Новини, в яких згадується Рассел Кроу

20 червня 2023,  20:49 | Новини фільмів

Пропонуємо подивитися свіжий трейлер фільму «Крейвен-мисливець» від MARVEL з Аароном Тейлором-Джонсоном і Расселом Кроу у головних ролях. Також під спойлером можна подивитися на локалізований постер, що вийшов разом з трейлером. В кінотеатрах України фільм стартує восени – з 5 жовтня.

Читати далі...
15 червня 2023,  22:27 | Кастінг

Режисер Рідлі Скотт приступив до зйомок сиквела своєї культової стрічки «Гладіатор», який обійдеться без участі Рассела Кроу. Проте до його касту увійшли зірки таких хітових серіалів, як «Мандалорець», «Нормальні люди» та «Дивні дива».

Читати далі...
20 березня 2023,  10:38 | Новини фільмів

Зірка оскароносного фільму «Гладіатор» Рассел Кроу втілює священника, який стикається з жахливим злом, у новому фільмі жахів «Екзорцист Ватикану» (також відомий як «Екзорцист Папи»).

Читати далі...
2 листопада 2022,  23:46 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський актор та володар премії «Оскар» Рассел Кроу збирає друзів на партію гри в покер, що швидко приймає небезпечний оборот, у трейлері напруженого трилера «Покерфейс», де він також виступає режисером.

Читати далі...
19 жовтня 2022,  19:26 | Новини фільмів

Представляємо перший кадр майбутнього кримінального трилера «Покерфейс» («Poker Face»), головну роль в якому зіграє володар премії «Оскар» Рассел Кроу.

Читати далі...
18 липня 2022,  13:56 | Кастінг

Наступного року на екрани кінотеатрів вийде новий спільний кінокомікс від студій Marvel та Sony «Крейвен-мисливець», де головного героя втілить актор Аарон Тейлор-Джонсон. Саме час познайомитися з ключовими членами його акторського складу.

Читати далі...
16 липня 2022,  21:22 | Новини фільмів

Приготуйте носовички, адже вони точно знадобляться для перегляду нового трейлера супергеройського фільму «Тор: Любов і грім», який згадує найдраматичніші моменти з життя Тора та минулих блокбастерів Marvel за його участю, перераховуючи смерті всіх його близьких.

Читати далі...
12 липня 2022,  17:38 | Новини фільмів

Режисер нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» Тайка Вайтіті вирішив скласти для четвертої сольної пригоди Тора такий крутий саундтрек, якому позаздрять навіть герої «Вартових Галактики»!

Читати далі...
2 липня 2022,  16:25 | Новини фільмів

Представляємо локалізований постер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», створений IMAX, за участю героїв Кріса Гемсворта, Наталі Портман та Тесси Томпсон і лиходія Крістіана Бейла.

Читати далі...
27 червня 2022,  15:20 | Новини фільмів

Біографічна драма «Боєць: Король рингу» («Prizefighter: The Life of Jem Belcher»), в якій одну з центральних ролей виконує зірка культового фільму «Гладіатор» Рассел Кроу, розповість про народження боксу.

Читати далі...
24 червня 2022,  23:32 | Новини фільмів

З Тора та Вартових Галактики виходить епічна команда, яка запалює все навколо (у прямому розумінні цих слів), в новому тизер-трейлері супергеройського екшену «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios та Disney.

Читати далі...
14 червня 2022,  16:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Вже наступного місяця українців надихатимуть на великих екранах Тор та Жінка-Тор у супергеройському екшені від Marvel Studios та Disney «Тор: Любов і грім». А поки що дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
13 червня 2022,  21:55 | Новини фільмів

Обережно, блискавконебезпечно! Головні герої та головний лиходій супергеройського блокбастера від Marvel Studios та Disney «Тор: Любов і грім» епічно позують у блискавках на персональних постерах, демонструючи свої нові костюми.

Читати далі...
9 червня 2022,  11:36 | Новини фільмів

Тор збирається влаштувати Вартовим Галактики незабутню відпустку, від якої вони ще довго приходитимуть до тями, у своєму супергеройському блокбастері «Тор: Любов і грім», як показує його новий промо-ролик.

Читати далі...
26 травня 2022,  13:00 | Новини фільмів

Супергеройський фільм «Тор: Любов і грім» закине Тора та його друзів на Олімп, де вони познайомляться із Зевсом за версією MCU, роль якого виконає володар премії «Оскар» Рассел Кроу, відомий за культовою стрічкою «Гладіатор».

Читати далі...