забреде в ательє представниці виду Булан-Батор, яка буде знову і знову пропонувати їй приміряти плаття. Але Лорелін цілком комфортно і в своєму космічному суперкостюмі, так що терпіння у дівчини швидко уривається, і їх знайомство завершується вельми несподівано, зате смішно.

Фінальний український трейлер кінокартини Люка Бессона дивіться тут. У кіно вона прибуде в серпні.

18 липня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує кілька смішних моментів за участю Дейна ДеХаана і Кари Делевінь, які втілюють міжгалактичних агентів Валеріана і Лорелін. Також під завзяті акорди тут з'являються Ріанна, Ітан Гоук та багато милих й небезпечних іншопланетян.

В українські кінотеатри фільм Люка Бессона прибуде 10 серпня. Фінальний український трейлер дивіться тут.

12 липня 2017,  16:28 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Миры Люка Бессона столкнулись на одном фото.

Читати далі...
8 липня 2017,  21:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда фантастики «Валериан и город тысячи планет» Кара Делевинь украсила обложку британского GQ.

Читати далі...
5 липня 2017,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рианна рассказала о своей героине из «Валериана и города тысячи планет» и о том, как попала в фильм Люка Бессона.

Читати далі...