Новини, в яких згадується Райан Джонсон

12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
14 листопада 2022,  18:46 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі офіційний трейлер детективного фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля», де зірка Бондіани Деніел Крейг знову втілить геніального детектива Бенуа Бланка.

Читати далі...
8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Читати далі...
2 червня 2020,  15:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс став гостем нового випуску «Шоу Грема Нортона» по відеозв'язку, щоб обговорити фінал свого нового детективного серіалу «Захищаючи Джейкоба», але розмова все одно пішла в напрямку того самого светра з фільму «Ножі наголо».

Читати далі...
17 березня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші кадри детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба», головні ролі в якому зіграють зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Еванс та зірка «Абатства Даунтон» Мішель Докері.

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
6 січня 2020,  19:00 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс і Скарлетт Йоханссон, які прославилися на весь світ завдяки втіленню супергероїв Капітана Америка та Чорної вдови у фільмах про Месників, вручили одну зі статуеток на церемонії нагородження премії «Золотий глобус».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»
Безслізне прощання з легендарною сагою
18 грудня 2019,  19:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту прем'єри фільму «Зоряні війни: Нова надія» світ наукової фантастики і кінематографа змінився назавжди. І ось через 42 роки на великі екрани виходить дев'ятий епізод франшизи «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який обіцяє завершити історію Люка та Леї Скайвокерів і показати велику битву Добра зі Злом, яка вирішить долю далекої-далекої галактики. І ця доля залежить тепер від колишньої сміттярки Рей, яка стала могутнім джедаєм, і Кайло Рена, онука Дарта Вейдера, який мріє правити усією галактикою...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ножі наголо»
Остання загадка Гарлана Тромбі
5 грудня 2019,  01:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним осіннім ранком всі газети і телеканали заговорили про смерть видатного автора детективів Гарлана Тромбі, якого знайшли мертвим у своєму будинку після святкування 85-річчя в колі сім'ї. Його родичі вбиті горем і чекають оголошення заповіту, сподіваючись, що кожен отримає ласий шматочок спадщини. Але раптом в будинку письменника з'являється детектив Бенуа Бланк і заявляє, що смерть Гарлана не була самогубством, шокуючи його сім'ю й створюючи в будинку галасливий хаос...

Читати далі...
25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Читати далі...
18 листопада 2019,  18:29 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Еванс змінює костюм і щит Капітана Америка на модне пальто і сонцезахисні окуляри в дебютному фрагменті детективного фільму «Ножі наголо».

У гостросюжетному детективі від режисера фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона актор Деніел Крейг (детектив Бенуа Блан) буде розслідувати вбивство Крістофера Пламмера (відомий автор детективів Гарлан Тромбі), і під підозрою опиняється кожен. В тому числі і персонаж Кріса Еванса, онук Гарлана, якого звуть Ренсом. В даному відео він прибуває на допит, але не схоже, щоб він сильно прагнув допомогти розслідуванню.

Дивіться також новий український трейлер «Ножі наголо». У кіно з 5 грудня.

2 листопада 2019,  21:30 | Новини фільмів

Дивимося новий дубльований трейлер детективної кінокартини «Ножі наголо», в якій знялися Деніел Крейг, Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Тоні Коллетт і Крістофер Пламмер.

Новий фільм режисера блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона​ був натхненний творами Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Українська прем'єра детектива «Ножі наголо» відбудеться через місяць, 5 грудня.

31 жовтня 2019,  23:14 | Новини фільмів

Детективна кінокартина «Ножі наголо» від режисера блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона отримала веселий фінальний трейлер.

Натхненний творами письменниці Агати Крісті детектив «Ножі наголо» розповість про вбивство відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя. За справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг), якому належить просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехня дисфункціональної сім'ї Гарлана і його відданого персоналу (Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт), щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

На початку осені у мережі з'явився десяток персональних постерів фільму «Ножі наголо», який дозволяє ближче познайомитися з його підозрілими персонажами. Українська прем'єра детектива очікується 5 грудня.

18 вересня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився новий трейлер і десяток постерів детективного фільму з елементами чорної комедії «Ножі наголо», в якому зірка Бондіани Деніел Крейг грає суміш Шерлока і Пуаро.

Читати далі...
3 серпня 2019,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер одного з найбільш очікуваних фільмів майбутньої зими детективної чорної комедії «Ножі наголо», яку зняв режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон.

Читати далі...