Новини, в яких згадується Моллі Шеннон

21 грудня 2020,  20:25 | Статті

У перші місяці зими 2021-го в українських кінотеатрах стартує один з головних фільмів року, що минає, «Перспективна дівчина» Еміральд Феннел з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган​ у головній та вкрай несподіваній ролі. Kinofilms.ua детально вивчили всю доступну інформацію про майбутню стрічку й готові розповісти вам про новинку.

Читати далі...
25 січня 2020,  17:54 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася дивним трейлером драматичного трилера «Наїзниця» із зіркою відомого серіалу «Блиск» Елісон Брі в головній ролі, який буде зовсім не про коней і скачки.

У новому фільмі сценариста і режисера Джеффа БейниЯкщо твоя дівчина – зомбі», «Малі години») Брі втілює молоду жінку на ім'я Сара, у якій немає друзів і яка дуже любить займатися творчістю, спілкуватися з кіньми і дивитися надприродні детективні серіали. Її бабуся збожеволіла в молодому віці, і тепер з Сарою починають відбуватимуться такі ж дивні речі. Чи зможе вона відрізнити реальність від сну?

Компанію Брі в цій історії складають актори Моллі Шеннон, Меттью Грей Габлер і Деббі Раян. Прем'єра «Наїзниці» відбудеться в понеділок, 27 січня, на кінофестивалі «Санденс», а на Netflix вона стане доступна для перегляду з 7 лютого.

20 квітня 2017,  16:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедія для дорослих режисера Джеффа Бейна «Години молитви» («The Little Hours») показує Обрі Плазу, Елісон Брі та Кейт Мікуччі в образах матюкливих й дуже хтивих черниць, які зводять з розуму бідного Дейва Франко.

У цій вільної адаптації «Декамерона» Джованні Боккаччо також зіграли Джон К. Рейлі, Моллі Шеннон та Нік Офферман.

20 червня 2016,  14:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр ситкома «Развод» от HBO знакомит нас с главной героиней в воплощении звезды «Секса в большом городе» Сары Джессики Паркер.

Читати далі...